Online objednané svadobné šaty

Profilova fotka
Ahojte dievčatá, určite viaceré z nás rozmýšľajú či si objednať svadobné šaty z internetu. Ja osobne by som chcela ale mám strach, preto zakladám túto diskusiu, kde sa dúfam podelíte so svojimi skúsenosťami. Prešla som už viaceré internetové stránky, ktoré sú zamerané na predaj svadobných šiat, dokonca mala už aj vyhliadnuté svoje vysnívané svadobné šaty a aj šaty na prezlečenie (viď môj fotoblog), len začínam mať obavy či vôbec môžem veriť tej stránke?! Tak podeľte sa s nami, píšte čo máte na srdci a dúfam, že vďaka Vašim príspevkom budúce nevestičky predídu zlej skúsenosti :) janka_89
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 ahoj. ja som nad tym tiez pred casom premyslala, nakoniec som saty kupila v salone, ale tu na fore je toho o satach z internetu habadej, napr. mrkni http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/a... je tam peknych viac ako 600 stran skusenosti od bab, tak ti to mozno pomoze :-) alebo vo fore chod do kategorie svadobne saty, je tam toho este ovela viac :-)
Odpovedať
ahoj janka-89, ja som si svadobne saty objednavala cez net.moja svadba bazar,vcera mi prisli v baliku a poviem ti ze som spokojna saty su krasne aj mi sedia mojmu som objednavala tiez oblek s tejto stranky,satyboli uplne nove a oblek bol pouzity 1krat.takze vsetko od siat pompadurky rukavicky zavoj svadobnu vyzdobu som objednavala tu aj topanky ale tie mi este neprisli takze dufam ze mi sadnu dam ti vedet ale moj nazor je ze v salone su tie saty predrazeneeee,moje stali v salone 400e a tu som ich kupila naozaj uplne nove za 70e takze v objednavani pokracujem a kludne si objednaj saty cez internet aspon usetris a mozes si dovolit aj dvoje ako ja jedny si potom prezlecem
Odpovedať
Profilova fotka
@1vladinka niektore fora som si uz precitala, ale dako mi to nepomohlo lebo sa nasli dievcata ktore boli spokojne so satami ktore im prisli ale boli aj nespokojne dievky, ktore povedali nikdy viac... skusim este dane stranky preverit na nete a uvidim. rozmyslala som o lightinthebox.com, o tom viete nieco??? @cirkap aj pre mna su v salonoch prilis predrazene tie saty... bazar teda omrknem, uvidim ci nieco najdem, ak nie tak budem preverovat stanky na nete a snad natrafim na daku doveryhodnu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dámy, ak chcete fundovany nazor, mrknite na modnipeklo.cz do priecinka svadby a budete mat jasno. Ja som zatial videla len par siat objednanych cez net a u vsektych na prvy pohlad slo o lacnu napodobeninu z nekvalitneho materialu. Nevesty vyzerali tuctovo, lacno a nevkusne. Je to den D, a kvoli par desiatkam euram navyse sa nechat "zbastardit" gycom, to by mi nestalo za to.
Odpovedať
@janka_89 k stranke co si sem dala mrkni tento link: https://www.facebook.com/#!/notes/joe... to je zoznam tzv. kopirovacov dizajnerskych siat, ktori lakaju na kradnute a nelegalne propagovane katalogove fotky znackovych siat. Najdes medzi nimi aj stranku, ktoru si si vyhliadla. Rataj s nizkou kvalitou, kopou nedostatkov a strihom, ktory nebude zodpovedat tomu tvojmu vybratemu. Ale cena je nizka. To ano. Je uz len na tebe ci uprednostnis cenu pred slusne vyzerajucimi satami. Obcas sa stane, ze motyka vystreli a saty su pouzitelne. Len je to skutocne loteria.
Odpovedať
Profilova fotka
@jabadaba mam v plane v auguste pobehat salony v bb a v zv a uvidim po kolko si pytaju. a tu ani nejde o to ze nechcem investovat ako aj o to ze nemam co investovat. peniaze mame ale nie tolko aby mi cca 500-600 € nechybalo dost viditelne v rozpocte. uvidim co bude.. je dobre ze svadba je o rok, mam cas si to este premysliet... ale dakujem vsetkym za rady, prave kvoli tomu som vytvorila tuto diskusiu...
Odpovedať
@janka_89 chapem, ja som bola v rovnakej situacii pred siedmymi rokmi, ked som sa vydavala. Nemala som penazi na zvys a predstava, ze mam vysolit palku len za pozicanie mi nevonala. Skus popozerat aj rozne butiky, mavaju slavnostne saty aj vo svetlych farbach. Ja som si kedysi skusala velmi pekne jednoduche saty, len bohuzial boli velmi dlhe a robene na spodu tak, ze skratit ich neslo. Inac by som ich brala. Vtedy stali 2500 Sk. To su plus minus butikove ceny. Ved si kludne aj vybehni sem do BA, ak by si si teda mala kupovat vlastne saty, nech mas vyber sirsi. Na Obchodnej su dva take butiky so spolocenskymi satami, mali tam aj kvazi svadobne. Cenu som ale tentoraz nepozerala. Kazdopadne si aspon mozes saty ohmatat a pozriet sa na material a vypracovanie. Ale mas casu dost, urcite na nieco nadabis. A prave preto, ze by Ti peniazky chybali, nedoporucujem cinske saty z netu. Ja som sa sekla a to som si ich kupovala viac menej len tak lebo sa mi pacili, s tym, ze pripadne budu pouzitelne pre sestru. To mam pomerne cerstvu skusenost. Dobre, ze ich nepotrebujem na vlastnu svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
@jabadaba ja zijem teraz v anglicku takze neviem ci budem mat cas a smer niekedy do ba ale uvidime, mozno budem musiet :) o tvojej poslednej skusenosti som si citala v jednej diskusii. uz obhliadam naozaj vsetko co sa da. a ty si to ako nakoniec riesila na tvoju svadbu? ja by dala maximum 300 € za saty... je mozne take najst v salone????
Odpovedať
@janka_89 ach tak, tak urcite je sanca najst nieco aj v UK. Verim, ze teda tam je neporovnatelny vyber roznych obchodikov. No ja som nakoniec mala svoje saty, tiez z jedneho mini buticku, boli to polske saty, ale pekne a dobre vypracovane. Nie velmi typicky svadobne, boli vanilkovej farby, posite flitrami a povysivane. Vysivka a flitre boli velmi kvalitne, doteraz nepustili nitku. A to ich uz decka vlacili kadetadeaj poparali a nitky na vysivkach drzia. To na tych cinskych trcia a uvolnuju sa s kazdou manipulaciu. Akurat, ze korzet k tym satam vydrzal len jedno oblecenie, po svadbe bol viac nepouzitelny, kostice boli z tych lacnejsich a ohli sa podla mojich rebier. :-D No nic, saty na jedno pouzitie. Stali ma na vtedy 6 a pol, cize cez 200 eur. Hm, no najlacnejsie co som ja nasla a to na zapozicanie, tak to bolo za 9000 sk. A to pred tymi siedmimi rokmi. Netusim ako sa pohybuju ceny dnes.
Odpovedať
Profilova fotka
@jabadaba no by si sa cudovala ale zat som tu videla len dva obchody so svadobnymi satami, v jednom saty vo vyklade usli ale v druhom su take ze keby mi ich mali dat aj zadarmo tak ich nechcem. ako keby second hand svadobnych siat, no proste hroza.. a pocula som ze tiez tu nie su bohvieake sumy... no tak sa mozem rozlucit so satami zo salona ked pred siedmimi rokmi si videla najlacnejsie za 9000 sk. odvtedy ceny isli este aj hore.... :-(
Odpovedať
@janka_89 no vidis, to by som nepovedala, ze v UK je situacia takato. Skus este pobehat velke obchodne domy, napr. Peek and Clopenburg mavaju spolocenske a dokonca priamo aj svadobne saty. Mozno just nadabis na nieco co bude zodpovedat tvojim predtsavam a aj primeranej cene. Vzhladom na cas, ktory mas je velka sanca, ze nieco vhodne najdes. Este som pozerala nedavno stranky ako Monsoon, maju svadobne saty, daju sa vratit ak nesadnu, cize riziko, ze minies peniaze a saty su nepouzitelne odpada.
Odpovedať
Profilova fotka
@jabadaba prvykrat pocujem o tychto obchodnych domoch :D a aj Monsoon pocujem prvykrat :D ale mrknem sa na to, dakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@jabadaba LOL to je len jeden obchodny dom, ja myslela ze dva... :D
Odpovedať
@janka_89 :-D priznavam, pisem ako hoten toten. Myslela som velke obchodne znacky vramci obchodakov. Jasne, Peek nie je solo obchodny dom. Som to poplietla. A Monsoon neviem ci ma kamennu predajnu,ale javia sa ako anglani, tak preto Ti ich uvadzam. Maju teraz vypredaje, niektore saty su uz fuc ale zrejme budu mat dalsie kolekcie. Pred par mesiacmi mali velmi pekne svadobne, volali sa tak nejak africky, bud Uganda wedding dress alebo tak nejako a boli uzasne. Jemne, jednoduche. A uz ich niet. Takze obmienaju, doplnaju. Mas cas, tak sleduj. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jabadaba :D povodne som chcela objednavat v januari tak dovtedy urcite budem sledovat :) a teda so ziadnou inou strankou z kade sa daju objednavat svadobne saty nemas skusenosti? alebo si nepocula teda o ziadnej ktora by nebola odrb ale doveryhodna stranka? ach boze nechce sa mi verit ze vsetky stranky su odrby a vsade su len ojeb..vaci ktori nemaju kusok hanby.. hrozny tento svet... ide mi o to ze som prisla o vyse 260 libier lebo som naletela stranke ktora predavala listky na olympiadu :(
Odpovedať
@janka_89 tak mrkla som na ten peek and clopenburg, nemecku verziu a kukmal: http://www.peek-cloppenburg.de/shop/l... videla som tam aspon troje pekne saty co by som si ja vedela predstavit. Ine webky seriozne nepoznam. Uprimne, ked som sa ja vydavala ani vo sne ma nenapadlo pozerat ine ako v kamennych obchodoch. To az teraz ma draplo a zacala som kukat co je asi za ponuka. No len je to velke riziko, skutocne sa asi oplati, ked uz cez net, tak tie osvedcene obchodne znacky, kde mas zaruku, ze tovat mozes vratit po odskusani. A potom uz len tie kamenne. To mi je luto, ze si takto naletela, sak vidis, ja som tiez padla na cumak s tym Tidebuyom. No sme bohatsie o skusenost. :-|
Odpovedať
este tuto tieto su mile: http://www.peek-cloppenburg.de/shop/n... ale maju tam aj take svadobne klasiky.
Odpovedať
Profilova fotka
@jabadaba no keby som aspon poznala tie osvedcene obchodne znacky, v tomto som "amater" :D pozerala som aj tu stranku co mi jedna baba odporucila na stranke venovej tidebuy - vola sa dressilyme.com ale aj o nej som nasla na googli ze je to scam. je to fakt hrozne ze neexistuje ziadna stranka ktorej mozno verit. co sa tyka tychto dvoch siat co si poslala odkazy, su mile ale neviem ci by som si ich osobne vedela predstavit na sebe... popozeram ale celu stranku :)
Odpovedať
Profilova fotka
tieto stranky su vraj doveryhodne http://www.toppromwebsites.com/buy-pr...
Odpovedať
Profilova fotka
@jabadaba z tej stranky ktoru som ti ako poslednu poslala som obzrela zat styri stranky, len na jednej z nich som nasla svadobne, ktore boli od maggie sotero ci ako sa vola a stali cca 1000 dolarov... dakujem pekne za take sumy...
Odpovedať
@janka_89 vsak to, ze vacsina tych stranok su scamy. Jasne, tie satky boli len priklad. Popozeraj, pobehaj co najviac obchodov, premysli si aky styl vlastne chces a co k nemu. A postupne isto nieco najdes.
Odpovedať
jani vyskusaj bonprix saty maju aj svadobne su jednoduche ale velmi pekne za 40e ja som spokojna aspon nebudem ako balon lebo su take padave
Odpovedať
Profilova fotka
@cirkap oki pozriem sa na to :-) ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?