Netradičné šaty - vedel by ich niekto ušiť?

Ahojte, veľmi by som si priala tieto šaty, chcem si ich dať po polnoci, nájde sa nejaká šikovná krajčírka, ktorá by ich dokázala ušiť? Už sa nedajú objednať. Sponu dodám. Veľkosť 34. Farba - ideálne svetlučká modrá, prípadne sivá alebo biela. Ďakujem za každý návrh.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,ak ti mozem odporucit salon Renky Kosice,uzastne siju,mne sili spolocenske saty dvoje a som nadmieru spokojna,tiez sili podla obrazka,oboje saty ma vysli do 300eur,ak by si nahodou mala zaujem oboje su na predaj,na cene sa rada dohodnem
Odpovedať
@morandia ďakujem krásne, pozriem si ich stránku. Tie Tvoje biele sú náádherné, naozaj, ale chcem presne tie, ktorých fotku som pridala, je za tým príbeh..;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alllinka vporiadku,tak zajdi na ich stranku:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Super vyber, milujem Game of Thrones:)
Odpovedať
Ahoj, skús pozrieť túto stránku www.dyona.sk, majú na stránke aj Facebook, moja sestra si u tej pani dávala šiť svadobné šaty a je veľmi spokojná. Tá pani je z Ružomberka. :)
Odpovedať
@llabello aj my sme veľkí fanúšikovia, môj drahý bude určite nadšený z týchto šiat, len ich musím najskôr zohnať..:-D
Odpovedať
@majus15 Super, ďakujem za tip, ten názov je mi povedomý :-) Pozriem, vďala.
Odpovedať
Profilova fotka
@alllinka to urcite bude, budes jeho Khaleesi:)
Odpovedať
@llabello presne tak :-) A ešte ako bonus som mu kúpila takéhoto dráčika - on zbožňuje dráčikov :-) Sám by si ho nikdy nekúpil, lebo je to veľa peňazí, aj ja som dlho váhala.. Ale neviem sa dočkať momentu, kedy ma uvidí v tých šatách a v rukách tento model, vraj je tak prepracovaný, že vyzerá ako ozajstný. Predpokladám ešte ohromenejšiu reakciu, než keď ma uvidí v svadobných šatách :-) :-) Už len aby mi niekto ušil tie šaty..
Odpovedať
Profilova fotka
Potom tie šaty prosím ta úkaž, ja som na ne zvedavá ;-)
Odpovedať
len pozor,aby saty aj pristali.toto su tak specificke saty,ze ak k tebe nepojdu,tak velky pruser.pribeh,nepribeh som zastancom toho,ze saty musi na cloveka sediet.
Odpovedať
@smea Ak nezabudnem, tak tu potom hodím fotku :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sunshineka Jasné, ale to človek nikdy nevie, keď si dáva šiť hocijaké šaty alebo objednáva cez internet, vždy je to risk. Ale štýlovo by mali sedieť, strihovo tiež - už som poskúšala kvantum šiat, tak myslím že viem, čo áno a čo nie a zároveň poznám svoj typ postavy. A tiež poznám svoj farebný typ a podľa toho vyberám farby, takže toho sa tiež nebojím :-) Uvidíme, sama som zvedavá :-) Keby mi fakt nesedeli, kúpim si iné - do svadby ešte času dosť ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?