Pomáhal vám snúbenec s výberom svadobných šiat?

Profilova fotka
ahojte. zaujímalo by ma, či vám vaši nastávajúci pomáhali s výberom svadobných šiat, alebo či sa nejak vyjadrili v akých šatách by ste sa im ako nevesty páčili. proste :D chceli vám do toho kecať? a nechali ste ich?
Odpovedať
1
2
@juliana_89 spolu sme pozerali na nete aké šaty sa mi páčia, on mi ukazoval aké sa páčia jemu..:) a ano nechávam mu do toho kecať tak ako ja kecám do jeho obleku :D riešime spolu celu svadbu, čiže aj toto. Ja na tie povery všelijaké, že ak toto tak budeme neštastný a bla bla neverím :D
Odpovedať
Profilova fotka
@juliana_89 nie a ni by som mu to nedovolila. Zenich teoreticky nema nevestu vidiet pred svadbou vo svadobnych satach. Ja som si vybrala sama, na zaklade toho co mi pasuje, resp sa hodi na moju telesnu schranku. A podla mojich siat sa odvija cela svadba, ako aj snubencove oblecenie.
Odpovedať
absolútne nie, ani nevedel presne, že kedy som vôbec šla pozerať šaty 😊 išla som ja s maminou - vybrali sme také, aby mi sedeli, mne sa páčili a boli pohodlné a keď sme ich našli a rezervovali, tuším som mu len napísala - že mám šaty 😊 a to bolo všetko.. žiadne podrobnosti, videl ich prvýkrát až na mne v kostole - a nie kvôli poverám, na ktoré neverím - ale na efekt 😊 a prekvapko sa teda vydarilo, kráčala som uličkou s ocinom a videla na ňom, ako bol “mimo” 😊 úplne stratil reč na chviľu
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola so snubencom vyberat svadobne saty a urcite nelutujem. Radi spolu vyberame oblecenie preto aj teraz mi to prislo prirodzene a on mi vie aj tak vzdy najlepsie poradit :D
Odpovedať
ja som svojmu ukazala viacero siat na internete a povedal mi k tomu co si mysli..zhodli sme sa aj na latke aj strihu, takze sa nebojim, zeby som sa netrafila do cierneho...na prvej skuske bol dokonca aj so mnou lebo sa nedalo inak...ale nelutujem :) no tie prave saty dufam ze neuvidi skor nez v den svadby :) no ako sa blizi svadba tak menej a menej riesim ze co ak ma v nich uvidi skor nez pred oltarom :D pri tom kvante siat ktore mam v plane skusat by si ani nemapatal ktore to boli :D
Odpovedať
Nie šaty si vyberám sama a chcem aby ma videl až vo svadobny deň, jedna dospelá žena predsa vie čo sa jej hodí a nepotrebuje schválenie od chlapa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie, a ani by som nenechala....
Odpovedať
Profilova fotka
a tak ako napisala zuzuliennka, ten vyraz tvare stoji za to ked ta vidi prvykrat :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano a aj ku krajčírke so mnou chodil, na poslednej skúške mu slzičky vyšli. Aj ma v svadobný deň obliekal. Na povery u nás neveríme, milujeme čierne mačky :-D
Odpovedať
u nas to bolo tak, ze sme ich pozerali spolu. niekolko krat sme si zabehli aj do salonu a vyskusala som si saty pred nim, no nevie, ake budem mat :) takze bude isto prekvapeny, v ktorych satach pridem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vedel cca ake sa mi pacia, ale do salonov som chodila s mamkou, potom som mu ukazala fotky a ukazal na tie , ktore boli moje favoritky, tak bolo vybrane. Do salonov by som ho zo sebou asi netahala, toto neni pre chlapov, ale zalezalo mi aby sa tie saty pacili aj jemu. Ja som mu tiez hovorila aky oblek mu pristane viac a chcela som sa mu pacit a nie mat na sebe saty o ktorych by mi neskor povedal, ze sa mu absolutne nepacili :)
Odpovedať
Veľa sme sa o tom rozprávali, takže viem, že sa mu tie moje budú veľmi páčiť. Máme podobný vkus čo sa týka toho, čo ja na žene pekné :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja si do toho asi nenecham v budcnosti od neho hovorit, chcem zazit to, ze ma zbada a padne na zadok. mozno si spolu prezrieme nejake saty nech aj on povie ake by sa mu na mne pacili ale na skusky so mnou isto nebude chodit
Odpovedať
Profilova fotka
absolutne mi nepomahal a ani nebude. nevidel ani nic priblizne co budem mat na sebe :) chcem aby mal prekvapenie, je to podla mna jeden z tych peknych momentov na svadbe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nechcem nikomu nič vyčítať ani prikazovať ale myslím, že na pomoc pri výbere šiat by si si mala zobrať radšej nejaké kamarátky alebo sestru, mamu, starú mamu a snúbencovi nechaj prekvapenie, uvidíš, že nebudeš ľutovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Nie saty som si vybrala sama videl ich az v den D 🤗
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola V salóne S mamou. Fotky som mu večer ukazovala. Páčili sa mu úplne iné ako mne 😂 tak som to spravila tak že som tie dvoje šaty spojila do jedného. Nakreslila som si návrh šiat A podľa toho mi ich dali ušiť 😂😂 ale nevie že som to spravila . Vie iba to že som si nechala tie čo sa páčili mne nie jemu 😂😂😂
Odpovedať
ja by som to chcela. viem, ze sa to niekomu nemusi pacit, no neverim, na ziadne povery o tom, ze bysa to nemalo a ze to prinasa nestastie. chcem proste aby ma videl a vyjadril svoj nazor. podla mna by to tak aj malo byt
Odpovedať
Mne osobne pride, ze az moc vazne beriemw to ci tie saty uvidi alebo nie. Aj ked aj moj nebude vediet ktore saty som si vybrala ale aj tak. Myslim, ze chlapom je uplne jedno ci su princeznovkske, hladke, cipkovane atd. Ale skor je ten moment v tom ze nas vidia upravene v v tych satach s kvetmi prechadzat ulickou a je ten efekt rovnaky, lebo tam ide prave ta zena, ktora tam ma byt ;)
Odpovedať
Ja som si vybrala hlavne podľa seba, aby sa páčili mne - prešla som stovky inzerátov, kým sa mi niečo zapáčilo, lebo som divná - nechcela som čipku ani závoj. Ale ukázala som ich nastávajúcemu ešte pred kúpou a ten ma chválil, prišlo mi to, že v hocijakých šatách by som sa mu páčila :-) aj v zemiakovom vreci keby som tam nastúpila ;-) lebo som to hlavne ja. Z tých povier si nič netreba robiť, aj tak sme sa obliekali a išli na svadbu v jednom aute, pred tým sme mali aj tak fotenie, ale je to milá tradícia.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si pozerali spolu nejaké obrázky šiat aby som vedela aké približne sa mu páčia ale nevybrali sme spolu konkrétne šaty aby mal taký wow efekt :)
Odpovedať
Profilova fotka
heh, tak ja ked nejake najdem, prvemu, ktoremu ich ukazem, je prave moj priatel :) presne ako vravis @madajka12 navrhy ukazem, nech viem, co sa mu paci, no uz vysledne saty, tak tie by som bola rada ak by videl az na svadbe
Odpovedať
moj sa pokusal okolo mna behat ked som si nieco pozerela na internete ale poslala som ho prec, nech ani len netusi ake saty budem mat, bude to prenho uplne prekvapenie, pretoze som si vybrala nieco co nie je uplne tak moj styl ale padnu mi krasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si to vobec neviem predstavit baby, ze by mi mal snubenec pomahat s vyberom siat :/ Mozno to nie je tak uplne nasa tradicia ale tiez som toho nazoru, ze by muz nemal zenu vidiet v satach pred svadbou. Ja si radsej nechapem poradit od zenskej casti nasej rodiny :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som to napriklad uvitala, ak by mi pomohol vybrat saty. Chodievame do obchodu spolu, takze by to nebolo nijak vynimocne. On ma pozna najlepsie a sam vie najlepsie zhodnotit, co sa mi ozaj aj hodi. Mne by nevadilo, ze by ma v nich videl, lebo vysledny efekt, bude jasny az pred oltarom :)
Odpovedať
Profilova fotka
mne môj rovno navrhol, keď uvidel salón že so mnou pôjde niečo vybrať, a ja sa tomu teším, všetko vyberáme spoločne tak prečo nie aj šaty? aj tak ma neuvidí až v kostole ale u našich, a najradšej by som bola, keby sme už mali dovtedy zrekonštruované a aby sme vyrážali spolu z nášho domu :)
Odpovedať
@barbellka no jedno ako ktorým, ja som nechcela, aby videl šaty, a mňa v nich, aj preto, že pri vyberaní a na skúške som bola nenamaľovaná, hlava neumytá, to by úplne stratilo čaro vidieť tie šaty už v taký všedný deň.. prídem do salónu - vyzlečiem rifle, tričko, vypnem vlasy do gumičky, vyskúšam, áno môžu byť - a oblečiem sa späť.. to mi príde také “blbé” 😊 ja som najmä chcela, že nech je to už tip top - s vizážou a vlasmi a všetkým, keď tie šaty a mňa uvidí 😊
Odpovedať
@zuzuliennka akobto nevravim ze ma hned skusat a chodit a babami..ale pride mi trapne pisat "nemal by" alebo "nemoze" vidiet ani len naznak. Akoze moj frajer nevie ktore saty si vyberiem ani so mnou nebol alebo nepojde skusat alebo co..ukazala som mu milion siat a ani jedny z nich nie su tie co naozaj budem mat :D ale niekedy podla mna robime z toho vacsie halo ako treba :) a podla mna aj keby tie saty vidi tak ten efekt a pohlad je rovnaky pretoze si tam prave ty upravena v satach a v kostole...neviem ci chapes co tym chcem povedat .
Odpovedať
@barbellka ale ja netvrdím, že nemôže 😊 aj som písala, že na žiadne povery neverím... veď môcť môže, nikto z toho nerobí haló, len efekt zo šiat, a z teba ako nevesty, keď ťa prvýkrát vidí ísť uličkou - ten za to teda stojí
Odpovedať
@zuzuliennka ja nehovorim ze to pises ty ale vela krat od inych bab to citam v starsich blogoch ze doslova nemoze a nemal by. A ten efekt podla mna nie je efekt len siat ale celkovo efekt tej osoby co tam ide..a nie je to len o satach . Nepochopili sme sa trosku :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?