Poraďte mi ohľadom korzetových svadobných šiat.

Dievacata chcem Vas poprosit o rad. Myslite ze moze byt pod svadobnymi satami ktore su korzetove ale v celku (nie korzet a sukna) korzet? Nebudem to mat az moc potom stiahnute? Prosim poradte. Dakujem.
Odpovedať
ja by som skorej povedala ze sa uvaris od tepla :-|
Odpovedať
Profilova fotka
no este aj v auguste sa podla mna uvaríš mat na sebe tolko pevnych vrstiev :-| v tom sa podla mna nebudes prijemne citit, radsej normalne spodne pradlo a nieco sexi po svadbe ;-)
Odpovedať
dakujem. Uz som sa rozhodla ziadny korzet ... Nasla som niec ine a ovela krajsie. Dakujem
Odpovedať
chrochi, sme na tom rovnako :-D Hm...vlastne ako citam dalej,tak uz nie. Svadbu mame v rovnaky den,ako pozeram,ale ja korzet nemenim, aj ked uznavam,bude mi asi dost horuco :-( Ale zeby si to mala moc stiahnute,toho by som sa nebala, ja som saty isla vyberat s korzetom, skusala som ich nan a bolo to v pohodke ;-)
Odpovedať
Prave vcera som si kupila pekny taky tenucky, krajkovy a celkom sexy korzet a hned som ho vyskusala so satamy. Moje saty su tiez korzetove a vyzera to lepsie s tym korzetom nez len s podprsenkou. Ten korzetik mi dal lepsiu podporu (mam vacsie prsia). Vyskusajte a uvidite.
Odpovedať
Istepan: A mohla by si mi poradit aky si si kupila? Ja som tiez nasla nejaky taky tenky ale vobec sa neviem rozhodnut. Je pravda ze to urobi lepsi dojem. Len ja som strasne chuducka tak neviem. A kde si si ho kupila?
Odpovedať
ja som mala korzet a na tom korzet :-D ale mala som svadbu v oktobri :-D stiahnuta som bola, ale mne to vyhovovalo
Odpovedať
Ahoj, já mám korzetové šaty a pod nimi korzet, šaty pak lépe drží a super to vypadá. Sice se asi v červnu upeču, protože mám i hodně bohaté šaty, ale důležité je, že to bude vypadat dobře a já se budu cítit taky dobře, protože nebud mít strach, že by se mi korzet pohnul. Je to pohodlnější a hlavně to líp vypadá než samodržící podprsenka, aspoň u mně to tak je. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?