Redovy tanec ak mate dieta?

Profilova fotka
Ahojte zeny. Mala ale bude niektora z vas mat redovy tanec aj napriek tomu ze mate dieta? Ja by som strasne chcela mat ten svoj, lenze neviem aky by bol nazor ludi na to a ci sa to este moze ked uz mame dieta.A mozu to byt cervene saty ak ano? este som nevideli nikoho v cervenych popri dietati po pol noci...
Odpovedať
Jasne ze mozes mat redovy, ved je to tvoja svadba:) a co zeny co maju deti nenosia cervene saty ? :) spravi si ako sa ti paci.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :-) ja sama mám dieťa, teda sme už rodinka dosť dlho a svadbu sme mali pred rokom, mala som redovy tanec po polnoci, mala som červené šaty, jediné čo som nechcela a nemali sme bolo odčepčenie. Redový samozrejme mať môžeš, je to na Tebe ako sa rozhodneš.
Odpovedať
Profilova fotka
:-) ;-)
Odpovedať
Prosím ťa, už sa dávno nedodržiavajú tak tradície ako by sa mali. Jednoducho, by sa to v tejto dobe málokedy dalo, tak aby mala tradícia aj svoj zmysel zachovaný. Kľudne si ho sprav ak sa ti páči. Podľa mňa by to nemal a asi ani nebude nik nejak riešiť, že prečo si si ho spravila i keď už máte bábo. Je to tvoja svadba, tak nech je taká ako chceš
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne tak ako napisala fionnada, to uz sa teraz vobec takto neberie. To je ako keby teraz ziadna nevesta, ktora uz pred svadbou byvala so svojim priatelom (co teda je naozaj skoro kazda) nemala odobierku lebo uz davno nebyva doma. Teraz sa to uz robi viac menej iba pre zachovanie tychto tradicii a vlastne aj iba tak symbolicky, uz sa to neberie tak doslova ako kedysi, ze nevesta, ktora uz mala dieta si nemohla dat ani biele saty lebo uz nebola "cista"
Odpovedať
Profilova fotka
Vsimam ze nevesticky riesite vsetky veci. Nevidim dovod, preco by si nemohla mat redovy tanec. Nikto ta kvoli tomu nebude ohovarat. Ked chces tak takyto tanec, tak ho jednoducho maj. Stoj si za svojim a sprav si tak, ako ty chces. Je to tvoja svadba!!
Odpovedať
@ursulicia pekne si to napísala. V poslednom čase sa moc nevesty zaujímajú o to, čo by sa páčilo niekomu inému a prispôsobujú tomu aj svoju svadbu. No žienky, netreba zabúdať hlavne na to, že je to vaša svadba a ak sa niekomu nepáči, mal by si to nechať pre seba. Oni si môžu potom svoje spraviť úplne inak a tiež im do toho kecať nebudeme.
Odpovedať
Profilova fotka
jooooj kolke nevesty uz mali redovy tanec a mali aj dve deti :-D teraz sa to uz berie uplne inak ako kedysi. nad tym si vobec nelam hlavu. keby sa tu prihlasili vsetky nevesty, ktore sa vydavali s dietatom a mali redovy tanec alebo vsetky co mali odobierku a uz aj tak xy rokov byvaju so svojim partnerom tak to tu zahltime :-D je to uplne bezna vec, nikto ta nebude ohovarat
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem podstatu redoveho(ja som ho nemala) ale pride mi to podobne akoby si sa pytala ci mozes mat biele svadobne saty ked mas dieta :D urcite budes krasna nevesta a oto viac ked bude vsetko podla tvojich snov :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez mala babo a mala som redovy :) akurat som nemala zacepcenie :) eate som sa aj pri malinkej fotila a prezliekala do kroja a ona si krasne spinkala :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?