Prosíím ... kde zoženiem tento typ šiat ? ?

Profilova fotka
Potrebujem šaty, ktoré nemajú veľký výstrih, na šnurovačku, strihané plynule do „A“ žiadny stredový kamienkový pás alebo podobné veci , na ramienka poprípade na tento štýl. Mám inzulínovú pumpu a pri korzetových šatách to dobre nevypadá. Okrem toho nemám ani veľké prsia, čiže to s pumpou odstáva :( :( Zvyknem ju nosiť na podprsenke ( nie je to moc vidieť, že niečo také na sebe nosím ) , takže musím pod šatami mať aj podprsenku. Neviem si predstaviť, kde inde by som ju mala uchytenú pod svadobnými šatami. Skúšala som v lete aj rôzne „gumy“ na stehno či pás, no padalo mi to dolu :/ Šiť si šaty dávať nebudem, budú drahé, a ja s mojím snúbencom sme vášnivý rybáry čiže svadobné fotky budú určite fotené pri rieke alebo nejakom jazere , takže je škoda kupovať alebo si dať šiť drahé šaty a potom ich znehodnotiť. Prosím, ak máte niekto na predaj budem len rada :) Veľkosť 40-44.
Odpovedať
Ahoj, skús pozriete nete šaty v salóne Princess v Košiciach, bola som tam prednedávnom a tak sa mi zdá ze na 90% tam mali v katalógu presne tie šaty ;)
Odpovedať
prečo myslíš, že šitie by bolo drahé? podľa mňa to vyjde teraz na sk lepšie ako požičovňa či zakúpenie nejakých šmejdov z internetu
Odpovedať
Profilova fotka
Máme tento model, Vašu veľkosť,sú celkom nové prenájom 380, na predaj 560
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?