Nevesty davam do pozornosti super salon

Ahojte baby, obehala som asi 5 salonov, no dnes som objavila túto stranku a hned som tam aj zasla, majú kvalitné šaty l+ ak sa pre ne rozhodnete dostanete 15 % zlavu pri prvom skusani + večerné šaty zapožičanie zdarma. Tie majú fakt krásne krasne (honosnejšie cenovo idu kúpa okolo 500 -800 takže super planujem ušetriť), takze asi tolko. Cena: chodte dohodnite sa ale mna to aj s večernými vyjde do 380,- max 450,- zalezi co si vyberem finálne. Na BA - si myslím že super, či? Ja ako velkost 40 -42 som skúsala 4 a všetky sadli, super kvalita, strih. Majiteľka je veľmi ale veľmi príjemná. http://www.weddinggallery.sk/ Cakam na vaše podnety a vaše skúsenosti za posledný týždeň. moja svadba je v 25/7
Odpovedať
myslite že sú po polnoci odvážne čo poviete? páčia sa vam?
Odpovedať
Nádherne sú ;-)
Odpovedať
sukna je nadherna, ale urcite by lepsie vynikla keby bol korzet hlady a jednofarebny, nejako sa mi tam ten korzet vobec nehodi, ale mozno to nazivo vyzera inak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to su šaty na ples a nie na svadbu, môj skromný názor
Odpovedať
Profilova fotka
pre mňa osobne je to až príliš prekombinované :)
Odpovedať
Mne osobne sa moc nepáčia, tiež mám iný štýl, ale ak sa ti páčia a je to tvoj štýl, tak neváhaj. Každý máme svoj štýl, ak sa ti páčia, choď do toho. Je to o tebe. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?