Patrí k šatám Pronovias aj spodnička?

ahojte dievcata, rozhodla som sa, ze si idem kupit zo zahranicia svadobne saty pronovias barroco http://www.pronovias.us/wedding-gown/... ale obavam sa, ze k nim nebude v cene spodnica...co myslite, kolkokruhovu si mam kuit? vyzera to na tri, ale bojim sa, ze v tom budem uplne ako torta..
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
sú krásne, ale neboli by krajšie aj bez spodnice? také pekné padavé..... to je tylová sukňa alebo u čoho je vyrobená?
Odpovedať
ano, sukna je myslim z tylu. viem, ze ked som si ich skusala v salone, spodnicu mi isto pod ne dali a celkom velku...ale na druhej strane sa obavam, ze v tom budem hrozne velka cela :) mozno to bude najlepsie vyskusat ked pridu bez nej..len sa bojim, aby som potom na poslednu chvilu nezhanala nieco pod saty :)
Odpovedať
madie84 ahoj, chcem sa ta spytat odkial sis objednala saty pronovias-barroco a kolko ta vysli?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Madie, vyber siat - uplne dokonaly! V Kosiciach maju v jednom salone par modelov z Pronovias, ale tieto neviem nikde zohnat. Kde si si ich ty skusala, popripade od kial si ich objednavas? Ak to nie je teda tajomstvo:)
Odpovedať
ahoj zuzanka, kdeze ziadne tajomstvo. skusala som si ich v salone Nicole v Bratislave. Tu vsak za pozicanie chcu 600e, co je podla mna dost vysoka palka. Vyriesila som to tak, ze som si ich nechala usit podla predlohy. Som velmi zvedava na vysledok :) ale tesim sa! a nechala som na nich pozmenit jednu vec- budem ich mat bez vlecky. Je sice nadherna, ale neprakticka a mojmu snubencovi sa vlecka nepaci, tak som zvolila takyto kompromis. Bojim sa, ci nestratia to nadherne caro bez nej...no ale...uvidime :)
Odpovedať
@madie84 ahoj, potom prosim napis,ako to dopadlo!:-) Mne sa tiez paci nieco na tento styl a myslim,ze tie satky su strasne lahucke! :-D Odkial si si ich nakoniec objednala? :-D
Odpovedať
o 6-7 tyzdnov budu doma, tak dam vediet vysledok :) objednala som si ich cez jednu pani z pezinka, saty sa siju v dielni vo velkej britanii, tu mas na nu link: http://www.mimibazar.sk/bazar.php?use...
Odpovedať
@madie84 ahoj , prosím ťa daj potom vedieť , keď ti dôjdu či sú také pekné ako zo salónu a či nebol žiadny problém.
Odpovedať
@madie84 ja len ze saty sa siju v cine, nie vo velkej britanii. Ale to je jedno, vysledok urcite bude krasny :) Daj vediet ako to dopadlo :)
Odpovedať
luriana, napisem to sem, snad na nikoho konkretneho nezabudnem :) zuzx - saty kupujem od pani Isify, ktora spolupracuje s krajcirskou dielnou z Velkej Britanie.
Odpovedať
@madie84 spodnicku urcite treba. aby si si po spodnom kraji siat nestupala, aby sa ti dobre chodilo a tancovalo, nech ta dlzka siat neobmedzuje. ja by som povedala tak, ze pockaj kym ti saty pridu a potom uvidis... podla toho ci sa budu alebo nebudu musiet skracovat. sirsia spodnicka totiz dokaze saty kusok podvihnut. ja som pod mojimi pronovias mala spodnicku, tusim 1 alebo 2 obrucovu.
Odpovedať
aha, teraz pozeram, ze nekupujes original pronovias. urcite pockaj kym ti pridu a potom uvidis. chod potom s nimi ku kvalitnej krajcirke, idealne takej co pozna svadobnu modu, a ta ti usije spodnicku aku potrebujes. pripadne hod sem fotky ako ti sadnu a kocky ti poradia. v kazdom pripade, aby si nebola sklamana, rataj s tym, ze kvalitou sa originalu pronovias nebudu rovnat. predsa len tie saty su drahe (radovo niekolko tisic E), lebo su z drahych materialov, kvalita vypracovania detailov znamena viac prace, ktoru treba zaplatit. ale jasne, v pripade originalu platis aj cisto len za zvucnu znacku. v kazdom pripade, zase ty ich budes mat za lepsiu cenu, takze pomer cena/vykon snad bude fajn.
Odpovedať
Článok sa načítava...
nakoniec som ich dala usit jednej firme spolu aj so spodnicou. siju kvalitne, tak snad dostanem za co zaplatim v primeranej kvalite. uz sa na ne tesim :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja sa tesim ako budu vyzerat, mozes mi do ip napisat kolko ta vyjdu?? a kde ti ich nakoniec siju? tiez sa mi pacia tie saty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mňa by tiež zaujímalo kde si si nakoniec dala ušiť? samozrejme cena a nakoniec výsledok...
Odpovedať
aj mňa by to zaujímalo :-) tiež tuho uvažujem, že si jedny šaty dám ušiť ;-)
Odpovedať
aj mňa by to zaujímala.... presne mám na nich zááálusk a veľky :) daj potom vedieť veľmi si prajem :) držím prsty :)
Odpovedať
@pomme no zalezi od modelu... nie? ja mam original pronovias, ale uzke, a ziadna spodnicka tam nie je... ale ked su to nejake mega modely, tak asi ano, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@madie84 ahoj madie, ja som tie šaty včera skúšala v Nicole a dali mi k tomu aj spodničku, tuším bola dvojkruhová. Spodnička je dobrý nápad, lebo sa v tých šatách lepšie chodí a tancuje:). Tie ušité šaty už máš? Kde si si ich nechala nakoniec ušiť? Ja tiež uvažujem nad ušitím, nakoľko požičanie šiat je celkom drahé a keď mi včera pani v salóne zahlásila, že šaty, ktoré sa mne veľmi páčia sú len na objednávku a stoja 3 600 Eur, tak uvažuje už len nad tým nechať si ich ušiť:)
Odpovedať
ja som si ich dala usit cez pani isifu na minibazare. uz ich mam doma, su uzasne, som naozaj spokojna a je to neporovnatelne lacnejsie :) btw..spodnicu uz tiez mam, je trojkruhova.
Odpovedať
@madie84 no daj fotku,vsetky sme zvedaveee :-)
Odpovedať
saty sem davat nejdem, aby ich nevideli nespravne oci :) ale kto chce vidiet nech do IP posle email a ja poslem fotecky..
Odpovedať
@madie84 napísala by si mi kontakt na tú páni čo šije a na koľko ťa to vyšlo? :-)
Odpovedať
poslem do IP
Odpovedať
Profilova fotka
čaute baby, aj mňa by veľmi zaujímalo ako vyzerajú tie šatočky, pretože rovnako ako vy uvažujem,že si svoje vysnívané dám ušiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@madie84 môžem aj ja poprosiť foto šatičiek?u pani isifi si aj ja chcem dať ušiť šaty, tak aspoň nech vidím, či naozaj sú také krásne, ako píše:) a vyjde to určite lacnejšie, veď za požičanie pýtali 600 EUR + treba si dokúpiť závoj, a popolnočky takisto neboli v cene, čo mi prišlo strašne veľa.
Odpovedať
posli email do IP hanka...ale baby, uz mi vas pise strasne vela, fakt...nic proti :) ale kazdy vecer vybavujem tonu mailov pre vas..dam vam teda radu ;) pani isifa ma na stranke aj fotky svadobnych siat real od nich usitych na figurine, nie len obrazok s modelkou...skuste ceknut aj to.. ja vam poslem viac menej to iste..len trosku iny typ siat. a tam ich je aj viacero, cize mozte vidiet, ze ma fakt skusenosti.
Odpovedať
hanka, pani isifa ich uz zverejnila. su priamo tu: http://www.mojasvadba.sk/shopy/svadob... :)
Odpovedať
su krasne, skusala som si ich v Nicole a mala som pod nimi spodnicku s takym malym kruhom. saty tak drzali krasne tvar.
Odpovedať
Profilova fotka
@madie84 ďakujem ti aj za mail:) šaty sú veľmi krásne a vyzerajú, že sú aj kvalitne spracované. Takže už len vybrať tie správne a dávam si ich šiť aj ja:)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?