Rezervácia/kúpa šiat

Profilova fotka
Ahojte kočky, chcela by som sa vás spýtať kedy je vhodný čas na obzretie poprípade kúpu svadobných šiat. Samozrejme predstavu už mám, ale neviem či nie je ešte nato skoro, keďže svadbu máme až o rok :) Ďakujem
Odpovedať
to je tazka otazka. ono ak vies, ze budes chciet len jedny konkretne saty, tak by som mozno ani nevahala a kupila by som si ich. no ak este na 100 percent presvedcena nie si, tak by som pockala. podla mna tak pol roka je tak akurat. niektore zeny kupuju saty mesiac pred svadbou :) vela zalezi aj od toho, aku mas predstavu o svadbe a tak ;-)
Odpovedať
Ja som si obišla všetky salóny v meste cca 10 mesiacov pred svadbou a v každom salóne ma upozornili, ktoré šaty sú už na môj termín obsadené... Šaty som si rezervovala 8 mesiacov pred svadbou. Takže obzerať môžeš kľudne už aj teraz, aspoň budeš mať prehľad a na druhýkrát už možno pôjdeš niekam na isto :)
Odpovedať
Vies co, ja sa budem vydavat v auguste a saty som si kupila uz v decembri. a aj to by som bola povedala, ze som s nimi dost dlho vydrzala. U nas to bola prakticky prva vec, ktora sa hned po datume a miete riesila. este aj obrucky sme kupovali az po satach. No poznam aj baby, ktore kupovali saty ani nie mesiac pred svadbou. Je to individualne.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám svadbu tiež až o rok, a šaty už mám mesiac doma. Od šiat som chcela trošu odvíjať aj štýl svadby, chcela som kupovať a preto som išla pozerat skor a hned v prvom salone som kupila :) Takže ked chces ist pozerat šaty už teraz, smelo do toho, aj teraz majú výpredaové šaty a tuším potom väčšina salonov vypredáva v novembri ešte. Držím palce nech nájdes tie pravé ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz je taka moda by som povedala si saty zajednavat, objednavat alebo davat usit v poriadnom predstihu. Niektore baby ich maju doma aj rok. Ja neviem, mne proste az take dolezite nepridu a hlavne ked sa napriklad ja poznam, ze sa mi nieco dlho dlho paci a potom odrazu dokazem zmenit nazor a bum uz tu danu vec nechcem
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám svadbu na budúci rok v auguste a už mám za sebou skúšku v dvoch salónoch. Som rozhodnutá, že šaty si chcem kúpiť len som nemala konkrétnu predstavu, preto som začala tak skoro. Na kúpu šiat je treba ísť aspoň 3-4 mesiace pred svadbou aby ti ich stihli ušiť , na požičanie aj skôr ak máte nejaký špeciálny dátum, na ktorý je už veľa svadieb :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nikdy nie je moc skoro.. Čím skôr začneš tým väčšiu istotu máš, že zoženieš také aké chceš a budú na tvoj termín voľné a plus máš čas obehať si viacero salónov ak by si aj našla a neboli by už voľné tak máš ešte čas hľadať aj inde, poprípade ísť sa na nejaké pozrieť aj do trošku vzdialenejšieho mesta.. :) Takže kľudne začni aj rok pred svadbou, pokiaľ neplánuješ, že do svadby nejako výrazne schudneš, tak to vôbec nevadí..
Odpovedať
@simon1994 ako sa hovorí "radšej skôr ako neskôr". Popozeraj si na internete nejaké šaty v salónoch, môžeš si ísť poskúšať, aby si vedela, aký typ šiat sa ti hodí a tým, že ju máš až o rok, budeš mať aspoň viacej času na rozhodnutie. Byť tebou by som ale ešte počkala, keďže budú aj novinky a staré modely budú lacnejšie
Odpovedať
my mame svadbu v juli 2018 a prvykrat idem saty pozerat koncom oktobra
Odpovedať
Profilova fotka
Je lepšie šaty poriešiť skôr ako ich potom naháňať na poslednú chvíľu. Ono dá sa to spraviť aj tak, že si nájdeš skôr vhodný strih, ktorý si vyskúšaš a budeš vedieť, že ti pasuje a sekne a potom sa dá už len číhať na dobrú cenu . Nakombinovať situácie sa dá všeliako, len každej nevestičke to pasuje trocha inak ;-)
Odpovedať
Tiez mam svadbu o rok v juni a teraz v stredu idem prvykrat do salonu pozriet a poskusat saty, cisto zo zvedavosti, co mi sadne :-D no saty ako take zacnem riesit niekedy v zime
Odpovedať
Musis sa poznat sama. Vies, ci ak si najdes saty uz teraz a zajednas si ich alebo dokonca kupis, ci ta to casom nebule lakat pozerat dalsie a tym by si sa len zneistila a bolo by to viec na skodu. Niektore baby si kupia saty aj skoro a uz sa po druhych nepozeraju. Preto vravim, ze sa musis sama seba poznat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som bola pozerať šaty rok pred svadbou a predavačky na mňa vyvalovali oči že čo chcem tak skoro :-| A potom som to pochopila že výber je veľký a pokojne stačí pol alebo štvrť roka pozerať a vybrať si potom :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?