Salony v PL (Nowy Targ, Nowy Sacz, Ludźmierz a okolie) a kupa siat okamzite

Baby, ktore ste kupovali saty v polskych salonoch bez toho,aby ste si ich dali usit na mieru- v akej cene sa pohybuju taketo saty?Viete dat odporucanie na nejaky konkretny salon? A dalsia vec, nestretli ste sa s tym, ze by po svadbe vami kupene saty salon naspat odkupil (pripadne aj salon na slovensku nie len v polsku)? Dakujem ;-)
Odpovedať
@bramble a nad ukrajinou si nerozmyslala?
Odpovedať
Profilova fotka
@bramble ahoj, ja som bola sice v Krosne, ale tam chceli za usitie cca 500 eur.
Odpovedať
@mischellka05 do ukrajiny to mam dost daleko a @petik06 ja si ich praveze nechcem dat usit,len prist na hotove :D neviem ci je to mozne a cenovo v pohode,preto sa pytam
Odpovedať
Profilova fotka
@bramble mne v tom Krosne povedali ked som jedny skusala co mi presne sadli, ze si ich mozem aj rovno zobrat ak chcem a cena bola rovnaka ako keby ich sili na mieru. cize podla mna to je mozne ich aj rovno kupit ked ti dake pekne sadnu. ked nie, siju cca mesiac a potom treba prist rano na skusku a ze keby daco este by ti pocas dna urobili dake male zmeny kym by si si odskocila na kavu :)
Odpovedať
@petik06 dakujem za info, znie to dobre. len dufam,ze to bude rovnako aj vo vyssie uvedenych mestach :) a co sa tyka kvality siat,ako sa ti pozdavali?
Odpovedať
ja som mala saty pozicane z Ludźmierzu a tam sa dali saty aj usit na mieru. Na predaj tam mali len saty ktore mali uz vyradene z pozicovanych ... nebolo na nich vidno ze by boli znicene boli krasne a za lacny peniaz skratka sa ich zbavovali. (jedny som si skusala a stali okolo 300 zlotych len mi bohuzial nesadli....)
Odpovedať
Profilova fotka
@bramble kvalita bola podla mna velmi dobra, den pred som bola v jednom salone v KE skusat, ale keby si mi dala dvojo siat vedla seba, nerozoznam, ktore su z Polska a ktore od dakeho prominentneho navrhara zo salonu. a o nowom targu su tu dake diskusie na MS, cize skus pokukat ;)
Odpovedať
tak bola som v Nowom Targu a absolutne sa mi to neoplatilo. Pekne saty ( a za dobru cenu) by sa dali jedine usit na mieru. Inak som v celom Targu vyskusala 3 saty. 3 z 8 salonov najdenych na internete uz boli zrusene. Takze asi tolko,ze pokial si chcete dat saty usit je to OK,ale ak rovno kupit tak sa do Targu neoplati chodit.... :-|
Odpovedať
@bramble ja som si kúpila v krakowe.....boli sme v targu..ale tam sú len tri salony....ceny neskutočné....a šijú tam za 200€ ale šitie nechceš...ak pojdeš do krakowa....dve ulice hladaj....ulica sw.filipa a ulica dluga....každý druhý obchod svadobný salon..a ceny? bežne okolo 3000zlotých a vyššie......ja som kúpila vo výpredaji z minulej sezony a vyšli ma na 450€ plus ešte ked do toho zarátaš cestu aaj čo to zješ....tak to vyjde viac....ale neľutujem...ukrajina bola vtedy zamedzená, tak sme šli tam....a nemusím ich ani skracovať, lebo dlžkou sú dobré.....čo je super je to že sa tam môžeš prehrabovať vo všetkom a vybrať si naozaj čo sa ti páči..a nemusíš predavačke vysvetlovať že toto nie je tvoj štýl alebo cenová relácia....snád som ti pomohla :)
Odpovedať
@sarikjanka ahojky, môžem sa ťa spýtať, či výpredajové šatky - čo sa dajú kúpť v Krakowe sú už použité, alebo sú nové :-) a či majú aj čísla 34-36 a aký majú výber? či sa dajú nejak zohnať, pretože ja tu na SVK nemôžem na seba zohnať - samé gýče :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@sarikjanka nemáš fotku?:)
Odpovedať
@sobicatko no ja som taká 34 a na seba v pohode som si šatky vedela vyberať...ale bolo tam strašne veľa smotanových a béžových odtienov...chcela som biele a tak som bola dosť obmedzená......lebo som pozerala aj na rozpočet....ale sú salony, ktoré ti zadarmo upravia na tvoju postavu a dokonca sú ochotné aj posielať na slovensko..čo si myslím že sa tiež oplatí ....a tam sa väčšinou kupujú, čiže tam nie sú veľmi požičiavané a nosené.... aaa @siwonka fotku nemám :D :D :D našla som ich aj na nete....ale neviem či to mám niekde uložené...pozriem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sarikjanka pozri prosím :)
Odpovedať
@sarikjanka Ďakujem, aj ja sa chystám sa pozrieť do PL. len stále sa mi nedarí tam ísť :-/
Odpovedať
Ja som mala saty tiez z krakowa, ale site na mieru, su z velmi dobreho materialu a kvalitne usite, kuk mooj bazar :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@hannusa ahoj, prosim ta, kolko priblizne stoji sitie a kolko pozicanie siat v salone Ludźmierz? dakujem
Odpovedať
baby prosim vas nemozte sem hodit nejake fotky siat z polska? najdem tam aj styl morskej panny? lebo vsetky saty co som doteraz videla boli "princeznickoveho" stylu co mne vobec nesedi tak ci sa mi tam oplati vobec ist dakujem :) pripadne ak mate enjake linky na salony sem s nimi :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?