Poraďte krajčírku na ušitie týchto svadobných šiat

Profilova fotka
Za 2-3mesiace budeme mať svadbu,presný dátum ešte nemáme..našla som.krásne sv.šaty na soc.sieti a hneď som sa do tých šiat zalubila :) už som písala pár krajčírkam,ušiť by to vedeli ale tie sumy sú pre mna dosť vysoké 1200-1800€ 😩 keby ste mi vedeli poradiť nejakú krajcirku ktorá by mi ich usila do 500€ ďakujem za každú radu,dúfam že sa niekto nájde
Odpovedať
Za 500 sa poziciavaju saty v salonoch.. ale GL pri hladani krajcirky.. saty su pekne:)
Odpovedať
Do 500 ti ich usiju mozno tak v Cine, ale rataj s tym ze nebudu vyzerat tak pekne a kvalitne. Len material na original saty stoji viac ako 500. A tiez 2-3 mesiace je kratka doba na usitie, len tak tak.
Odpovedať
Profilova fotka
@fokuska za 500 eur je to vela latky a hrooozne vela roboty.. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Tak podobné šaty neviete náhodou kde nájdem poprípade si len požičať
Odpovedať
Profilova fotka
@helviki mozno wedding avenue v ba, su to podobne saty, kuknite na fb ich stranku. Milla Nova | Diona veľkosť 36/40 cena 699 eur
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem
Odpovedať
pozri si na Fb Oksana Kanalosh, pani je z ukrajiny, šaty šije aj na želanie a za priatelne ceny. Posiela aj na dobierku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tiez odporucam ukrajinu, salon Boginya v Uzhorode. Chceli mi dat skusat s rovnakym vystrihom, ale ja som taky nechcela. Saty boli krasne, ceny su super.
Odpovedať
Neusije ti to nikto za taku cenu. Privela latky, privela cipky.. Plus "babracka" s chrbatom. A ked dobre vidim, na chrbte su kamienky na cipke, a to mas plus stovky eur. Vsetky kamienky rucne prisit. Pod 1000 € ti to nik neusije. Ukrajinu neodporucam, kamosky co mali odtial saty, vobec neboli spokojne.
Odpovedať
Profilova fotka
@helviki Neviem, ci sa zmestis s tymito satami do 500€. Zalezi od toho, ci budes chciet na 99% to iste a z kvalitneho materialu, alebo ti postaci cosi podobne mozno z trochu menej kvalitneho. Skus napisat tu na MS mojanjelik (Lenka Paulik Sokolovska). Ona sije za nizsie ceny a podla mna pekne, tiez ju zvazujem. Pripadne este anelli, ale tam sa asi do 500€ nevojdes, no mozno najdete kompromis...No alebo skus ako ti kocky pisali, pozriet salon Wedding Avenue v BA alebo TN, nieco podobne tam tusim maju a pozicovne by mohlo byt okolo 500-700€, ako za co...Vela stastia! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@helviki Alebo skus pozriet na Irian Sam, ci nenajdes nieco podobne. Tam maju lacne saty
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem vám pekne za rady 😊
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?