Páčia sa vám tieto svadobné šaty?

Profilova fotka
Ahoj, zaujíma ma váš názor :) páčia sa vám? ja som sa do nich úplne zaľúbila! Aký by sa k nim podľa vás hodil účes?
Odpovedať
mne sa nepáčia po pravde, je to na mňa také moc honosné alebo akoby som to nazvala, ja mám radšej niečo také jednoduchšie, ale podstatné je to aby sa tebe páčili, aby si ty bola spokojná :-)
Odpovedať
Ak si v nich na fotke ty, tak sa ti hodia :-) veľa žien by v nich vyzeralo čudne, mne ten spodok pripada ako "daždnik" ale to je zrejme kvoli štýlu baroko. Ak tužiš po honosných a dych-vyrážajúcich šatách tak to môžu byť tie pravé :-)
Odpovedať
Plus malý praktický dotaz, či vôbec na teba ženích dosiahne keď budete tancovať mladomanželský tanec, lebo bude musieť byť od teba dobre dva kroky ďaleko..
Odpovedať
Mne osobne sa nepáčia, ten spodok mi príde dosť prehnaný, ale ked sa ti páčia a vieš si predstaviť, že by si v nich strávila celý deň, tak si ich daj :)
Odpovedať
fuuuuu uces. istotne vycesane vlasy nahor ale saty nehnevajte sa hrozne ako babika na tortu obrovske. ....
Odpovedať
Profilova fotka
Krásne šaty :) mne sa tento štým moooc páči, ale hlavné je, že sa páčia Vám, a ak sa v nich aj dobre cítite, tak nie je o čom :) Vlasy určite vyšesať do vrchu a nechať splynúť nejaké pramienky :)
Odpovedať
saty su krasne, ale mne sa nepaci takyto styl. je to ako tie torty s barbie babikami v strede :-N ale ked na to mate postavu.... kludne
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa sú na pohlad úžasné a aj sa ti veľmi hodia na postavu. Ak sa v nich cítiš dobre a neprekáža ti tá suknisko, tak si ich určite vezmi :-) za mňa vyzerajú super
Odpovedať
Profilova fotka
velmi sa k tebe hodia. padnu presne na tvoju postavu. fakt su velmi pekne. sice mi pridu trocha moc honosne a mozno trocha neprakticke, no to im vobec na krase neubera. takze mozem skonstatovat, ze si si vybrala na jednotku :-D
Odpovedať
Mne by sa pacili ale s trojkruhovou spodnickou aby si hned od pasu nemala saty na 30cm od tela.
Odpovedať
sú čisto princeznovské, peknučké ale fakt na mladú štíhlu babu, inak by vyzerali smiešne. a účesť by som dala nejaké vyčesané vlasy ale na nejaký "uhladený" štýl a krásny čistý biely závoj :)
Odpovedať
@juliana_89 Mne sa vobec nepaci sukna - ani tym tvarom ani materialom, pacia sa mi viac splyvave, kde nevidno ze je pod satami velka "konstrukcia" ktora "umelo" drzi tvar. Tiez posobia byt strasne tazke. Paci sa mi iba ta vrchna cast. Ak sa saty pacia tebe a citis ze su t tie prave tak ich maj :) A uces ako uz bolo spomenute urcite vycesane hore a par pramienkov spustit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mňa by zaujímalo ako sa v tom tancuje 🕺, tvoji taneční partneri budú musieť byť minimálne meter od teba :-)
Odpovedať
su nadherne ale ja by som si ich dala len do kostola , lebo na parkete dost neprakticke. si štihla velmi ti pristanu
Odpovedať
Profilova fotka
Toto nie je zrovna moja salka kavy, ale tak to nie je podstatne, ide o to ako sa ty v nich citis a ako sa ti pacia.
Odpovedať
Profilova fotka
myslim si, ze nas nazor naozaj nie je dolezity, ale neviem si predstavit sa v tychto satach hociako hybat, nedajboze este sediet. ja som nemala pod satami ziadnu kruhovu spodnicku, kedze boli splyvave a aj napriek tomu sa mi nehybalo uplne pohodlne a musela som davat pozor na vlecku atd. osobne si nemyslim, ze sa v tychto satach ebudes citit pohodlne .. a pozor aby ti v zavere len nezneprijemnovali tvoj svadobny den :)
Odpovedať
Velmi pekne! Ale zase neprakticke. Neviem si predstavit, ze by som v nich mala s niekym tancovat, musi to byt problem aj pre samotnu nevestu a pre partnera uz ani nehovorim. To su tvoje, ci ich len obzeras?
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa ti veľmi seknú a aj vyzerajú pekne vypracované. Vyzerasáš ako princezná :) Jedine by som možno skúsila krinolínu, ktorá je vzadu dlhšia, nech sa vlečka tak neláme. Niečo takéto.
Odpovedať
Krasne su, nemusis sa ani obavat, ze by ti nejak nesadli. Normalne vyzeraju tak, ako keby boli site na mieru len pre teba, tak ti sadli :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem všetkým za chválu aj kritiku. Hlavne teda za tú chválu :-) teším sa že som so svojim vkusom našla pochopenie aspoň u niektorých z vás. ďakujem vám za to, ste fakt zlaté :-) @gretqa @567funny567 @z1984 @rmnka @lalitka12 Netancovala som v nich ešte, ale chodí sa mi v nich veľmi dobre, nič sa mi v nich nepletie pod nohy a keď je okolo dosť miesta, tak sa v nich cítim výborne. Manžel a tatino sa odo mňa budú museť pri tanci držať ďalej a dávať pozor, ale to zvládneme. nie som žiadna parketová levica a úplne mi vyhovuje pomalý sladáčik alebo valčík. temperamentnejšej neveste čo sa rada odviaže by asi vadili :-) aj sedieť sa v nich dá, len nastúpiť do auta nie, ale aspon ma neunesú :-D @sia_s ďakujem veľmi pekne ♥ neviem, ako by sukňa vyzerala s krinolínou z obrázku, tá čo je k šatám má výstuhu hneď na páse a sukňa ide hned do boku, ako povedala @izinka12 , ide tak nejak do tvaru dáždnika .. keď tam tá vrchná výstuha nieje, tak sukňa nestojí pekne... musela by som si takú spodničku dať ušiť, aby mala aj výstuhu okolo pása aj pre vlečku... možno to ešte zvážim @kimora @mimikei @miriam_1972 @silviajurikova Moc moc pekne vám ďakujem za komplimenty :-) ste veľmi zlaté a urobili ste mi radosť.. jasne že každá máme iný vkus, akurát mi prišlo ľúto, že m ich dosť skritizovala moja prvá družička a tak som si ich chcela trochu nechať pochváliť :) žiaľ nie každej žene asi takýto štýl vyhovuje... no ale nevadí, dôležité je že sa páčia mne, väčšej časti mojich najbližších a hlavne môjmu nastávajúcemu
Odpovedať
@juliana_89 ak si v šatách ty, tak mne osobne sa veľmi páčia (aj keď úplne môj štýl to nie je). sú jedinečné, nie je to niečo, čo má teraz každá druhá na sebe (aj keď nič proti takým šatám). sú také že na prvý pohľad udrie človeku do očí nevesta a nemusí rozmýšľať, či je to družička alebo nevesta. jedine ak by som ti mohla poradiť - vlasy buď vypnuté a pustené nejaké pramienky z nich, alebo natočené rozpustené (ale to je nepraktické) - ale určite bez tej čelenky, či diadému, či čo to je... bez neho sú krásne, ale s ním to podľa mňa dostane taký gýčovo-americko-maturantský nádych... takže iný účes a budú super :-)
Odpovedať
Sú krásne, ako pre princeznú
Odpovedať
Profilova fotka
@m126 S tými vlasmi som dosť nerozhodná. Každý mi radí dať si vyčesať vlasy nahor, ale skôr ma láka to čo si povedala, že natočené a spustené dole. Plánujem si ich aj zafarbiť na tmavšie tak by to mohlo vyzerať dobre. Podľa mňa nevesta musí byť jasná na prvý pohľad. Aj veľa splývavých svadobných šiat vyzerá veľmi krásne, ale na svadobný deň som chcela niečo fakt špeciálne a do týchto som sa proste zalúbila. Čelenku teda ešte zvážim, ďakujem za radu :-) @lmarta ďakujem :)
Odpovedať
Šaty sú na Tebe nádherné :-) Veľmi sa mi páčia. A k tomu určite drdol (hladký alebo aj kučeravy) s korunkou. A budeš ako princezná. TOP! 😘
Odpovedať
Mna by vazne zaujimalo, kde si taky kusok zohnala ... :) da sa v tom ai sediet? :)
Odpovedať
Joj, ten spodok úplne hrozný...ako torta....šaty skôr pre pubertiačku, ktorá nerozumie podstate svadby... šaty, ktorými chcem silou-mocou zaujať, hoci vrch je veľmi pekný. Al ten spodok :(
Odpovedať
Uprimne sa mi moc nepacia, vrch je krasny ale ta sukna je akasi divna podla mna. Mohla byt trosku krajsie spravena. Ale vkus je velmi subjektivna vec, kazdemu sa paci nieco ine. :) takze ak sa ti pacia nie je o com a nazor ostatnych mozes mat vies kde a pristanu ti :) ..a inak bud len rada, ze tvoja druzicka ta skritizovala. Je lepsie mat kamosky co ti povedia uprimne nazor ako keby ti mali hovorit na vsetko ake je to uzasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa na nich tá sukňa práve veľmi páči, podľa mňa je úchvatná a v kombinácii s vrchom tvorí nádherné šaty. Vidno v nej inšpiráciu módou z minulých storočí. Akurát by som sa bála, ako sa ti v nej budeš celý deň fungovať :-) Neviem si predstaviť, ako by si si ich obliekla v panelákovom byte a ako by si sa potom dostala von... Určite si dobre premysli celú organizáciu svadby, aby si kvôli nim nemala niekde problémy.
Odpovedať
Profilova fotka
@juliana_89 A čo sa týka účesu, ja by som si zvolila niečo jemnejšie a romantické. Šaty samé o sebe sú veľmi pompézne a pridávať k nim ešte obrovský účes by už mohlo pôsobiť gýčovo.
Odpovedať
@juliana_89 a kde si ich skúšala? :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?