Objednávali ste si teraz šaty na mieru od Isifi 11?

Profilova fotka
rozmyslam, ze by som si dala u nej usit saty, pozeram dookola jej realne foto siat , zdaju sa byt v pohode.. trosku sa bojim kedze mam inu predstavu siat ako ma ona v albume... Take co by som chcela som este nevidela, zeby davala sit... kto ma s nou skusenosti.. ??? nejake fotky a pod?? takisto ak sa plati dopredu, dava nejaky doklad?? :-) Dik
Odpovedať
skús pozrieť túto tému http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob...
Odpovedať
Ahoj, skus jej poslat obrazok alebo opisat ako si saty predstavujes. mne prisli tento tyzden od nej saty a su naozaj skvele a sedia ako uliate. Plati sa vopred a doklad mas jedine ty ze si previedla peniazky na jej ucet, ale nemas sa coho obavat, je to ozaj seriozna pani, pisala som si s viacerymi dievcatami co si davali u nej sit a kazda bola spokojna. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@januelaa ahoj. ja som si tiež dávala šiť šaty u nej a teda poviem ti, veľmi som sa bála. z jedného dôvodu. moje šaty, ktoré som mala, boli tak vyskladané z mnohých modelov, že neviem neviem, kto iný by to dokázal dať dohromady. všetko presne som jej napísala, poslala obrázky, ona sa s tým hrajkala a napokon prišli šaty úžasné. a to ja niesom žiadna modelka, moje šaty sú veľkosť 52, tak si predstav, že naozaj som sa mala prečo báť. no ale ved pozri fotky v albume, alebo aj bazárik, tam sú tie šaty tiež.
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 ja som tie nic zle na nu nenasla.. ale trosku sa obavam... Este popozeram ci nieco nenajdem v salonoch a asi jej teda napisem...:) vies mi poslat fotku tvojich siat do spravy?/ dik.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maggy13 nooo zisk je risk..:)) velmi pekne..:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?