Pochybnosti o šatách

Baby, mam pochybnosti, ci som si vybrala dobre saty. Viem, ze to je asi normalne, ale nemozem si pomoct. Myslite, ze som vybrala dobre?
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna su krasne, ale ak si si nie ista, zas si ich oblec. Ja som do mojich siat bola zamilovana a potompo case som sa tak zacala bat, ze ci sa mi budu pacit, lebo som ich vyberala zu v novembri... Vo februari som sa do nich navliekla zas a zas som bola stastna a od vtedy som si ista, ze mam tie spravne saty... :-D
Odpovedať
sú nádherné :) máš krásnu štíhlu postavu, tá čipka krásne vynikne :) vôbec by som si s tým nerobila starosti, pretože si si vybrala veľmi dobre :)
Odpovedať
pekna si v nich
Odpovedať
Profilova fotka
naaaaaaaaadherne saty, uplne kuzelne su, a ty v nich vyzeras bozsky. Presne takto by som raz chcela ako nevesta vyzerat, zial s mojou velkostou 44-46 to asi nepojde...ale makeover in progress :-) Krasne saty a krasna postavicka! :-)
Odpovedať
Podla mna perfektne, uplne Ti sedia.
Odpovedať
Podla mna ti idu,aspon k postave :-) Ja by som napriklad take nemohla mat,nejde mi ku mne ta cipka :-D A s cim konkretne nie si spokojna?
Odpovedať
ja som si vybrala saty, o ktorych nie som presvdecena na 100%,ale z tych milion , co som skusala, som rezervovala posledne, ktoré sa mi najviac pacili,, uz som chcela vselijake ine rezervovat,lebo ich je neurekom peknych, ale nieco ma stvalo stale ze to nie je ono, v poslednych ked som sa videla,, tak to booolo ze boze, pekne su, sedia asi najlepsie, podobaju sa na tie co com chcela, a uz sa mi ani neceelo zase hladat dalej. ked tu ani take styly ake som hladala velmi nemaju...ale v inych veciach zvyknem byt na 100% rozhodnutá, a niekedy vyberam to co je najlepsie z dostupného výberu... a saty ti na postavu sedia, uz len ci sa ty sama sebe pacis,, a toto bola zhruba tvoja predstava. Ja som si podobne chcela zajednat, ale ked som vyskusala, na mne vyzerali odpudzujuco:/
Odpovedať
Profilova fotka
súhlasím s , mne sa veľmi páčila čipka, najprv som skušala len také, ale stále to nebolo ono, nakoniec som skonštatovala, že jednoducho sa čipka k mojej postave nehodí, aj ked som po nej veľmi túžila, Vybrala som si uplne jednoduché v ktorých mi vynikla postava, a v ktorých som sa páčila. Tak na záver,v týchto šatách vyzeráš skvele. A nie všetko čo sa ti páči ti musí aj sadnúť, choď pocitovo :) @monique239
Odpovedať
Krasne su :)
Odpovedať
@mumka su nadherne a site akoby len na teba :-) si v nich prekrasna, ja na tvojom mieste by som ich urcite nemenila i ked ty mas taku super postavu ze na tebe aj vrece bude vyzerat dobre ;-) neviem sice ako si sa v nich citila ale ked mozem sudit len podla foto tak su na 1* na tebe :-)
Odpovedať
vau sánka dole, som si myslela že modelka a obrázok z netu, potom som sa pozrela bližšie
Odpovedať
dakujem Vam baby. Uistili ste ma, ze to bude OK. :) Zneistovalo ma, ze som v tych satach nemala taky ten WAU pocit, vybrala som si ich skor vylucovacou metodou, ale aj vdaka Vasim nazorom nakoniec verim, ze som urobila dobre! Dakujem, ste zlate :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj Ja som tiez zarezervovala saty a potom som zacala mat pochybnosti, ci som si vybrala tie spravne saty...ale vcera som bola este raz v tom salone , samozrejme skusila som si aj ine saty, ale potom ma zasa obliekla do tych mojich siat a bola som si na 100% ista, ze som si vybrala tie spravne saty, ktore sa hodia ku mne aj na mna... :)
Odpovedať
ahoj. Si v nich prekrásna. a tá postava? wow! ta čipka ti naozaj sedí, ako baby povedali. bubkovi sa budes lubit. 8-)
Odpovedať
Si v nich krasna. Su jemne. Mne sa takyto styl s cipkami strasne paci. A pochybnosti ze mas - urcite nie si sama. Ja som este teraz do mojich siat neni "zamilovana" ale ono to dufam pride. :-) Moc kriticky sa na vsetko pozerame my nevesty. Ale v den D budeme urcite tymi najkrajsimi pre nasho muzicka, nas a vsetkych najblizsich.
Odpovedať
Rozhodne výborná voľba! Máš krásnu postavu a aj pleť, tak to využi! A tento model ťa robí nežnou a krásnou,..... Ja s mojím akné po celom chrbte a pleciach sa budem zo všetkých síl snažiť nejak zakryť tieto partie :D ....ale ty toto absolútne nemusíš riešiť, ako tak pozerám, takže už žiadne pochybnosti! :-)
Odpovedať
Baby dakujem Vam! A ako by ste riesili sperky? Iba nausnice alebo aj nieco drobne na krk, napr perlicku? A zavoj by ste nechali dlhy, ci skor kratky po plecia?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?