Šaty cez aliexpress

Ahojte nevestičky, potrebujem pomoc,.. našla som si tie najkrajšie šaty na aliexpress.com sú to tieto : http://www.aliexpress.com/item/Long-S... .. No som taký antitalent na objednávanie zo zahraničia, že neviem ako mám postupovať a koľko asi budem platiť keďže sa tam ráta aj clo. Babenky nevideli ste tie šaty aj na nejakých slovenských stránkach? Alebo nemohli by ste mi pomôcť s objednávkou?
Odpovedať
lillymr mile damy chcem aby ste poslali dalej tie ktore tu predavate saty pozor na zaujemcu s emailom derrickthomas1012@gmail.com - Derrick chce kupit saty a za drahsie ale mate ich poslat do nigerii ale je to podfuk nepredavajte lebo neuvidite ani saty a ani penieze mam znamu c sa nechala oklamat a u aj mne pisal tak som ho poslala kade lahsie ak tu mate znamych posli te tu to spravu dalej dakujem
Odpovedať
Ked si budes obednavat cez aliexpress, urcite si dobre vyber overeneho a dobreho predajcu, najlepsie by bolo keby ti pomohol niekto doma kamoska, rodina, nie tu niekto cudzi cez internet. lebo kedze su to cipkovane saty, mozu ti poslat velmi nekvalitnu cipku a budu vyzerat lacno a zle. Napis priamo predajcovi, nech ti najprv posle fotky, ked uz nahodou podobne saty sil a nech ti odfoti aj cipku. Urcite nekupuj saty len tak hned, ked nevies ani nic o predajcovi... Popripade si ich mozes dat usit, aj tu na mojasvadba.sk su sikovne krajcirky...a budu ti sediet priamo na mieru :-)
Odpovedať
@dejkana Ďakujem krásne za odpoveď :)
Odpovedať
Co si? Tie saty takto vyzerat nebudu, zabudni. V skutocnosti to bude blsakova (ne)kvalita. Budes sklamana. Radsej si kup z vypredaja alebo daj usit. Budu trosku drahsie, ale do takych 400 eur sa v pohode zmestis.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som sa veru tiez nedala na objednavanie svadobnych siat z netu... Ani moje nikde nemali, tak som si vybrala slovensky salon , a siju sa mi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronkal ja ta nechcem odradit, ale suhlasim s nazormi tu co baby pisu. ta pani na fotke evidentne ma nieco s hlavou, cize uz to by ma odradilo, ze sa jedna o nejaku bud fotomontaz, alebo jej nafukli hlavu z nejakeho dovodu... peniazkov tiez nestoja malo. na tvojom mieste by som tiez saty videla vopred, alebo skus napisat Zimovi, videla som tu siahodlhu konverzaciu tak na 10 rokov citania, ze sije pomerne kvalitne (ddufam, ze ma tu ostatne baby neukamenuju :D ide mi skor o to, ze mas referenciu tu od bab na MS, ktore si u neho dali sit saty a realne ti povedia, ako su spokojne :) ) drzim palce!!! @ceresnicka7 kde je aky vypredaj? :) daj vediet prosim, celkom ma to zaujalo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronkal suhlasim s @dejkana ja som si nasla typ siat na ale ale davam si ich sit sem na slovenksu cez net som nasla sikovnu krajcirku uz sila vela siat aj sem dievcatam na ms a co vidim iba same chvaly na nu ak budes chciet poslem ti na nu link je aj sem na ms a mylsim ze mas z coho vyberat :-)
Odpovedať
@9kacenka9 Ahoj Kacenka, mohla by si mi prosim poslat kontakt na tu pani a aj nejake albumy kde si viem pozriet jej pracu? Vopred dakujeeem, mozes mi napisat kolko stali tvoje saty? Vdakaaa :)
Odpovedať
Profilova fotka
@efkin jasne poslem ti link na nu ja som si u nej nedala este sit saty ale urcite si dam este mamnejaky ten cas... tu je na nu link ja som jej uz pisala mina ustretova odpovedala mi na vsetky moje otazky naozaj zlata a sem co som videla dievcata co si davali sit u nje saty boli velmi spokojne :-) http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
Krasne saty sije www.lucys.sk a momentalne ma vypredaj napriklad salon Wem z Trencina.
Odpovedať
Ahojte kočky ďakujem za rady napadlo ma že si ich nechám ušiť no musím sa popýtať krajcirok koľko by ma to vyšlo.. Ja osobne neverím eshopom ale na slovenských stránkach som podobné ani nevidela..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?