Prezliecť sa po polnoci do iných šiat?

Profilova fotka
Chcela som Vás poprosiť o názor. Čo si myslíte o tom, či sa nevesta má alebo nemá prezliecť po polnoci. Ja by som sa aj chcela prezliecť, ale priateľ mi vraví, že keď tie šaty stoja tak veľa, nech si ich nechám a užijem až do rána. Vďaka za Váš názor.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... :-) tam najdes inspiraciu a zbytocne vymyslat novu temu a tak zahlcovat forum... ;-)
Odpovedať
Ajojček sloniiicek. Môj priateľ má ten istý názor ako ten tvoj. Tak drahé a jedinečné šaty máš na sebe iba 1 krát tak prečo nie? ;-) Ja už síce v zálohe šaty mám, no uvidíme ako sa budem cítiť v tých svadobných. Ak budú pohodlné, čož veľmi pochybujem, prezliekať sa nebudem. Ale ak budú nepohodlné, aj ja sa chcem naplno zabaviť, tak sa prezlečiem. :-) Dobre som to vymyslela, nie ;-) ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ajka - mudro :-)
Odpovedať
Ďakujem majcik :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Nemas za co :-) Niektore veci je mozno najlepsie nechat tak, nech sa same vyvinu :-)
Odpovedať
sloniiicek, ajka - ja som to tiez tak vyriesila.... tiez sa moc nechcem prezliekat.... ved tie saty budu prenadherne, treba si ich uzit. Mam par dni pred svadbou promocie, tak na tie som si kupila take jednoduche spolocenske saty, a ked mi bude velmi teplo alebo nepohodlne v svadobnych, tak sa prezleciem...... :) ked nie tak nevestujem do rana v bielom :D My vobec nemame vo zvyku robit ani cepcenie, ani redovy ani nic, tak to nebude vyzerat ani divne, ked tak ostanem :)
Odpovedať
slonicek, ajka... ja som sa neprezliekla. vsak v svadobnych satach som len raz za zivot, tak som si to chcela uzit. uz pri vybere siat treba mat jasno, ci sa chcete prezliekat alebo nie. ja som dopredu vedela, ze sa nechcem (cepcenie a redovy tanec sa na nasej svadbe nekonal), a tak som si hladala lahke svadobne saty s co najmensim kruhmi, nech sa v tom citim pohodlne. a pocas svadby som sa citila paradne... az tak, ze som namiesto siat po polnoci zhodila podprdu... ;-)
Odpovedať
Ja som sa po polnoci prezliekala, neuveritelne som sa tych svadobnych chcela uz zbavit :-D jednak som bola rada ze sa uz mozem osprchovat a jednak, ze si mozem obliect uz nieco pohodlnejsie ;-)
Odpovedať
Ja mam taku predstavu ze po polnoci sa supnem do nejakeho pekneho kroja, ale ktovie, kym sa budem vydavat asi aj zmenim nazor... :-p :-D inak si myslim ze to je individualne...a ako uz povedali predo mnou, ked su take drahe, preco v nich nebyt aj celu noc?.....to mi pripomina moje prve svate prijimanie kedy mi maminka povedala ci sa nechcem ist v tych satach aj trochu pobicyklovat ked uz ich mam pozicane :-D :-D :-D
Odpovedať
:-D :-D ty si cislo :-D
Odpovedať
fibka - jeeej :) ani vy ste nemali redoy ani cepcenie... to ma tesi! Lebo uz si pripadam ako taka samostatna jednotka :) vsetci si tieto cinnosti planuju.... a napr. moj drahy ani nevedel co to cepcenie je :D my take zvyky vobec nedrzime... my sme odjakziva byvali v meste... takze taketo dedinske zvyky ani nepozname :) Ale ma to nieco do seba..... no ale... ked to niekto nezvykne robit.... ;-) kukla som tvoje fotky, kraaasna svadba!!!! Ale to vase babatko je najkrajsie :) Taky darcek by som prijala hned :-D
Odpovedať
Toho hava dostal manzel na narodeniny od svojej mamy. A fakt je to take nase babatko (teda bolo, lebo teraz uz je dospelak) :-) No ale spat k teme....ze existuje nejaky redovy, to som sa dozvedela az na tejto stranke...a aj to az po svadbe. Cepcenie som nechcela. Na nasej svadbe bola viac ako polovica mladych ludi, ludovka alebo repetacka hitovka neodznela ani jedna, starejsieho sme nemali, tak sme automaticky vynechali aj cepcenie. :-) Klasiku ako rozbijanie taniera, krmenie sa polievkou, spolocne krajanie torty...to sme samozrejme robili.
Odpovedať
Článok sa načítava...
fibka, my sme to mali presne ako vy. Tiez sme nemali ani cepcenie ani redovy a vobec nelutujeme. Proste sme mali svadbu taku ako sme chceli my dvaja a ako sme to citili. Bola to nasa svadba.-) Manzelia by si podla mna mali zorganizovat taku svadbu ako to ciatia oni a nie ako je "zvykom". To je moj nazor. A tiez som sa neprezliekala, saty boli super a chcela som si ich uzit co najdlhsie. Najviac smutno mi bolo ked som ich vyzliekala, vtedy som si uvedomila, ze je koniec.
Odpovedať
Tiez zastavam nazor, ze svadba nema byt podla toho, co maju, a robia ostatni, ale podla toho, co chcu konkretni dvaja ludia. Ja osobne si myslim, ze svadba je raz za zivot, a tie svadobne saty si uzijem az do rana, bez nejakych popolnocnych. Nejde ani o to, ze su drahe, ale o to, ze cely zivot predsa snivame byt v svadobnych satach, tak preco by som si ich mala po polnoci prezliect???? Madelaine: preco sa hras na druheho admina, poucujes, a pises, ze niekto zahlcuje forum, dokonca, ze nieco je tu zbytocne??? Dokazom toho, ze to nie je pravda, je to, ako krasne sa aj tato vobec nie zbytocna tema rozbehla. Takze sloniiicek, urob to presne podla toho, ako to citis, a chces. ;-)
Odpovedať
Ja si myslim ze kazda nevesta sa musi rozhodnut sama, nepozerat na zvyky, na ine nevesty ale ako to vyhovuje tebe. Je to pravda ze kazda z nas tuzi po svad. satach, stoja nemalo penazi ale zase je to aj ulava dat ich dole po polnoci, teda pre mna bola. Uzila som si ich od 15ej do polnoci a stacilo, citila som sa ako princezna, mam krasne fotky, vsetko zachytene aj na videu ale potom mi to dobre padlo sa trochu odlahcit a vhupnut do pohodlnych kratkych saticiek.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to se holky taky přidám.Šaty nesundám ani v noci :-D asi :-p .Hrozně se na ně těším a hlavně nemám v šatníku společenské šaty ale kalhoty a tenisky a to by se moc nehodilo.Jinak zvyky asi taky nedodržíme ani jeden.Ani teda přesně nevím co se má dělat. :-o
Odpovedať
Profilova fotka
Je to ozaj individualne, tiez zastavam ten nazor, nech sa kazda nevesta zariadi tak, ako jej to vyhovuje. Ja som nemala priliz tazke biele svadobne saty, ale dobre mi padlo sa prezliect, bola to taka zmena, bola som uz aj dost spotena, tak sme si dali sprchu a prezliekli sa do sucheho..
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa prezliekala,ale iba koli tradicii.I ked moje saty vazili skoro 6.5kg,chcela som ich mat do rana.Je to iba raz v zivote ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to nevím kolik ty moje váží a jestli v nich bude teplo tak to bude jedině dobře jsem docela zimomřivá i když ty holá ramena moc tepla nevyzařují :-D .A proč se má vlastne podle tradice nevěsta převléknout?? 8-(
Odpovedať
Myslim kvoli tomu, ze po polnoci sa meni z nevesty na manzelku...No ale mne sa do tej roly manzelky este moc nechcelo... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
beztak jsi manželka o té doby co řekneš ano pak jen 24 hodin strach manžela jestli neanuluješ a je to :-D :-p :-N
Odpovedať
Profilova fotka
mne manzel tych 24 hod.stopoval a potom otvoril sampus a sam si pripil :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to je super asi byl rád.To je milé,že si jěště pamatoval :-D :-D :-D .Většinou ten ženich je mooc pěknej
Odpovedať
Profilova fotka
asi bol fakt rad :-D
Odpovedať
Profilova fotka
já si to nedokážu ani představit,že by po tom všem člověk šel a anuloval po těch přípravách těch peněz co to stojí.I když někdy se prostě musí.Znám takový případ z vyprávění přez známe a nic moc veselka. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja som svoju prvu svadbu rusila 3 tyzdne pred.Ties super zazitok :-S
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je skoro to samé jako to anulovat všechno připraveno.Tak to muselo být něco.Jinak by si,ale neměla tuhle svatbu takže všechno zlé pro něco dobré. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak :-D
Odpovedať
Profilova fotka
fiiiha 3 tyzdne pred svadbou??? uff. ale zase radsej pred svadbou, ako sa rozvadzat... ja som tiez bola presvedcena, ze budem v satach celu noc, dokonca som do siat nechcela kruhy, ale iba spodnice, aby som sa citila lepsie a uz po nejakej hodinke v svadobnych satach som zistila, ze mi odieraju ruky... Nakoniec som si pocas svadby lepila na ruky gelove vlozky a cakala som na polnoc ako na spasenie a sla som sa prezliect... Podla mna radsej treba ratat s prezlecenim a ak bude vsetko fajn, prezliekat sa netreba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to si sebou vemu kalhoty a tričko a tenisky abych se cílita pohodlně :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?