Poraďte mi, ktoré šaty ???

Tak baby, bola som na skúške šiat a toto sú moje 3. favoritky. Potrebovala by som poradiť, ktoré šaty sa mi hodia, keď ani jedne kľudne to napíšte. Buďte prosím úprimné, znesiem aj kritiku ;-) Ďakujem za názory :-) Zo zvyšných dvoch viac fotiek nemám.
Odpovedať
prvé aj tretie sú veľmi pekné. Mne sa páči ten závoj s prvými :)
Odpovedať
mne sa páčia prvé :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne sa páčia viac prvé, robia ti tiež veľmi peknú postavu a ako už spomínala kočka vyššie, s tým závojom sú dokonalé :)
Odpovedať
Prvé :)
Odpovedať
Tak mne sa lubia vsetky:-)))..na tebe
Odpovedať
No mne sa pacia tie posledne ;)
Odpovedať
druhé :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tretie :-)
Odpovedať
tretie ;-)
Odpovedať
odhliadnuc od vlecky, sa mi páčia tie prvé najviac. Podla mna je vlečka nepraktická a ked sa vypne tak to vyzerá dosť zle :-(
Odpovedať
Prve a tretie. V tych prvych mas najlepsiu postavu.
Odpovedať
druhé :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
tie prvé su na tebe naj
Odpovedať
urcite posoedne :-)
Odpovedať
No ti poviem, ťažká otázka :-D Všetky ti dobre sedia, akurát ten saténový korzet sa mi vidí trocha čudný :-S Ja osobne by som z týchto brala tie 3. Sú krásne! Jednoduché, iné ako väčšina. Inak, nedávno som videla tu u jednej baby novú kolekciu Pronovias a tam teda majú šatiská :-D Krásne, jednoduché, čisté línie, bez čipiek! Skús si možno aj tam pozrieť, lebo vidím, že máš rada práve také :-)
Odpovedať
Ahoj,prvy model by som vybrala. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa na tebe najviac pacia prve :)
Odpovedať
tak tie tretie su naj....ale to je moj nazor inak pristanu ti vsetky troje....asi preto ze nemaju ten blink blink opasok ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tie prvé sú krásne.
Odpovedať
Profilova fotka
prve ma dostali ze vau krasne ramienka krasne sedia na dekolte.. a potom pozeram ze to je podprda.. moc sa mi to na prvej foto paci ako to tam sedi... ale druhy pohlad hovor tie uz som videla... a ten zavoj.. nehodi sa mi k nim.. :/ druhe preskakujem nic moc :D a tretie by vytreli zrak vsetkym.. nadherne jednoduche nepreplacane.. iba wau.. zaujimavy korzet krasna sukna..
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa najviac páčia tretie ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Tretie sú TOP :)
Odpovedať
Profilova fotka
druhe urcite nie, tretie su pekne, takze ak si ich nahodou vyberies, tak neurobis zle, ale za mna su top tie prve. Posobia luxusne, zaroven jemne a vlecka urcite ano. Vobec nieje neprakticka. :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tie prvé sú úžasné... Neskutočne ti pristanú, aj ten závoj, fakt nádhera... Ja teda nie som favoritkou širokých sukní, ale tieto prvé ma fakt dostali... Sú prekrásne... No k nim už žiaden výrazný doplnok, max nejaké maličké náušničky a jemnú kyticu... Tie druhé sú tiež pekné, ale nelichotia tvojej postave tak, ako tie prvé a tie tretie sú tiež krásne a pristanú ti, no k nim by si to želalo ešte nejaký zaujímavý doplnok... Nevidím dobre z fotky, no ak je vrch taký štruktúrovaný, tak by to chcelo doladiť do dokonalosti... Predstavujem si k nim niečo ako na obrázkoch, ktoré sú k tomuto...
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa na teba páčia prvé.
Odpovedať
Hmmm, druhe určite nie. Ten vrch na tebe je taký zvláštny. Jednoducho mi na tebe nesedia :-| . Ja by som brala tretie. Sú jednoduché a sedia na tebe skvele ;-) :-) . S tými prvými mám trochu problém :-| Šaty samo o sebe sú krásne a aj k tvojej postave bi išli, ale problémom je veľký výstrih na chrbte. Ak sa rozhodneš pre tie prvé, určite by som volila bez závoja a do vlasom by som niečo zakomponovala buď fascinátor alebo živé kvety. Na zakrytie určite budeš mať kabátik, keďže svadbu budeš mať vo februári. No keďže bude zimšie budeš potrebovať niečo do sály ja by som ti potom v tom prípade odporučila nejaký pekný svetrík nie bolerko pretože to by ti nedokázalo pokryť celý chrbát. Takže to je asi všetko čo sa týka komentárov k jednotlivým šatám Ja by som ti odporúčala tretie. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prvé úrčite.. robia ti krásny dekolt :)
Odpovedať
Najkrajšie sú jednoznačne prvé :-). Aj tie ostatné sa mi celkom páčia, no nemajú na tie prvé. Plus ten závoj sa mi k nim hodí :-) Ak si vyberieš tie, budeš nádherná :-)
Odpovedať
tiež sa mi zdá, že ti najlepšie sedia prvé :) ale ten závoj mi k nim nejde...
Odpovedať
tretie :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?