Objednávanie svadobných šiat cez ebay. Vaše skúsenosti?

či dobre sedia a ako je to s vrátením tovaru??
Odpovedať
ja som objednavala dvoje-...jedne svadobne a jedne spolocenske...so svadobnymi som nebola vobec spokojna, nie su vobec take ako boli na obrazku...s tymi spolocenskymi to nie je az take zle, farba je velmi pekna ale su usite trosku krivo ale velmi to vidno nie je...ja by som uz taku cestu nevolila...zbytocne som prerobila a idem si saty nakoniec pozicat. ak chces tak mi posli cez ip tvoj mail a ja ti poslem foto ake saty mi dosli a ako vyzerali na obrazku...no ale je vela ludi co su so satami z ebay-u spokojni...ide skor o to na akeho krajcira natrafis...
Odpovedať
Profilova fotka
puffu ahoj môžeš poslať aj mne? :-)
Odpovedať
Ahojte, puffu mozes aj mne poslat foto? lebo si chcem tiez objednavat saty odtial a neviem sa rozhodnut.. to najprv za ne zaplatim a potom im poslem miery alebo ako to chodi?dakujem za rady :) aj do IP..
Odpovedať
kupa siat cez internet je kupovanie macky vo vreci, ak nekupujes nieco, co si predtym skusala a napriklad chces tu istu vec v inej farbe. Fakt je to vzdy loteria. To mas ako kupovanie veci v obchode - na vesiaku sa ti to moze pacit, ale ak si to skusis, cislo moze sediet, ale nemusi ti to sediet vsade. Pri kupovani veci cez net musis mat stastnu ruku.
Odpovedať
Profilova fotka
jooooj ja by som toto asi nerobila, este nikdy som to neskusala a asi sa na to ani nikdy nedam, a toboz nie saty, tie musia sediet typ top, ved svadobnych salonov je naokolo neurekom, vsetci sa predbiehaju kto ponukne viac, za menej atd...... toto by som neriesila cez net, predsa ked si to vyskusas je to 100 a 1 :-) ale aj tak moc drzim palce :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?