Salón Gabriela - Mercedes a ponuka šiat v tomto salóne

Profilova fotka
ahojte boli ste niektora v tovto salone skusat saty??? je v sali a este dalsie dve pobocky,ja sa tam chystam ale chem vediet aky vyber siat maju??
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som to tiež rada vedela, a aj či sa oplatí ísť do ich pobočiek do galanty a dunajskej stredy? počula som, že všetky značkové šaty prerábajú a našívajú dozadu šnurovačky..... čo je na tom pravda? vyzerá to potom hrozne?
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to som nevedela ale ja sa chystam do pobocky v sali :-) tak dufam ze tam nieco najdem nakolko maju teraz este aj zlavy ked si pozicias saty bez vlecky ktoru ja nechcem a tiez zlavovy kupon na veltrhoch :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som mala z pobočky z Galanty a bola som veľmi spokojná, kamarátka sa mi bude teraz vydávať a boli sme na skúške v Galante, značkové šaty sú všetky na šnurovačku a vôbec to tie šaty nekazí, je to stále pekné. V Galante majú zväčša šaty krémové. Nakoniec sme šli ešte aj do Šali a tam majú väčší výber, krásne šaty, príjemná obsluha, určite by ste si vybrali, aj kamarátka si vybrala :-) pozrite si jej album simi323, prvé dve foto sú z Galanty, ostatné zo Šali, ale upozorňujem, že nedovoľujú fotiť, ja som fotila na ,,tajňáka" a narýchlo, preto tá kvalita fotiek... iba šaty, ktoré si nakoniec vybrala mi dovolili sfotiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andel7766 jej no tak to je dobre ja sa tam chystatm tak si ma potesila :-) aspon viem ze tam bude mila obsluha a tak som sa bala ze tam nebudu mat vela siat ale uz sa tam normalne tesim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kočky, ja tomuto nerozumiem že nedovolia fotiť :o((((( viem že niekde to odôvodňujú tým, že aby si nevesty nedávali šiť podľa ich šiat. Ale preboha, v dnešnom internetovom svete ich nájdem v dokonalej kvalite na nete!!! Fakt tomu nerozumiem, ja by som chcela mať fotky, aby som s odstupom videla ako mi sedia.... a koniec koncov aj pre salon to môže byť dobrá reklama!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@owitcho no vies ale asi nie vsade to vedia pochopit :-( ak sa mozem spytat kedy mas svabdu???
Odpovedať
Profilova fotka
@doda3103 svadbu budeme mať asi v júni, ale my chceme mať maličkú svadbu v piatok, takže ja sa vôbec nestresujem :o) len tak zisťujem a pozerám :o) ..... všetko je na piatok voľné aj fotografi (dokonca s veľkou zľavou) aj malé reštiky :o) zatiaľ v tom vidím len výhody.
Odpovedať
Profilova fotka
@owitcho no mi budeme mat tiez len taku malinku s rodinou :-D ja restiky nehladam nakolko to budeme mat u nas na zahrade :-) a fotograf ta co stoji???? co uz mas zatia??
Odpovedať
Profilova fotka
@doda3103 no zatial zajednané nemáme absolutne nič :o)))) my to tak nejak neriešime, hlavne vďaka piatku sa chceme vyhnúť plánovaniu rok dopredu :-D a pýtala som sa mailom pár fotografov a zľava za piatok je od 20 - 30% čo je super, aj keď svadba bude malinká, tak ja som "fotková" a fotky a šaty chcem mať pekné. Na záhrade???? To budete mať super, aj ja tak trošku nad záhradou rozmýšlam, ale zas potom to upratovanie.... :-DDD
Odpovedať
Profilova fotka
@owitcho tak to upratovanie ma tak ani netrapi nas bude cca 20ludi takze sa toho nebojim :-D no ja som si uz objednala kyticu a pierko :-) svadobna vyzdoba na auto tiez pride,a potom uz len postupne dokupovat aj tortu mame zajednanu a zakusky si viem upiect tak tie si upeciem a ja tiez nestresujem v aprili alebo maji sa chystam ist si pozriet saty do toho salonu v sali a uvidim :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?