Predstava svadobných šiat vs. skutočnosť

Profilova fotka
Ahoj dievčatá, aká bola vaša vysnená predstava svadobných šiat? A ako veľmi ste sa k tej predstave priblížili, či naopak? Ľutujete výber? A aký detail vás presvedčil, že to sú tie pravé? Na 1. obrázku bola moja predstava mojich vysnívaných svadobných šiat - Pronovias Ivania ❤❤❤ Som zaťažená na dlhé vlečky. Keď som si skúšala šaty, tak som si vyberala len ľahké strihy. Ale vyberala som šaty s mojou mamou a mne na jej názore veľmi záležalo. Videla ma ako princeznú :-D Široká sukňa ma nelákala, ale potom sa ma spýtala aj majiteľka posledného salónu, v ktorom sme boli, či som ochotná si vyskúšať šaty podľa jej výberu. Hovorila som si, že ona je profesionálka a už na prvý pohľad vidí, čo sa človeku hodí, tak nebol dôvod nesúhlasiť. Nasukala ma do veľkých šiat a ja som sa zamilovala ❤ Rosa Clará Encanto (ďalšie 2 obrázky = na mne a na modelke) ❤ Zbožňovala som každý centimeter látky, každý detail, zamilovala som si vrecká na šatách, a keď mi pripla ešte extra dlhú vlečku, ktorá je zvlášť, tak bolo rozhodnuté. Viac ma nezaujímalo, že som túžila po úplne iných šatách, v týchto šatách som to bola ja. Veľká mašľa vpredu by mi normálne prišla hrozne gýčová, ale mne k tomu pasovala a veľmi sa mi páčila :-) Teraz vy ostatné, predstavte svoje vyvolené šaty a aké šaty ste si predstavovali
Odpovedať
Ja som vedela od zaciatku ze chcem uzky strih/morskej panny s vleckou a jednoznacna podmienka bola holy chrbat. Na strihu dekoltu som sa skor priklanala k vecku, material skor transparent plus blush, tyl. Nakoniec mam cipku a srdieckovy vystrih, ale celkovo som sa az tak extremne od svojej predstavy neodklonila. Iba v jednom salone somnsi skusala siroku tylovu suknu, ale citila som sa v tom ako dievcatko, princeznicka, nie ako zena. pre mna fuj, necitila som sa ok, ani nie po minute som to chcela dat zo seba dole. Prva fotka je cca predstava, dalsie dve moje realne saty.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som chcela šaty bez rukávov, mala som vytipovane 3 - 4 šaty, aj úzke aj princeznovske.. chcela som ich aj vyskúšať, no odradilo ma, ze reálne sa dali skúsiť len 1...potom sme sa na agrokomplex v Nitre išli pozrieť a kamarátka si tam skúšala šaty a tak, že skúsim aj ja, jedny som si tam vybrala, boli bez ramienok, avšak dosť ťažké s vlečkou. Tu majiteľku salónu sme aj presvedčili na ich predaj.. Potom som však rozmýšľala, ze v auguste, ak bude také teplo, tak v nich umriem. Sestrám sa tiež až tak nepáčili... Sestry so švagrom ma potom vzali do salónu v Seredi, že my obetujú čas a keď si iné nenájdem, tak ma zoberú späť po tie prve :-) a hned prvé šatyv tom salóne, čo som skúsila, boli tie moje, nedalo sa im nič vytknut. Preferovala som úzke a skončila som s princeznickovskymi a s rukávmi, ktoré mi prekvapujúco sadli....zavoj som vobec nechcela mat, keďže mame úradný sobáš a aj ten mám :-)
Odpovedať
ja sice fotku este nepridam ale od zaciatku som vedela co chcem..a tak je aj predstava splnena na 95% co je dost kedze som bola asi v 15 salonoch a mala na sebe asi milion siat :-D az som konecne nasla v poslednom moje vysnivane, s tym ze k lepsiemu stvarneniu mojho sna mi ich priblizili usitim na mieru a dositim dalsej vrstvy tylu do sukne...tych zvysnych 5% je za tyl v dekolte ktory je uz maximalne vykrojeny ako sa len da aby drzal cipku, povodne som nechcela ziaden, iba Vckovy vystrih..no aj tak som viac nez spokojna, myslela som ze som jedina co ma take poziadavky a uz som zvazovala aj sitie no nakoniec dobre ze som sa nedala odradit :-)
Odpovedať
ja som pôvodne chcela rozviate vilovske saty ktore by boli lahucke. kedze ale mame svadbu na konci oktobra prehodnotila som to a chcela som saty s rukavmi. nakonic to dopadlo uplne ze inak, prisla som do prvého salonu a skoncila s uplne hladkymi jednoduchými satami. Ked som tam videla som na vesiaku saty Rosa Clara - Rima s odopinatelnou vleckou hned mi padli do oka. skusala som aj saty so sirokou suknou ale kedze ja nie som ziadna princezna nepacilo sa mi to. Nakoniec som si vybrala tie co ma ocarili na vesiaku a milujem ich. Uplne ma vystihuju a su z velmi kvalitnej latky, krasne usite,. Uz mi visia v skrini :)
Odpovedať
@renya3 Ak mozem tak poviem, ze podla tieto ti uplne dokonale pristanu, aj proste ked sa pozriem na tie fotky tak mi pride ako keby si ich hladala uz od zaciatku, vyzeraju na tebe krasne :) Co sa tyka mojich siat tak ja mam tiez svoju predstavu ale co som pozerala aj na internete tak som take nikde nevidela. Videla som par obrazkov kde mali saty nejaky prvke ako by som chcela aby mali moje ale ziadne nemali vsetky. Takze mne nezostava nic ine ako si ich dat usit cize asi budem mat potom presne take ako si predstavujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
na tych fotkach si ty???? ak ano tak klobuk dole, vyzeraju proste nadherne
Odpovedať
Profilova fotka
@mimikei Som iba na fotke uprostred s manželom a potom zozadu v salóne, keď som ich mala na sebe prvýkrát. Ostatné sú modelky na promo fotkách :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja keď tak pridám fotku mojich šiat až keď bude po svadbe lebo aj môj budúci manžel sem sem tam chodí a on vôbec nevie ako budú vyzerať tak pre istotu :) Ale ja musím povedať, že som mala tiež svoju predstavu a keď som prišla do salónu tak som zistila, že proste taký typ šiat nie je na moju postavu tak som si nechala poradiť a nakoniec šaty, ktoré som si myslela, že by som nikde nechcela mi dokonale sadli a cítila som sa v nich úžasne
Odpovedať
Profilova fotka
moja predstava siat bola uplne ina ake som napokon saty mala :-D :-D je to tak, ze clovek si vysniva saty, ktore vidi na modelke ale nemusia sa vobec hodit na jeho postavu. a tak isto som to mala aj ja. no aj napriek tomu som sa v mojich svadobnych satach velmi dobre citila a nic nelutujem! :-)
Odpovedať
Ja si idem dat usit saty ale s tym, ze si ich pred tym nemam kde vyskusat ani podobny strih takze to bude taky skok do neznama coho sa dost bojim ale dufam, ze to dopadne dobre :-D
Odpovedať
Ja som mala dost dobru predstavu. Akoze pacilo by sa mi kadeco, ale poznam svoju postavu a presne viem, ze mi svedci acko alebo padava sukna (a velka princeznovska by ma pozrala), rovnako som vedela, ze mi nepojdu saty bez ramienok (mam nizko prsia) a ze naopak na mojich ramenach vyzera najlepsie lodickovy vystrih a zensky kratky rukav. Vedela som, ze saty by mali byt jednoduche (hlavne s hladkou suknou), ale nie prilis, aby som v tom stale bola nevesta... A hlavne som vedela, ze mne nepasuje cista biela, ale ivory. No a presne take saty mam - lodicka, cipka iba na zivotiku, Acko a v ivory farbe. Bola som otvorena a vyskusala aj cisto biele saty, s cipkou na sukni, velkou nadychanou suknou atd., ale v ziadnych satach som sa necitila ako v tych mojich - nadherna. :-)
Odpovedať
@zuzka_22 Wow to ta obdivujem, ze si mala takuto konkretnu predstavu uz dopredu a vedela si, ze ti to sadne. Nemas nahodou fotku?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Moja predstava uz od zaciatku bola, ze budu trochu viac na telo, ziadna velka sukna, ziadny korzet ani ziadna zaplava cipky a take aj vyhrali 😊
Odpovedať
@zuska_bluzka tak tie sú teda kásne a poviem to tal lajcky, sadnú ti jak riť na šerbel :d krása
Odpovedať
@zuska_bluzka nadherne :) :) ako sa ti s nimi tancovalo?
Odpovedať
@zuska_bluzka tak tie sú fakt nádherné! a neskutočné ti sadli na postavu, wow! to musí sa vraví dokonalý výber. kde ste ich vyberali? vyzerá to tam veľmi pekne
Odpovedať
@sisabride :-D ďakujem krásne ;-) @blossom1 diky, vo weme v BA @maryskas nooo poviem ti o 2 týždne, že ako :-) dúfam, že dobre, nejak neobmedzovali v pohybe, tak uvidíme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som nechcela ani cipku ani tyl, chcela som ramienka, Ackovy strih, vlecku a vyssi pas. jednoduche saty ale zaroven nie nudne. po prezerani stranok svadobnych salonov som si myslela, ze saty budu moj najvacsi problem a ze ich budem mega dlho hladat.. lebo sa mi ziadne ani na fotke nepacili. no a potom som nahodou isla do jedneho salonu len preto, ze ho isli rekonstruovat a mali vypredaj sa neuveritelne super ceny. a stvrte saty co som si vyskusala som si tam aj kupila :) akurat maju vacsi vystrih ako som chcela, tak mam este rok na rozhodnutie, ci si ho trosku zakryjem nejakym tylom, alebo nie. btw moja svedkyna si podla tychto mojich predstav nakreslila na papier ako by mohli moje saty vyzerat, a ten nacrt uplne sedi s mojimi realnymi satami :) @zuska_bluzka naozaj ti krasne tie saty sedia, si v nich nadherna :)
Odpovedať
Moja predstava bola: korzetove saty, srdieckovy vystrih, velka bohata tylova sukna. Druha volba strih morskej panny ale s dolnou castou tak poriadne rozsirenou a objemnou. V salone som si vyskusala rozne materialy - tyl, saten, cipku... snehobiele, ivory, tiez rozne strihy a saty, ktore sa mi pacili na inych nevestach, alebo na modelkach na mojej postave vobec nevyzneli tak pekne, nesedeli mi, ta "krasa" siat bola uplne zabita. Navela som dala na radu pani v salone nech skusim jeden konkretny model - Ackovy strih, aj tyl aj cipka a farba na podklade pudrova ruzova s ivory vrstvou na vrchu. vyskusala som a v salone som ich ihned zamietla. Neskor som si prezerala fotky zo skusky a ked som ich znovu zbadala, zamilovala som si v nich samu seba a uz som ine nechcela :) Ked som sa potom vratila do salonu, tak si ma pani pamatala a aj povedala, ze vlastne ona mi vybrala tie spravne saty - oni to uz maju v oku a vedia poradit :) Mala som teda model Laverna od Maggie Sottero (fotka je zo skusky) a k nim dlhy cipkovany katedralovy zavoj. Na druhej fotke vidno lepsie tu farebnu kombinaciu :)
Odpovedať
Ahojte moja predstava bola rovny strih s rukavom alebo hrube ramienka žiafny vystrich ziadne cipky ani ine ozdoby. Realita uplne ina :-D hned prvy salon a 3 šaty. Citila som sa ako princezna.
Odpovedať
@simajankeje Som taka specificka, utla, posobim drobne, takej postave nesadne hocico tak je ten vyber hned uzsi... No pritom je zaujimave, ze ked som sla do salonu mala som tam vybraneho ineho favorita, totiz na figurinach posobia vsetky saty akoby jednoduchsie a menej objemne nez na zenach resp. aspon modelkach... Takze to nebolo jasne hned, hoci moja mama este pred skuskou ked videla fotky tak mi presne tie moje vybrala, ze tie sa jej najviac pacia :-) Foto poslem do spravy :-)
Odpovedať
@sayre dakujem 😘
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka krasne! Mame podobny vkus :-D
Odpovedať
ja sa tohto dost bojim. lebo mam nejaku predstavu, uz dlhsie, samozrejme za tie roky sa trosku zmenila a mozno sa este aj zmeni ale bojim sa toho, ze sa neviem vobec odhadnut. takto ked si ich predstavujem na sebe tak sa mi zda, ze ano mohlo by to byt ale neviem ako to bude v reale
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka ja mam presne takuto predstavu, tiez by som chcela nieco taketo jednoduchsie, ziadne velke sukne ani nic podobne. dufam, ze mi sadnu aspon tak dobre ako tebe :D len musim este kusok schudnut
Odpovedať
@mirkam3 ďakujem, tak to máš potom veľmi dobrý vkus! :-D @patinka87 no ja sa teším, že po svadbe sa poriadne najem :-D čo najem, nažeriem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som velmi chcela Vckovy vystrih a jednoduchu A liniu, zamilovana som bola do Pronovias Telma, ale tie su stareeee a uz sa nikde nedali najst, takze som poskusala vsetky mozne strihy a materialy, a nakoniec nasla podobne tym mojim vysnivanym...
Odpovedať
moja predstava bola: jednoduché ľahké šaty s Včkovým výstrihom a ramienkami (hrubými), pod prsiami prestrihnuté s akoby opaskom a potom jednoduchá A línia bez kopy vrstiev látky, žiadna vlečka, závoj ani korzet presne také v salóne mali, ale nie moju veľkosť, tak som otvorila svadobné bazáre a našla som akoby šité na mňa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@6myska Tie su uplne dokonale!
Odpovedať
Profilova fotka
@sonnenshein @6myska dievcata ako ste vnimali ten vacsi vystrih? ja budem mat podobne saty a rozmyslam, ci si ho trosku prekryt tylom alebo nie. pretoze nechcem aby som sa ani s chlapmi nemohla porozpravat z oci do oci..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?