Predaj siat Pronovias

Ahojte nevesty :) Kupujem si saty Baronda z kolekcie 2015. Mate niektora z Vas skusenost s predajom siat Pronovias?
Odpovedať
@erika7787 tak toto by som aj ja rada vedela ;) a odkial si kupujes ?
Odpovedať
kupujem z Prahy svadobny salon Nuance. Ty odkila? Nemam inu moznost kedze moje saty su uz na moj termin rezervovane 3krat :(
Odpovedať
@erika7787 no ja este saty nemam, ale velmi sa mi pacia z pronovias, ale neviem ich nikde najst :( nasla som ich v salone Bella v Brne, ale zle recenzie su na ten salon, takze ani nepredpokladam, zeby vyzerali ako na obrazku...ty si ich nahodou niekde nevidela? :))
Odpovedať
@simsdeny prepáč, ale to, že má salón zlé referencie neznamená, že šaty Pronovias nebudú vyzerať ako šaty Pronovias. Ak sú zlé recenzie, tak sa myslí prístup obsluhy, ale šatám Pronovias to na kvalite nijako neuberá. Ak sú raz autorizovaní predajcovia, tak nie je dôvod, aby šaty neboli také ako sú.
Odpovedať
@malaopicka viem, ale v tomto pripade boli zle recenzie aj na saty, ze hocijako popresivane, zazltnute a pod...ale tak mozno sa tam pojdem aj pozriet a zistim na vlastne oci :)
Odpovedať
@simsdeny tak potom sú to staré šaty...odporúčam ísť osobne, lebo zo 100 ľudí práve ty možeš byť tá s dobrou skúsenosťou :)
Odpovedať
@malaopicka a ked sa mozem spytat este - neviete nahodou v akych salonoch mavaju saty pronovias? a tieto ste asi nikde nevideli, ci? ;-)
Odpovedať
@simsdeny určite na SVK salón Nicole v BA a neviem ešte v ktorom meste je a potom WEM v Trenčíne. Vôbec netuším či tieto majú, ja som v salónoch nebola, takže to naozaj neviem potvrdiť. Podľa mňa im ale môžeš napísať mail alebo zavolať a konkrétne sa opýtať na tvoj model. Myslím si, že by si bola ale spokojná s výberom, aj keby tieto konkrétne nemali.
Odpovedať
@malaopicka velmi pekne dakujem :)
Odpovedať
@simsdeny nemáš za čo :)
Odpovedať
Ahojky! @simsdeny tvoje saty som videla v salone tu v Prahe a mozem potvrdit ze su dokonale. Krasne sedia na postave a su zaujimave. Mali len 34 bohuzial a ja potrebujem 36/38 A ak ti mozem poradit, chod len do autorizovaneho salonu Pronovias. Ja som bola aj v neautorizovanom a tie saty boli priserne aj ked boli Pronovias. Po prve boli asi o tri cisla vetsie kedze ich uz sto krat upravovali a po druhe boli zazltle. no priserne nieco.
Odpovedať
a znovu sa pytam neviest ci niektora nema nahodou skusenost s predajom siat Pronovias... Dakujem!! ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@erika7787 jooj, dakujem! presne asi v tom Brne nie je autorizovana predajna preto je to ake to je...ale do Prahy ist, ojha...to je dost od ruky od nas..a 34ku asi ani ja nedam :D ale dakujem moc za pomoc plus prepac ze som ti na chvilku ukradla miesto na tvoju otazku :)) pekny den :)
Odpovedať
@erika7787 a este ak mozem poslednu otazku, v akom salone si ich v Prahe videla? moc dakujem :)
Odpovedať
@simsdeny : V Nuance v Prahe ale maju aj salon v Budejoviciach. a V BA ich nemaju?
Odpovedať
@erika7787 nevidela som ich nikde ...ale moze byt ze som nevidela urcite sa este popytam :) ale dakujem za tip :)
Odpovedať
kazdopadne ak sa rozhodnes ist do prahy tak si zavolaj ci ich naozaj maju a ze ci su na tvoj termin volne. ;) vela stastia!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?