Pomoc mladej neveste - požičiam svadobné šaty zadarmo

Ahojte baby, kupila som si (nechala usit) svoje vysnivane saty na svadbu a som sa rozhodla, ze ich nejakej milej dobrej neveste poziciam zadarmo. Kedze aj moja sestra sa tento rok vydala a svoje saty si tiez kupila, tak sa o tohto projektu tiez zapaja. Taktiez sme ochotno pozicat zavoj a topanky. Ja mam tieto saty - http://www.mojasvadba.sk/market/svado... a moja sestra tieto saty - https://www.facebook.com/photo.php?fb... Moje stali povodne 2500 EUR a sestrine 1200 EUR, takze su to krasne kvalite saty a chceme takto pomoct mladym nevestam, co rataju kazdu korunu a nemozu si dovolit pozicat drahe saty. Tieto saty poziciavame, lebo ako pamiatku si ich chceme nechat. + ak mas tiez saty a tiez nimi chces pomoct supermladym nevestam, tak ich pridaj na toto vlakno, mozno pomozeme dost nevestam:) Keby o niekom viete, kto takuto pomoc potrebuje a byva idealne v BA a okoli, tak mu prosim dajte na mna kontakt. Nevesta nech mi posle spravu, dakujem
Odpovedať
Tak to je kraaasne :)
Odpovedať
Veľký rešpekt. Máš v sebe veľa lásky. Som rada, že existuješ.
Odpovedať
@atalinka ale blbost nemam, len viem, ze na Slovensku sa berie vela mladych ludi a nemaju z coho, ja mozem pracovat v zahranici a tak som mala sancu si dost vela nasetrit, ale to nie kazdy ma...a mne ruka neupadne, ked ich niekomu poziciam, akoze fakt a bola by som rada, ak by niekomu urobili taku radost ako mne....proste toto boli najkrajsie saty ake som kedy videla....akoze fakt. tak snad este niekoho urobia stastnou.
Odpovedať
Veď práve. Dnes sa takáto štedrosť a dobrosrdečnosť nevída. :-o Mňa si veľmi oslovila. Pekný deň i zivot Ti prajem.
Odpovedať
@vcielka123456 Krásne gesto, budeš mať dobrý pocit, že si pomohla. Pretože si myslím, že použité šaty nemajú hodnotu a také peniažky sú fakt vyhodené a mnohé to finančne veľmi zaťaží, tak ak si sa takto rozhodla je to super. Kto si potrpí a nechce použité, tak si kúpi tak ako si to spravila ty. Dávaj si pozor, komu ich požičiaš, lebo sa ti môže stať, že ti ich riadne zničia na nepoznanie, alebo nikdy nevrátia. Ty si tá ktorá má dobrý úmyseľ, ale môžeš natrafiť.......ja by som ich požičala iba tej ktorú poznám. Lebo bude po pamiatke.Aj ja som mala svoje vlastné iné by som nechcela a tiež som dala za ne celkom dosť, žiadny číňak, a ne som lakomá, ale ja by som si trošku dala pozor. Všetko krásne!!!!
Odpovedať
zdravim...mozem sa spytat akwj velkosti su saty? ;-)
Odpovedať
@paprckaa Ahoj su site na mieru: moje - 165 cm ,55kg (ale na svadbu som schudla takze asi 53-54kg), velkost podprsenky 75 B, segrine su kupovane 36-38, podprsenka 75-80B.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?