Nevesty 2019, vyberáte už svadobné šaty?

Profilova fotka
Tak čo, budúcoročné nevesty, už ste začali pozerať, alebo už skúšate, či nebodaj už svoje svadobné šaty máte? :-D ak ešte nie, kedy plánujete začať hľadať? :)
Odpovedať
maj 2019 / ja čakam na taku neskoršiuu jesen. ked už budu vo všetkych salonoch kam mam v plane ist nove kolekcie :)
Odpovedať
September 2019 - Ešte počkám aspoň do marca, aby som zbytočne nešpekulovala :-D predsa prídu ešte nové kolekcie a nikdy nevieš, na čo sa podarí natrafiť :-)
Odpovedať
Netreba ich skúśať moc skoro, lebo si to potom človek rozmyslí:D
Odpovedať
Profilova fotka
júl 2019 - ja už mám a neľutujem 8-)
Odpovedať
treba počkať na nové kolekcie a prípadne aj na výpredaje starších kolekcií
Odpovedať
Profilova fotka
september 2019 a saty mam uz 3 mesiace :-D
Odpovedať
maj 2019 a nechavam to na oktober/november :)
Odpovedať
Svadbu mám v júni 2019 a už som bola v dvoch salónoch skúšať...ale to najmä kvôli tomu aby som prišla na to, čo mi pasuje a čo nie, či satén alebo tyl, s vlečkou alebo bez :-D a naozaj mi to pomohlo ujasniť si čo chcem a čo mi pasuje ale vyberať tak už naozaj pôjdem koncom a začiatkom roka :)
Odpovedať
Profilova fotka
JÚL 2019/ešte nie, chcem si šaty požičať, takže to začnem riešiť až po novom roku alebo aj neskôr.... kamoška sa vydáva 2 týždne predomnou a už bola skúšať, lebo si chce šaty kúpiť a chce mať jasnú predstavu, ale podla mna je to zbytočné takto skoro (priberieš? schudneš? zmení sa ti predstava a vkus?) je to individuálne, poďľa každej nevesty :)
Odpovedať
jún 2019 a tiež som ešte nebola a plánujem ísť až koncom tohto roka :) dievčatá tie čo ste už boli v salónoch, nepýtali ste sa náhodou, kedy im zvyknú chodiť nové kolekcie? teda na rok 2019? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mar_tina9 pýtala, nové kolekcie chodia v októbri, takže odporúčam ísť až po tomto termíne, prípadne začiatkom roka.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme teraz svadbu v auguste a v januári sme kupovali šaty. Boli z novej kolekcie, tak ich ani žiadna baba predo mnou neskúšala :-) ale úprimne si myslím, že 99% ľudí takéto veci netrápia, pretože dôležité je, aby šaty dobre vyzerali na dotyčnej :-) nikde nie je napísané, aha tieto sú nová kolekcia :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
osobne by som ich moc popredu nekupovala. tak ako clovek meni, meni sa aj to, co sa mu moze pacit a ked sa to tak vezme nove kolekcie prichadzaju na trh az tak na koniec jesene, takze by som si pockala
Odpovedať
@jakubcinova súhlasím s tebou, ale tu ani nejde tak o to, že šaty budú z novej kolekcie, ale že bude väčší výber šiat, keď prídu všetky nové :)
Odpovedať
este som vobec nezacala. svadbu mame naplanovanu na marec ale este mame len kostol zajednany, snad to vsetko stihame. no a saty si planujem dat usit, takze este nejaky ten cas na to mam :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
September 2019 a akurat sa zacinam rozkukavat po šatach:) len sa stale neviem rozhodnut ci pozicat alebo si dat ušiť :-|
Odpovedať
cim skor tym lepsie nie? :D :D ale pockala by som pokial po letnych svadbach zienky povracaju saty a isla skusat az cez jesen :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
september 2019, tiež žijem v zahraničí, boli sme teraz doma tak som si niečo skúšala nech mám aspoň predstavu... prídeme na Slovensko ešte v novembri,v máji a potom až pred svadbou :-( v novembri sa mi zdá skoro zajednávať šaty a v máji už neskoro :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
A tak kazda sa asi pozeraaa po nich s dostatocnym predstihom :) a kedze sa blizi koniec roka a nove kolekcie, tak je podla mna na saty najvhodnejsia chvila
Odpovedať
Profilova fotka
Svadbu máme v júni a včera som bola na prvej skúške. Aj som to takto plánovala na jeseň, podľa mňa akurát.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja cakam kym vyriesime salu a teda budeme mat pevny datum - zatial september/oktober. Koncom roka mozno skocim do nejakych salonov, ale saty by som si chcela dat usit takze, to budem riesit tak zaciatkom roka. Davam si este cas na schudnutie :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
september 2019 - bola som v 2 salónoch zistiť aký štýl mi pristane našťastie hned som prišla na to čo chcem, ale zatiaľ nekupujem , ešte sa može čokoľvek objaviť zmeniť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Máj 2019 a šaty už mám,.čakala som na novú kolekciu a hneď som aj vybrala 👍
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?