Poraďte mi svad.šaty na malú svadbu

Ahojte, prosím poraďte mi nejaké vhodné šaty na malú svadbu, asi 25 ľudí.Zasnubena som už 16 rokov, máme spolu 2 dcérky a chcem niečo jednoduche a hlavne vhodné.Vopred vám ďakujem
Odpovedať
@ziggina ahoj,ak mas skusenosti s ali,tak tam urcite najdes na svoj vkus.ja budem mat tiez malu svadbu s malym rozpoctom,s drahym sme nasli jednoduche korzetove saty typu a-line,s minimum trblietkami,vpredu zahybmi,ked sa mi podari,hodim sem link,uz su na ceste,dufam,ze ich bez problemov dostanem.zial,tie uz nie su v ponuke,ale na inspiraciu staci.a mimochodom cca.38dolarov to stoji...usijem spodnicku k satam a mam za sebou...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Čo poviete na tieto? Pri šatách Terri od Emmi Mariage je tá krajková dekorácia (volán) okolo pása je odopínateľná. K tým ďalším od Agnes Fashion Group máme i krásne sako/bolerko: http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... Resp. skúste popozerať v našom albume, máme i niekoľko jednoduchých šifónových modelov, ktoré sú i na malú svadbu určite vhodné.
Odpovedať
@ziggina.tak aspon za obrazok sa oplati..nepodari sa mi kopirovat ten link,ale ked vygooglis aliexpress a zapises toto,vyhodi ti vpredu je volanik.princess design long evening dress banquet design dress...zatial sa nam neozvali,ze by predajca by bol podvodnikom,dostali sme upozornenie,ze su na ceste,na stranke su za cca.200dolarov,tak aspon dufat mozem,ze pridu tie,ktore sme videli na obrazku.
Odpovedať
ja som sa vydavala tuto sobotu ,sme spolu 10 rokov a mame spolu syna,ale teda vydavala som sa druhy krat a mala som cervene saty s bielym kozusinkovou stolou a vsetci vratane fotografa boli nadseny ze ako krasne to vyznie a dokonca hovorili ze si nevedeli predstavit nevestu v cervenom ,ale ze od teraz radia sa medzi ludi co cervene saty na neveste veleke ano davaju. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj my budeme mat len 17hosti a saty chcem tiez objednat z ali
Odpovedať
Ďakujem vám za typy, no stále mám problém si vybrať.Dcéra ...bude mať v deň svadby 15 , jej už len to pomyslenie, že budeme mať svadbu príde trápne, tak jej nechcem vyraziť dych , chcem byť jednoduchá ale popritom pekná a hlavne v bielych šatách....hoc červené vám museli slusat.Ak máte ešte nejaké inšpirácie,ppošlite, potešia.
Odpovedať
Skus pozriet moj album. Tiez sme mali taku svadbu 😊
Odpovedať
@ziggina napadlo ma čo tak biele koktejlky? ozdobiť ich nejakým kvietkom alebo opaskom aby pôsobili trošku slávnostnejšie... myslím, že tým sa nedá nič pokaziť..... a samozrejme záleží aj od veku :)
Odpovedať
Mám , teda budem mať 36 a cítim sa mlado, veľmi mlado, vraj aj tak vyzeram.0:)
Odpovedať
ja som mala malú svadbu a dala som si ušiť jednoduché dlhé šaty, nie biele.
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží, v akých šatách sa cítiš sebaisto a tomu sa prispôsobiť. Je to Tvoj deň a teda voľba šiat...farba, štýl musí sadnúť hlavne Tebe. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?