Neviete kde zohnat tieto saty?

Ahojte baby, neviete nahodou kde sa daju zohnat tieto saty, alebo nejake na takyto styl? Fotka bola pridana strankou Moja svadba na facebooku, niekedy v januari, ale nebol tam popis odkial a velmi sa mi pacia. Akurat to vyzera ze nevesta na obrazku stoji na nejakom stolceku, lebo take dlhe nohy no neviem neviem :D
Odpovedať

Odpovedať
Oksana Mukha 2017 - saty Althea z kolekcie Elegance to je len kratke hladanie cez Google, skus uz dalej patrat sama :)
Odpovedať
@lakatika odpadnem z teba, ja som to sem s takou malou dusickou pisala ale fakt som necakala, ze niektora budete vediet, si super, dakujem :D akurat ze ako teraz pozeram tak k tymto satam sa asi nedopracujem tu na Slovensku a keby aj tak urcite mimo moj rozpocet :/ ale dakujem ti velmi pekne, budem este patrat
Odpovedať
@carolina3 ja len vyzeram tak namakane :D ale v skutocnosti vobec nemam prehlad, dala som to vyhladavat podla obrazka :) v kazdom pripade drzim palce, urcite tie vysnivane najdes, hoci mozno budu uplne ine, ako si teraz myslis :D treba par strihov a typov skusit, na tom najlepsie zistis, co sa Ti na Tebe paci :)
Odpovedať
daj si podľa nich ušiť vlastné na mieru :) strih nie je náročný a čipku si vyberieš sama :) možno aj krajšiu, i keď aj táto je super :)
Odpovedať
To je dobry napad, dakujem :) len si musim niekde vyskusat najprv ci by mi vobec taky strih pristal, lebo ze sa mi pacia je jedna vec ale ako budu vyzerat na mne tak to uz druha :D
Odpovedať
Profilova fotka
Krásne šatičky. Také budú stáť v salóne asi majlant. Buď by som to riskla a skúsila ich nájsť niekide na Ali alebo Ebay alebo teda ďaľšia možnosť je, si ich dať ušiť. Mala by si tak aspoň taký svoj vlastný originál ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@carolina3 Dobrý deň :) Ušijeme na mieru :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Asi by som si ich tiez dala usit. Nevyzera to ako nejaky zlozity strih a anita cipka nie je na celych satach. A hlavne ani cenovo by to nemuselo vyjst zle.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak by ste mali záujem, rady Vám také šaty ušijeme. Na základe výberu materiálu, čipky Vám vieme urobiť cenovú ponuku. Pekný deň :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?