S koľkými kruhmi v spodničke sa dá sedieť?

Mile nevesticky, ktore ste mali/mate siroke suknicky na satach - aku velku ste mali spodnicku- s kolkymi kruhmi? Chcela by som kupit 6 az 7 kruhovu, lebo tie su najsirsie, no jedna pani co ich predava ma trosku nastrasila ze pri sedeni ide ten zvon akoby hore do vzduchu :-| .. :-D Ako je to teda-kolko kruhov ste mali a ako sa s nimi dalo sediet a pohybovat? Hlavne tie "najprinceznovskejsie" nevesty s veeelkymi suknami :-) Dakujem Vam velmi pekne za rady :-) x-)
Odpovedať
Ahoj, ja som síce ešte žiadne svadobné šaty neskúšala, alebo teda s kruhom nemala oblečené, ale na 1.sv.prijímaní som mala ozaj širokú spodničku a to len s jedným kruhom a musela som sedieť iba na kúštiku, lebo šiel hneď hore. No myslím, že "novodobé" spodničky by mali byť viac v pohode, čo aj pozerám svadobné albumy. Alebo by som sa priamo opýtala tej, ktorej nevesty s takými šatami. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka ja som mala 5 a dobre sa sedelo nic sa nenazdvihovalo takze pohoda ak si vyberies dobru staci tu 5kruhovu
Odpovedať
Profilova fotka
Rozdiel medzi 5 kruhovou a 7 kruhovou, čím viac kruhov, tým princeznovskejšie. Dnes už sa nepoužívajú pevné kruhy ako kedysi. Dnes sú ohybné flexibilné, prispôsobia sa sedu a podobne.
Odpovedať
@nataliia A tie Vase najviac princeznovske saty ktore mate na fotkch v albume maju kolko kruhove spodnice ak sa mozem opytat? Tiez 6 ci az 7? A sukne (tie hladke myslim, nie volanikove a pod) maju v primere kolko vrstiev tylu? Lebo vraj aj tym tylom sa da dosiahnut este zvacsenie objemu.
Odpovedať
Piste mi nevesticky ktore sa chystate na take vacsie sukne/mali ste take dalej kludne - budem sa tesit na vsetky postrehy, tipy & triky :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
6 kruhové nie su. asi sa nevyrábajú. Ak prišiješ látku alebo tyl na spodnicu, získa ešte väčší objem. Potom sú drahšie spodnice stoja okolo 50 euro, ale to všetko závisí od dl´žky a šírky tvojej sukne na šatách, aby efekt vyznel dobre( znamená obvod spodnej sukne, priemer a dĺžka) aby to nakoniec nevyzeralo ako snehuliak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala 5 kruhov a sedelo sa mi dobre a aj pohybovalo :-)
Odpovedať
@tinka661 Bola si krasna nevesticka-blahozelam srdecne :-) Nech ste velmi spokojni a stasti :-) Neviem ci to este po svadbe vies no predsa skusim - nepamatas kolko vrstiev tylu si mala na suknicke? A aky priemer kruhu (toho najspodnejsieho) mala Tvoja spodnicka? Dakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?