Objednávali ste si svadobné šaty cez internet?

Profilova fotka
Ahojte chcela by som sa spýtať najmä tých, ktoré s tým majú nejaké skúsenosti. Budem vďačná za každú odpoveď. Objednávali ste si niektorá šaty s týchto portálov? lightinthebox.com, shop4weddingdress.com Oplatí sa to? Rada by som totiž trošku ušetrila, no zároveň mala tiež krásne a kvalitné šaty. Ďakujem za vaše odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som si dala usit v zahranici, sitie sprostredkovala pani s nickom isifa11 (na mimibazare) a saty boli krasne, kvalitne usite... bala som sa objednavat z lightinthebox, lebo boli ludia, co mali dobre skusenosti ale viem aj o nespokojnych nevestach a nemala som odvahu riskovat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som objednavala cez www.mojasvadba.sk. Su to saty site v Cine, ale objednavas ich cez pani na SVK, ktora ma normalne zivnost, vsetko a v obchodnych podmienkach moznost vratenia a reklamacie. Objednavali sme saty a oblek pre draheho. Vsetko sme mali doma do dvoch mesiacov. Vyskusali sme a ja som zistila, ze potrebujem korekcie u krajcirky. Kontaktovala som hned pani, dohodli sme sa na postupe a potom som jej poslala blocek a ona mi preplatila sumu za krajcirku... Som spokojna, kto oblek a saty videl, chvali.
Odpovedať
aj ja som objednavala cez Isifu, mali by prist tento tyzden, dam vediet ako to dopadlo ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?