Poraďte šaty na konfekčné číslo 32

Profilova fotka
Ahojte kočky, mám trošku problém. Neviem si vybrať vhodné šaty na moju postavu. Meriam 160 cm a vážim 45 kg. Je tu nejaká, ktorá má podobnú veľkosť??? Ako si vybrať tie správne???
Odpovedať
@mendy0089 ahoj no ja som na tom podobne ale tak zistis to tak ze budes len skusat a skusat a v salone by ti mali poradit co sa ti hodi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mendy0089 ahoj, myslim, ze budem mat podobny problem.....stvrtok idem na skusku siat, hodim sem aj nejake foto, tak sa mozes inspirovat...myslim, ze je najdolezitejsie, aby ti vdaka satam vynikli veci, ktore ti chybaju... mne to viazne v hornych partiach, preto mozno zvolim nejake zdobenia, cipky, alebo nieco vyrazne... alebo to necham na push up :-D kazdopadne, kazdy salon ti vie poradit...ak mas aj napriek vahe simetricku, krasnu postavu, tak sa daju robit zazraky, u mna to bude problem na bokoch, uz som prisla na to, ze o spustenych priliehavych satach mozem len snivat :-p
Odpovedať
@mendy0089 aj ja som taka drobna, ale saty sa nasli:) myslim, ze tety v salone poradia:)
Odpovedať
@mendy0089 ahoj ja mám podobný problém .. . a tiež teraz hladám tie správne .. ked chces pozri si moj fotoalbum .. vela trpezlivosti pri hladaní.. a neboj sa určite sa najdu také ktoré sa ti budú páčiť
Odpovedať
Ahoj, aj ja som drobna no tetusky v svadobnom salone saty na mna upravili bez problemov. Ostatne mozes si ich dat aj usit alebo kupit starsiu kolekciu a upravit ich priamo na teba. Vela stastia.
Odpovedať
Profilova fotka
O priliehavých môžem snívať aj ja :-( Skúšala som si aj tie ,,tortové,, z volánmi, výšivkami, čipkou a kadečo iné, no vyzerám v tom ako vešiak :-) Vyskúšala som aj úplne voľné padavé, ale zanechalo to tehotenský dojem :-) Jediné čo by mi asi padlo sú zo staršej kolekcie klasické šnúrovačky s áčkovou sukňou :-| Nosí sa to ešte vôbec???
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám kg toľko čo ty, ale som ešte o 3 cm menšia :D a tiež sa bojím ako to bude so šatami :-/
Odpovedať
Profilova fotka
@mendy0089 Ahoj. Do Bratislavy asi nepojdeš skušať... Ale pozyvame. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?