Šaty a ich úprava

Ahojte baby, objednala som si z ebay šaty. Sú krásne no vzadu je dosť výrazná vlečka a krajčírka mi povedala, že sa nebude dať vypnuť celá hore lebo že je veľká ani nie tak do dĺžky ako do šírky, že tá číňanka ich asi urobila tak aby som ju mala celý čas spustenú. Nemáte niektorá skúsenosť s tým ako to urobiť tak aby to bolo ok a hlavne, aby som nepokazila šaty. Tú vlečku tam chcem mať je krásna bojím sa toho keď to začne strihať.
Odpovedať
Profilova fotka
@dominiqwa pridaj foto šiat zo zadu.
Odpovedať
No toto zaujíma aj mňa, tiež mám také šaty s dlhokánskou vlečkou a som zvedavá, čo mi zajtra krajčírka povie :-S
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@dominiqwa @malatamara baby aj ja mam takuto...mozno o cosi kratsiu ale tiez takuto siroku a neda sa vypnut. Pod satami nebudem mat kruh a riesit vlecku budem jedine tak ze si suknu chytim do ruk ked bude treba, dobre ze pod tie moje saty netreba ten kruh lebo mi nevykukne nijaka obruc ak si saty podvihnem nejak nepremyslene...co uz, tie saty za to proste stoja :)
Odpovedať
@luciamic Ja som bola u krajčírky a povedala že by nemal byť problém urobiť tam tú "šlupku" či ako to oni volajú. Ale aj kamarátka mala bez tej šlupky, normálne našili gombík aj šlupku doma a bolo ok... ja by som sa necítila určite dobre, keby som si musela stále držať vlečku hore, hlavne pri tancovaní... mala som raz také šaty na svadbe, tie ju mali podstatne kratšiu. Sama som si na ňu stupila a letela som dole hubou a samozrejme zrovna keď som tancovala aj s nevestou v kruhu ostatných svadobčanov :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?