Poziciavaju salony saty aj ak je svadba v zahranici??? Poprosim Vas o skusenosti

Profilova fotka
Ahojte dievcata! Chceli by sme mat svadbu v zahranici buduci rok. Ake male skusenosti, ci su slovenske salony ochodne poziciavat saty aj do zahranicia?
Odpovedať
Urcite ked zaplatis. Ale rozmysli si to. Take saty maju pal kil.(a ak pojdes lietadlom tak asi musia ist do batroziny, alebo znovu priplatis) Pokrcia sa ti cestou. Co s nimi potom??? Kde ich potom das vyzehlit? Radsej si kup pekne dlhe biele saty so strasom, alebo nieco take jednoduche. Z materialu ktory ked nechas chvilu na ramienku tak sa vystru. A ak velmi chces svadobne fotky v satach, tak to potom doriesis doma. Fotograt mimo soboty ta bude stat o hodne menej a vacsinou aj ti najlepsi maju cas.
Odpovedať
Profilova fotka
urcite sa to da. Ja som si poziciavala saty v salone v Prahe kedze tu zijeme, ale svadba bola doma na SK. Priplatila som si asi 3 dni navyse, takze som si ich vyzdvihla vo stvrtok a vratila po svadbe v stredu. Zalezi mozno aj na personale, ale vzdy sa da dohodnut. A myslim, ze zalezi aj na tom, ci napriklad niekto tie saty nema tyzden pred alebo po tvojej svadbe, lebo potrebuju cas aj na cistenie a upravu siat. Ale skus sa poinformovat v salonoch, ked pojdes skusat saty. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@maillika Dať si ušiť.
Odpovedať
@maillika urcite ano ale si zaplatis viac lebo ich nebudes mat len jeden vikend
Odpovedať
áno požičiavame ;-)
Odpovedať
@maillika my sme mali svadbu v zahranici. Ked som sa rozhodovala ci pozicat abo co. tak som sa nakoniec rozhodla dat si usit a vyslo ma to do 200 eur. Cize urcite menej ako za pozicanie na celu dlzku pobytu.
Odpovedať
U nas mame vypredaj na SS (nenosene) a tie si mozete zobrat aj so sebou - nazelia vam ich aj v hoteli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?