Obchod so svadobnými šatami na Nivách. Poznáte?

Nebola ste niektorá v tom obchodíku so svadobnými šatami a vecami, čo je hore na autobusovej stanici na Nivách? Chodievam okolo, ale dnu som ešte nebola. No čo vidím len tak zbežne, tak tam majú pekné šaty. Len sa mi to zdá velmi malé. x-)
Odpovedať
renca24 aj ja som parkrat sla len okolo, ale mali tam velmi pekne saty......este to funguje? uz som tade dlho nesla :-N
Odpovedať
baby, ja som tam skusala 6 siat. Velmi pekne, ta slecna mi prichvalila aj tie, v ktorych som bola opticky o 10 kilo tazsia, lenze mi vadili 2 veci. Prva, cena siat dost vysoka, na to, ze to nie su az tak nove modely, zhruba okolo 9 tisic (ja som zohnala za 6) a druha, urcite podstatnejsia, vsetky tie saty sa mi zdali byt velmi opotrebovane, a take zazltnute, skratka neboli ziarivo biele.
Odpovedať
len tak mimo, ked som ta tu zastihla dadulik ako? Lepsie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :-)) ja som asi tak pred 2 tyzdnami isli tiez okolo toho obchodika a chcela som sa spytat: dadulik, to vsetky tie saty stoja okolo 9 tisic? mne sa tam strasne pacili jedny ( vtedy vboli priamo vo vyklade). mali sirsiu vrstvenu suknicku, na jednej strane pridvyhnutu vrchnu vstvu a prichytenu kvetinkou. Spodnu cast, spodnej sukne mali vysivany ( vzor nejakej kvetinky). Boli uplne nadherne. Holky, ja nie som z Blavy, mam to tam pomerne dost daleko, ( momentalne byvam v Prahe),neviete mi niektora pomoct ci poradit? vzdy, ked tam volam ci poslem email,nikdy sa mi neozvu. Neviete mi nejak zistit, kolko asi stoja tie saty??Prosim!!! dakujem.
Odpovedať
kocky ,mam 186 a zohnat saty na moju vysku bol dost prblem, znechutena z Nicol a inych znamych firiem som tam zbehla len tak, aby sa nepovedalo. Tiez ma odradzala ta satka, a kocka ktora bola na prvy pohlad nie zrovna mila, ale nakoniec som si vybrala nadherny model za 9 tisic, Pri uvazeni cien v NIcol ( tie modely su tam všetko na jedno kopyto) som nadmieru spokojna. 16 rokov skusenosti mi pride dost dobra vizitka.Saty nie su vobec zazltnute, sorry, ale hodnotte az ked ich mate na sebe,..........
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?