Požičiavanie alebo kúpa svadobných šiat?

Profilova fotka
Kocky, svadbu mame v juni 2017. Prosim vas, kolko mesiacov pred svadbou ste si poziciavali alebo kupovali svadobne saty? Ja som to chcela riesit az niekedy v januari, nakolko som v zahranici a domov tak casto nechodim. Dakujem za vase rady :-)
Odpovedať
ja som šaty riešila tiež tak pol roka dopredu - myslím, že to je tak akurát.. svadbu máme v septembri, od februára rezervované šaty :-)
Odpovedať
Na tvojom mieste by som sa s tym neponahlala...este v marci/aprili 2017 naskladnia novu jarnu kolekciu, a mozes mat uplne nove krasne saty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja som najprv zacala prehladavat salony ze si saty poziciam.zacala som teraz v januari,asi 5mesiacov pred svadbou.preverila som si ceny (380e),dala nacenit svoje vysnivane v 1salone(600e) a ked sa polovicka rozhodla ze fotenie bude vecer v iny den,tympadom pozicovne padli.a napokon som nasla podobne vysnivanym asi 40dni pred svadbou cez bazar.zalezi aky mas rozpocet,rozhodni sa ci chces pozicane,nove usite ci z bazaru.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som Si kupila saty skoro rok pred svadbou, kedze som tiez v zahranici. Kupila som ich v septembri minuly rok a svadbu mame v juli. Ak Si chces poziciat kludne Si ich zarezervuj v january, Ak sa Ti nakoniec zapacia nejake z novej kolekcie mozes ich vacsinou v Tom salone vymenit. Ak Si ich chces kupit Tak rataj s tym, Ze cca 6 mesiacov trva Kym ich dorucia do salonu, Tolko trvali Aj Moje. Takze v Tom smere Januar Je najvyssi cas :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som najskor rozmyslala nad kupou cez internet tu v UK, kedze tu zijem. Uz som sa toho vzdala, nakolko ktovie v akom mozu prist stave, ci mi bude ten strih siat sediet...... Takze planujem si pozicat niekde u nas na Slovensku. Hladal som nejake inspiracie na inetrnete, ale najlepsie je asi ist do salonu a vyskusat, aky strih siat mi bude pasovat. @chris131313 takze saty mozem kludne riesit uz aj v septembri, nakolko idem vtedy domov
Odpovedať
Ahoj.tak ja som tiez v uk.ja som kupila saty v juny minuly rok a teraz v maji bude svadba.vyhliadla som si ich na nete.stranka krasnesaty.sk dala doniest do popradu z kosic.250€ .ked kupis mozes s nimi co chces robit plus predat neskor.ked pozicias su drahsie mas to na jeden den.ked sa chces fotit v iny den je za to priplatok.a ak by si poziciavala teraz dopredu dovtedy mozu byt znicene ozltnute...bo nie si jedina.a na nete sa mi pacilo viac ked som to skusila otras.ak chces kuk moj album.ak kupit tak kludne aj teraz.ale potom nekukaj na ne cely rok lebo sa ti zunuju.a hlavne nekukaj po inych.ja mam moje doma na svk :) zunovali sa mi takto moje popolnocky.bo tolko krasnych siat som videla v debenhamse ze 60 libier.ja dala za moje 200.
Odpovedať
Profilova fotka
@jaankaa22 Ano kludne ;) Kym Moje dosli Bol marec a Este idem v juni Na skusku Na upravy, Takze s rezervou. A Ako hovori @januli89 nekukaj Na ne Potom rok Lebo Aj Ja Uz som zo svojich svadobnych trochu znudena😅 Ale co Uz s nimi ked Tolko stali :)
Odpovedať
Ja som mala svadbu v septembri a saty som mala rezervovane od aprila. Moja sesternica si saty rezervovala mesiac pred svadbou a nemala problem žeby boli uz rezervovane tie ktore chcela. Teraz je take mnozstvo salonov a šiat, že nie je ziadny problem najst pekne saty.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?