Popolnočné šaty pre nevestu

Profilova fotka
Ahojte baby, neviem ako sa rozhodnúť čo sa týka popolnočných šiat. Tak by som vás chcela poprosiť ,či by ste nepopridávali vaše foto popolnočných šiat nech sa budúce nevesty inšpirujú alebo nech máme lepšiu predstavivosť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Moje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 krásne, jednoduché
Odpovedať
Profilova fotka
Posielam moje lahke letne popolnocky ku converskam😊
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala tieto
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tie svoje ešte doma nemám takže ti sem pridám iba obrázok :) Ja som vedela od začiatku, že chcem niečo také trošku retro. Ale pri popolčnočkách v podstate tak ako aj pri svadobných šatách ide hlavne o to aby si sa ty v nich cítila dobre a najlepšie bude keď bude také ľahučké a bude sa v nich dať dobre hýbať aby si sa mohla poriadne vyblázniť na parkete :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám tieto, v albume mam aj fotku na živo :)
Odpovedať
@mariuskaaa waau tak tie su teda nadherne. Fakt ako este som ich ani nikde nezazrela, no presne takto nejako by som si predstavovala popolnocne saty. Jednoduche, ja moc za pompeznost nie sm, no predsa len maju take svadobne caro. Skvely vyber.
Odpovedať
@z_u_zanka ja by som ti poradila, ze si radsej vypoziciaj nejake krasne a fancy aj po polnoci lebo ako pozeram tie albumy vsak to ani nevedno kto nevesta :( otrasne saty sa volia sorry :((( nevesta ma vynikat aj po polnoci..... a nie strattit sa v dave :(
Odpovedať
Profilova fotka
@orienka vážne? Tak to si ma potešila teraz, lebo niekedy uz tak váham reku ci sa to hodí na nevestu aby som nezapadla medzi svadobcanmi :)
Odpovedať
vysnene :) snad nakoniec aj budu , uvidime
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam tieto, povodne som chcela ine, ale do tychto som sa hned ako som si ich obliekla zamilovala :-) Vacsinou sa ma ludia pytaju, preco som nechcela nejake farebne vyrazne, ale ja si myslim, ze nevesta by mala aj po polnoci ostat v nejakych jemnych svetlych satkach :-)
Odpovedať
Aj farbu máš takú? Majú veľmi pekný chrbátik. Krásne, jemné, tak ako by mala nevesta v svadobný deň vyzerať. Mne sa páči takáto predstava aj pri svadobných šatách. Nemám rada, keď je toho na neveste moc, potom to pôsobí proste prehnane
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?