Poradíte dobrý svadobný salón v Malackách?

Profilova fotka
ochotný personál, dobrý výber šiat, doplňujúce služby - kozmetika, vizáž, manikúra, svadobné doplnky a dekorácie
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. v malackach su 3 salony myslim.... ale najlepsi vybaveny je ten v stupave..:) co sa tyka personalu a sluzieb.....tak nevesty si pochavaluju sis, alebo veroniku v malackach. o video alebo hudbu by som sa vedel postarat. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj v MA je uz iba Veronika oproti KFC sklenenemu obchodaku, Sisi je zrusena ale odporucam zabludit do Stupavi MG salon je supeerrrr ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Salon MG v Stupave je vsetko len nie superrrr. Ja som si tam dala sit saty a som velmi sklamana. Aj zo siat, aj pristupu personalu. Ochota vyprchala sekundu po uhradeni siat.
Odpovedať
V Malackach je vyborny salon nad postou, su tam velmi ochotni, Len nechodte prosim do salonu Veronika oproti AFK, zajednala som si 8 mesiacov pred svadbou saty, zaplatila som zalohu 100€ za 2 mesiace som objednavku zrusila a vratili mi 50€, ze 50€ si nechavaju za pracu so mnou, pritom boli strasne neochotne, ci uz ked som si skusala saty, tak som mohla len 3,lebo pri 4 mi povedali,ze uz stacilo, a potom mi dali este pod biele saty zltu staru spodnicku,strasne aj smrdela starobinou. takze urcite nie.Preto som to aj zrusila.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobrý deň ja som mala svadbu v juli 2016 a dala som si robiť vizáž v Pezinu pri Silvii Voštinárovej a môžem len odporučiť .Cena bola primeraná za vlasy a mejkap dala mi aj darčk v podobe mihálnic milá šikovná no a krásne vie pracovať urobila v vizáž aj mojej dcére a bola nádherná . :-) Odporúčam SISI vIZáž
Odpovedať
V Malackach ziadny:) Odporucam si dat usit alebo pozicat. Chvalia si aj Holic ale neviem posudit.Ja som si dala sit a dala by som si znovu, najlepsia volba podla mna. Vlasy a manikuru mi robili vo Veronique v MA a makeup Adka Simekova v MA:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Náš salón Peter a Lucia sa nachádza v Rohožníku, ale prevádzku máme v BA. Zameriavame sa na šitie na mieru, ale len krátkych svadobných šiat. Ak máte záujem neváhajte nás kontaktovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?