Poraďte lacnú požičovňu v Bratislave alebo v Trnave

Dobrý večer, budem vdačná, ked mi niekto povie adresu lacnej požičovne v BA a okolí alebo Trnave a okolí. Chcela by som prenajat svadobné šaty do 200 eur. Dakujem vopred.
Odpovedať
Profilova fotka
do 200 euro to bude fuska, ale salon Kara v TT ma ceny do 300 euro.
Odpovedať
@alisa80 tak to budes mat velky problem, v ba podla mna vobec nie a v trnave mozno nieco okolo 300 zozenies. Co viem, tak lacnejsie ako 200 maju v Cepeni, to je pri seredi, ale zas dost bieda co som bola pozriet co sa tyka sortimentu.
Odpovedať
Dakujem za rady. Skusim a uvidim. Aj tu u nas maju akciu a da sa za tych 200-260 ale nic mi nepadlo do oka.
Odpovedať
Urcite chod do salonu Kara v TT,podla mna budu mat nieco lacnejsie jedine tam...Saty maju v dobrej kvalite a majitelka je mlada kocka,veeelmi mila a snazi sa naozaj vyhoviet zakaznikovi. Ja som bola aj na Studentskej ulici v jednom salone a tie saty boli hrozne obnosene a ceny dost vysoke.
Odpovedať
Super. Dik moc.
Odpovedať
Profilova fotka
@alisa80 skus ten cepen, alebo madunice alebo este v modranke je salon. tak kedze v dedinach tak tam su asi lacnejsie ale tam teda nebude asi velky vyber. ja som tam nebola. a v tt suhlasim s murinko60. kara je super, ta baba je zlata a snazi sa fakt vyhoviet. a aj na studentskej za to ze saty otras (dokonca mi obliekli take co boli natrhnute-viem ze sa to da zasit ale tak dojem mi to urobili desny) a tie ceny za taku kvalitu no des. alebo este skus salon simoon na hlinach (tam sa treba telefonicky objednat) tiez zlata baba, ma to v byte a tiez sa snazila co najlepsie vyhoviet a zohnat aj saty mimo jej ponuky.
Odpovedať
dakujem velmi pekne. asi zacnem v trnave a potom budem obvolavat salony v dedinkach. velmi sa mi pacia tieto satocky od sincerity bridal, ich kupu nezvladnem, pozicat mi nechceli, lebo cipkovane a este neboli vonku.
Odpovedať
@alisa80 su krasne! A nechces risknut a dat si ich usit v cine? Su velmi jednoduche, nie je na nich co pokazit. A za stvrtinovu cenu oproti pozicovni budu len tvoje...
Odpovedať
@zuzx ani neviem. este mam trosku casu. po-prve idem na tie salony, a skusim daco vymysliet.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?