Predaj šiat po svadbe

Profilova fotka
baby podarilo sa vám predať vaše svadobné šaty? ako dlho to trvalo? lebo si chcem objednať z číny ale bojím sa že mi nebudú dobre a tak ich chcem potom následne predať.
Odpovedať
Profilova fotka
vsetko to zaleži na tom, ako budú vyzerať a aka bude cena. ja som si kúpila od jednej kočky tu na ms. Boli to prvé čo som si skúšala a hned som ich aj kúpila :)
Odpovedať
Profilova fotka
@miuska223 a ved si pisala, ze budes mat zo Stupavy ... zmenila si nazor ?
Odpovedať
Profilova fotka
@hnedoocko0909 sa neviem stále rozhodnúť... lebo cena na nete je tak 70 eur. možno kupim a ak nesadnu budem poučená že nemám vymýšlať a pojdem do otej stupavy.
Odpovedať
Profilova fotka
@miuska223 tak jasne, ale ja to beriem tak, ze vydavam sa len raz (verim v to:-) ) a chcem kvalitne saty, co mi budu sediet a budem v nich pekna ... take cinske si na sebe neviem predstavit, ved keby zbadali moju velkost, tak by rozmyslali, ci je to na slona :-)) . A vela dievcat si take objedna a potom im vobec nesedia, alebo sa im nepacia. Ved aj v normalnych salonoch sa daju kupit vypredajove modely, alebo pozicat a Ty mas celkom peknu postavu. Rozhodni sa ako chces, drzim palce
Odpovedať
@hnedoocko0909 zdielam tvoj nazor.....neviem si predstavit zeby som si saty objednala len tak na blind z ciny podla obrazka, hoc by som dala svoje miery....krk dam na to zeby mi nesedeli, alebo by neboli take ako chcem....darmo, original je original, vsetko zvysne su len lacne napodobeniny, nech si kazdy hovori co chce.....nemoze stat skoro original tretinu ceny....nieco tu nesedi nie?
Odpovedať
ja som mala z ebay a boli prekrasne a predala som hned o tyzden po svadbe tu na MS.
Odpovedať
pokojne si za tu cenu saty kup (aj ked neviem ake su tvoje moznosti),,,alebo skus, aby ti poradili baby v inych skupinach su tu o aliexpresse a o Zimovi,,,
Odpovedať
@snehovagula1 nehnevaj sa, ale tu nikto nehovori o originale, pravdaze je to napodobenina ved stoja 70 eur,,,
Odpovedať
@malamargotka nemala som na mysli konkretne tvoje saty, skor som pisala tak vseobecne...vela bab tu pise ake ma super saty napr.z ciny za lacny peniaz...chvalia sa tym akoby to neviem co bolo...teraz nechcem nikoho urazat ani nic podobne, kazda sme ina...niekto si vie vybrat aj take saty ina nie....chcela som tym len napisat a tu si mozes zobrat pointu aj ty pre seba, ze FEJK je vzdy len Fejk:-) a s tym musi kazda ratat ktora si take saty kupi, ze cipka nebude presne taka budu inak sediet...atd.atd. Tym tuna nechcem hrat mudru, len pisem take male pre a proti:-)
Odpovedať
Inak nepoznam vo svojom okoli ani jednu babu kt.sa vydavala a predala svoje saty po svadbe:-)vsetkym saty stoja v skrini:-)))))
Odpovedať
Miuska223 ak budu vyzerat zle, ze si ich nebudes chciet obliect tak ich ani nikto nekupi. Ale kocky toto vazne fejk? Original? Boze vsak ak je pekna tak bude pekna aj vo fejk satach. Na fotkach aj tak nic nebude vidiet a kym sa tie saty na nej nerozpadnu tak o par mesiacov aj tak nikto nebude pamatat ake saty mala. A inak neviem ci ste poculi, ale je mozne, ze urcite nejedna svadobka ma medzi znackami nejaku tu cinu. Takze sme mozno zaplatili originalnu cenu za fejk.
Odpovedať
Profilova fotka
@rheuska máš úplnú pravdu ! V niektorých salónoch majú riadne fejky a vydávajú to za originál...žiaľ nielen na SK. Stačí sa dotknúť materiálu... Vysoká cena hneď neznamená kvalitu...na to treba aj kvalitný materiál...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ja sa ich snazim uz rok predat. Nie je to take lahke. Pozicovne maju dost nizky limit a taktiez pozor na podvodnikov. Velmi casto komunikuju v anglictine. Ak by sa ti nahodou moje saty pacili, mozes si ich v Stupave vyskusat.
Odpovedať
Profilova fotka
@rheuska ja som skor myslela že ak mi nesadne velkosť alebo mi nebudú posovať. nie že či budu kvalitne alebo nekvalitne.
Odpovedať
znama si pred mesiacom kupila saty z ciny a prisli jej pred par dnami. No su desne, do placu bolo aj jej a teda aj mne ked som ju videla:( rozmer nesedel a ta cipka co tam mala byt des!! dokonca ani na spodku nie su rovno odstrihnute:( 100x to uz olutovala, ze si ich kupila, zbytocne vyhodene peniaze:( a to sklamanie :-( ideme skusit teraz pozriet taky novy salon v Ba vraj su tam krasne saty a za super ceny:) maju clanok na neveste.sk salon Provence:) tak snad jej napravime naladu nejakymi peknymi..
Odpovedať
@mony185 ahoj,v com spociva podvod tych,co pisu po anglicky?mne uz sa taky 3 ozvali,ale ja ich ignorujem,lebo sa mi to nezdalo koli tomu,ze nick bol zalozeny v ten den,alebo pripadne neregistrovany uzivatel
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som to riskla len so zavojom z aliexpresu. Bolo mi jasne ze je to Cina, ale ze ho budem musiet obstrihavat po krajoch, lebo to bolo cele zubate a ze tam bude este aj diera ako po ohorku cigarety, to som netusila. Takze do kostola s nim urcite nie, maximalne fotenie to znesie, kde sa to dufam strati ;)
Odpovedať
@miuska223 Ahoj, v prvom rade Ťa chcem upozorniť, že veľa tých "fejkov", ako to tu nazývajú, sú nádherné a na nerozoznanie od originálu. Po druhé - ak sa ti aj šaty nebudú páčiť (predpokladám, že ide o šaty z Ebayu alebo aliexpress), stále ich môžeš poslať späť s tým, že nie sú ako na popise (v inzeráte), príp. ich predať - možno niekomu inému sa zapáčia. Je to len na Tebe, ak sa ti páčia, neváhaj... Ja som si už pár šiat odtiaľ objednala, hoci nie svadobné, a zatiaľ som bola vždy spokojná. Všetko závisí od Tvojho vkusu. PS: tiež si chcem objednať svadobné šaty z aliexpress-u.
Odpovedať
Profilova fotka
ceresnicka1990 ja to tiez zakazdym ignorujem.. ale vzdy su velmi ochotni odkupit od teba tovar aj za vyssiu cenu, len aby si im to kvázi predala.. Ked príde na to, aby ti poslali peniaze, tak je zrazu problem.. vraj oni peniaze uz poslali a ma ich banka.. ale ak saty odoslel a ukazes v banke cislo zasielky, tak ti peniaze daju.. no podla mna sa tomuto verit fakt neda..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?