Nevesty žijúce v zahraničí, ako riešite svadobné šaty?

Nevesticky kt. ste mimo Slovenska, ako riesite svadbone saty? Kupujete? Ja som v UK, tu som zatial saty na prenajom nevidela.... no a slusne saty ktore sa kupuju su za £2000 +.... pomoc!
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si davala sit 'na mieru' z netu ;) ked mi boli dorucene, tak som ich mesiac pred svadbou vzala sikovnej krajcikre doupravovat na slovensko, 3 dni pred som si ich bola vyzdvihnut a bolo ;) lenze ja som ziadne ine ani neskusala a od zaciatku som vedela, ze ziadne ine nechcem. ale ked si nie si ista, tak je asi lepsie ist poskusat najprv, ze ake sa ti pacia a ake ti sadnu ak mas cas. objednavat z netu je vzdy risk, no v mojom pripade sa vyplatilo ;)
Odpovedať
ja som v Irsku a kupila som si tu v salone.
Odpovedať
ja som tiez z UK,kupovat tu nic nemienim,maju nekrestanske ceny:D ebay je s mojimi stvorkami a zadkom dost rizikovy,so sitim nemam dobru skusenost,sili mi saty (spolocenske) trikrat a ani raz som nebola spokojna.takze planujeme prist na SK este pred svadbou a skusat,skusat,skusat.zalezi od terminu,my to mame este daleko a zatial sa moze stat cokolvek.
Odpovedať
Ja som si objednala cez internet :-) Neviem kolko planujes na saty minut, ale ja som si napr.kupila saty La Sposa a objednala v polskom salone za super cenu oproti slovenskym salonom...
Odpovedať
Profilova fotka
Baby ja tiez neviem co robit, som sa teraz vratila zo Slovenska a ziadne mi nejako extra nepadli do oka na vypozicanie a mozno teraz im pride nejaka lepsia kolekcia, ale aj tak najlacnejsie saty za vypozicanie mi prislo dost 450 eciek. Asi mi nic ine neostava len si ich kupit tu v USA, alebo objednat cez net a nejako ma uz presiel ten osial mat znackove saty od La Sposa ci Pronovias aj ked su krasne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jeenaa Mozem sa spytat kolko tak stoja tie La Sposa v polskom obchode?
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez zijem v UK. prv som chcela na Slovensku si poskusat saty a potom si dat usit cez net ale nakoniec si idem poziciavat z jedneho salonu u nas v BB. lebo som sa tam zalubila do jednych siat a uz ine nechcem :) ja som chcela aj usetrit na satach lebo mame malu svadbu a mozno nebudem v svadobnych ani do polnoci tak som si myslela ze na co budem mat drahe saty, z netu by som ich mala cca za 150 € ale teraz si poziciavam za 330 €. je to dvojnasobok ale vydavam sa snad len raz tak som si povedala ze netreba za kazdu cenu setrit :)
Odpovedať
Mna stali 1450 e aj s poslanim :-) s tym ze po svadbe ich mienim predat. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ar_kp urcite by som nekupovala saty za 2000libier, ved za to mozes ist niekde na super svadobnu cestu ;-)
Odpovedať
dakujem dievcata.....tiez som rozmyslala, ze ak ich kupim, tak hned na predaj.... na internet by som si netrufla... :-) pekny vecer.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?