Prve skusanie svadobnych siat - casove rozpatie

Caute baby, Cez vikend planujem navstivit prvykrat svadobny salon a vyskusat si nejake svadobne saty. Viete mi povedat kolko casu v priemere tak potrebujem na navstevu jedneho salona? Viem ze je to individualne ale ratam s tym ze si vyskusam aspon stvoro siat. Rada by som navstivila aspon 2 salony, preto potrebujem vediet casove rozpatie :-) Este by ma zaujimalo ci si mam na skusku doniest topanky alebo to netreba Dakujem
Odpovedať
Ahoj, je dobré si do salónu zavolať a dodhonúť sa s nimi na konkrétnu hodinu, aby s tebou počítali. Veľmi záleží, koľko šiat si vyskúšaš, ja som vždy na jeden salón počítala minimálne hodinu. Inak v sobotu musíš rátať s tým, že bude hodne šiat rozpožičaných, takže je možné, že tie najkrajšie proste budú preč. Najideálnejšie je skúšať šaty v stredu- štvrtok, to ich tam väčšinou býva najviac. Topánky si určite sebou vezmi, približne na takom podpatku, aký budeš mať na svadobných topánkach. Už len preto, aby si vedela, či náhodou nebude treba šaty skratiť, alebo naopak, či s podpatkami nebudeš v týchto šatách levitovať :)) Uži si to, skúšanie svadobných šiat je jednou z najkraších častí príprav :)
Odpovedať
Ja som absolvovala iba jeden salón, kde som vyskúšala zo 5 šiat. Strávila som tam skoro 3 hodiny, s tým, že som si vybrala šaty, doplnky k tomu a pod. Dopredu som sa objednala, takže sa mohli venovať iba mne...
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata ja vam tak zavidim...skusala som si saty len na vystave, aj to len dva modely....neskutocne ma to otravovalo, ja jednoducho nenavidim skusanie siat...dokonca aj tych svadobnych...ale tiez suhlasim s tym, ze si treba najprv zavolat, niektore salony to maju na webstrankach dokonca...moc som nepomohla, za to drzim palce, nech sa vyber podari :)
Odpovedať
Ahoj, urcite si do salonu zavolaj, lebo sa moze stat, ze soboty robia len na objednavku. Ked sa objednas, tak budu cakat len na teba. Co mam skusenosti, tak v salone si na prvu skusku vacsinou vyhradia 2 hodiny. Cize si myslim, ze stvoro siat urcite v pohode stihas :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som stravila v salone 20 minut a vyskusala som 4 siat :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?