Požičanie svadobných šiat

baby ako je to s požičaním svad.šiat..dala som zálohu 100eur a šaty ma majú vyjsť 340 eur aj s doplnkami...doplnky neberem žiadne..ked ich vrátim nepoškodené tak mi vráti niečo alebo vôbec nič..priatel prišiel z práce s tým že ked sa vydávala jeho kolegu sestra že jej potom dačo vrátili..ako je to vlastne ?
Odpovedať
mne nevratili nic o tolko menej som potom platila pri odbere siat ,ale nechapem ze je to cena s doplnkami a ty ziadne neberies, ze ako to oni tak myslia. Ked som vyberala saty, tak to bola len zakladna cena siat a potom sa mi navysovala podla toho co som si este od nich zapozicala ako bolerko a kozusok kedze som v decembri mala svadbu. Podla mna nic nevratia jedine ak by si bola dobra znama predavacky tak skor vedia prizmurit oci ak tie saty nie su uplne ok ze ti odpustia platbu za poskodenie siat ale, ze by ti este vracali to asi nie. Oni ti do ceny siat zaratali upravu siat, ze ti ich vycistia a ozehlia kym si po ne prides a cistenie ked ich vratis atd. Mozno su salony ked to funguje inak, mna este upozornili, ze ak zaplatim zalohu a rozmyslim si to ze neberiem od nich saty, ze tu zalohu nevracaju. Je to riadny biznis :-)
Odpovedať
Moja pozicovna tiez poziciava saty aj s doplnkami (zavoj, slnecnik, bolerko, vyzdoba auta). Pokial viem, tak cena je fixna. Samozrejme od ceny siat odpocitaju zalohu, ale pokial viem, tak nevracaju nic. Preco by mali?
Odpovedať
pravdepodobne vratili zalohu tak ako to bolo aj u mna ja som zaplatila zalohu a potom ked som bola pred svadbou pre saty som mala zaplatit plnu sumu za saty ako keby som zalohu nedala a nasledne ked som saty vratila mi vratili zalohu...to je asi taka poistka aby si tie saty aj doniesla spat :D nic ine ti vracat pravdepodobne nebudu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?