Podozrivý kupca svadobných šiat

zdravím Vás pani nevesty :) mám otázočku na Vás. Predávam svoje svadobné šaty na bazáre, dala som ich tam len včera a už dnes mi napísala pani z Ameriky (misulka291@blumail.org) že ich chce kúpiť za dvojnásobnú cenu pre svoju dcéru, že pošle peniaze cez via bank. Nepísala Vám náhodou táto pani pod týmto mailom? Je to lákava ponuka, ale nechcem sa "odžubkať". Tak prosím poraďte kto viete :) ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, je to znamy podvod, funguje to uz niekolko rokov, takze na to nereaguj. Je to obdoba tzv. Nigerijskych listov, je o tom kopec clankov na nete.
Odpovedať
Myslim, ze ak pohladas, tak to tu najdes. Ponukaju dvojnasobok, pisu zlou anglinou, alebo googlovou slovencinou. Saty kupuje pre dceru, alebo buducu nevestu do nigerie, ameriky, zimbabve. Peniaze posle cez banku o ktorej si v zivote nepocula a, ktora bude mat samozrejme vypadok, ak vobec odpisu. Jaj, alebo peniaze su pozastavene kym neposles potvrdenie o odoslani balika. Pre istotu jej neposielaj ani bankove udaje. Alebo sa s nou dohodni, ze to posles na dobierku. Alebo nech zaplati cez paypall.
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/mojasv...
Odpovedať
nigerijsky podvod ako vysity... a stale je kopec ludi ktori naletia =-) =-) =-)
Odpovedať
VELKEEE DAKUJEM :* ste skvelee zeny!
Odpovedať
ja sa spytam len takto jednoducho....nie je ti podozrive uz len to ze ti ponuka niekto dvojnasobok?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?