Predaj svadobných šiat do zahraničia. Je to podvod?

Ma niekto skusenosti s tymto menom? Name.. Alabi Blessing Address.. Ste #7275 Hauptstrasse 20 Neugersdorf Zip code. 02727 Country Germany email: rolandaana1@gmail.com Pani chce odo mna kupit svadobne satya neviem ici to nie je nahodou podvod.
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/mojasv..., hlavne posledne 2 strany z diskusie si treba precitat ako nechapem vas, dievcata, tolko tu toho je popisaneho, tolko diskusii o podvodnikoch a hned, co zmenia adresu dorucenia z nejakeho africkeho statu na europsky, hned uvazujete o tom, ze saty poslete? V Nemecku je tolko svadobnych salonov, ze naozaj nemaju dovod sa zaujimat o saty zo strednej Europy.
Odpovedať
Profilova fotka
absolutne na to nereaguj, je to uplna hlupost a keby si s nou dalej komunikovala tak by si aj ty pochopila, ze je to cisty podvod. ved miachela ti sem dala aj link na tu diskusiu kde sa tieto veci rozoberu. fakt najprv to skusali cez kadejake africke staty a ked sa to rozkriklo tak to zmenili takto a moze tam byt napisanych aj tisic zlych skusenosti, aj tak sa najde dalsie dievca co naleti
Odpovedať
Profilova fotka
Uz jej na to ani neodpisuj, vsetky tieto zahranicne zaujemkyne na kupu siat alebo cohokolvek ineho su podvody. Je teraz toho plny internet a ved baby uz pisali do tej skupiny svoje skusenosti a ked si vsimnes tak to je zakazdym to iste len si menia mena a krajiny, z ktorych su. Ale musis sa na to pozriet aj tak, ze preco by si chcela nemka kupovat saty od slovenky ked oni tam toho maju kopec a este maju aj iny vkus ako my.
Odpovedať
bože to je strašné, že to ešte skúšajú. už im ženy neleteli na africké krajiny tak začali s anglickom a teraz už presedlali aj na nemecko. ja nechápem ako tí ľudia môžu spávať keď robia takéto veci a najhoršie je, že naši policajti myknú plecami a je to vybavené
Odpovedať
Profilova fotka
No a to posobia asi na vsetkych takychto strankach kde su bazari. Mne kamoska hovorila minule, ze predavala nejake topanocky po jej malej dcerke, ktore poriadne ani nenosila a ze sa jej tiez ozvala nejaka zena akoze zo zahranicia tiez mala taketo nejake tahy a divne pisala tak, ze nakoniec jej nic neposlala a asi aj dobre urobila.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?