Popolnočné šaty - krátke, dlhé? Je úplne jedno aké budem mať?

Profilova fotka
poraďte mi prosím, ako by mali vyzerať popolnočné šaty...
Odpovedať
Profilova fotka
To ti povie každý ináč. Mne sa napríklad páčia dlhé. Ide o to, čo sa páči tebe :)
Odpovedať
Presne ako povedala danielanicka - ide o to čo ty preferuješ. Ja by som chcela dlhšie, myslím, že sa to viac hodí, ale páčia sa mi aj krátke. A kvôli praktickosti (keďže budem vyzvrtávaná jak blázon) si osobne objednám radšej krátke. Ale je to na tebe v čom sa budeš cítiť pohodlne.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala kratke pretoze som nizsia a v dlhych neviem ako by mi to pristalo pravdupovediac som ani neskusala
Odpovedať
Profilova fotka
ja som strasne chcela dlhe... moj sen to bol...lebo som nikdy dlhe nemala tak som si povedala ze apson na svadbe... a nakoniec som nasla uuuplne jednoduche kratke kt mi padli do oka a bolo..a nemenila som..nakoniec som uz po celom dni s dlhymi bola rada ze uz sa mozem salit a mat kratke :))))))... tot moja skusenost :))))) je to len a len na tebe..:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Myslím, že aj keď si na seba dáš vrece, tak je to hlavne o tom, čo sa ti páči, čo ti pristane a nie o tom, kto čo prikáže :-) ja som mala inak krátke, lebo som si povedala, že keď mám celý deň svadobné dlhé, tak po polnoci chcem krátke a aj som zohnala a mala som ich :-)
Odpovedať
??? nie je na to ziaden predpis:-) maju byt pekne a mas sa v nich citit dobre. Niekto preferuje dlhsiu robu, niekto zase rockabilly saty do kolien
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?