Názor na šaty

Dievčatá, čo si myslíte o týchto šatách? chcem ich dať každopádne zúžiť, ale ešte nie som celkom rozhodnutá, či si ich nechám... :-|
Odpovedať
@methexis pýtaš sa na to, či ti sedia? Alebo či sa nám páčia samy o sebe? Lebo podľa mňa by si mohla mať takýto štýl :-) celkom ti ide. Ale nie som presvedčená o týchto konkrétnych. Odkiaľ ich máš? Prídu mi nekvalitné a zle ušité..tie rukávy odstávajú, vadí mi ich viditeľné našitie k vršku a ten tyl je tiež dáky zvláštny, akoby ho málo bolo :-( Možno sa len mýlim, lebo foto nie je moc kvalitné.. Ale ak sa v nich necítiš dobre a nie si o nich presvedčená, hľadaj ďalej! Isto nájdeš tie pravé :-)
Odpovedať
foto je z mobilu, takže jasne, že nie je najlepšie. rukavy v skutočnosti neodstávajú, to sa možno zdá. V podstate sa v nich cítim celkom dobre, len sa mi zdá, že ma rozširujú,a le to by sa tým zúžením mohlo zmeniť...
Odpovedať
Šaty samé o sebe nie sú zlé, ale podľa mňa ťa skracujú. Poskúšaj si viac strihov a zaves sem potom viac fotiek, tak sa nám bude ľahšie vyberať a určite ti poradíme :)
Odpovedať
tieto som si skúšala na veľtrhu, ale tam je asi tak 10 násobne vyššia cena...
Odpovedať
Hladaj dalej...ked najdes tie prave, budes to vediet...ziadne pochybnosti uz nebudu ;-)
Odpovedať
inak to ze ma skracuju je asi tiez len chyba uhla fotky. No ja som taký typ, že pochybnosti budem mať asi vždy :-D Ale ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moj nazor je, ze ti ani jedny nesedia tak, aby som si povedala ze wau... a ten wau efekt musis citit aj ty v srdci :) ani tie z burzy co su ceny mega vysoke na tebe nemaju šmrnc...Mas peknu postavu, uuuurcite sa najde nieco take co ta postekli v brusku.. hladaj dalej ... urcite a uprimne :)
Odpovedať
To som si aj ja myslela v asi 5-tom salone a po 20 odskusanych satach. Vzdy sa naslo "nieco." A potom som vbehla do jedneho "zaprdkaneho" salonu od ktoreho som nic necakala. :-D A hned prve, ktore som si dala na seba, boli tie prave... :-)
Odpovedať
@methexis a skúšala si si aj saténové? Lebo podľa mňa by ti išiel aj ten materiál. A skôr by som hľadala jednoduché veci :-) také čisté :-) lebo si taká jemná, skoro ako víla a v prezdobených sa strácaš..
Odpovedať
marienkakf ďakujem :-) ja práve snívam o tých tylových od malička ešte som skúšala tieto: http://www.aliexpress.com/item/new-20... ale zase ma prepadli tie moje pochybnosti, lebo tiež potrebovali zúžiť a trochu sa krčila tá látka pod čipkou a tiež rozmýšľam nad tým, aby mi ich neofrflala mama môjho drahého, že majú odhalené ramená
Odpovedať
@methexis myslíš svokru-čakateľku? Veď jej ich neukazuj :-D mne sa tie z ali páčia náhodou.. Pokojne aj s hladkým vrchom, bez čipky. Pokojne si splň sen, môžeš širokú tylovú sukňu.. Možno sa ti to krčilo, lebo to je v "cene".. menej kvalitné materiály a prevedenie. Nerozmýšľala si nad ušitím tu na SK?
Odpovedať
no na svadbe ich asi bude musiť vidieť :-D Nachcem niečo drahé, keďže máme veľa hostí a nízky rozpočet...a hlavne sa v nich musí dať vysadnúť na koňa 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@methexis :-D to už bude neskoro! Predsa ťa nepoženie si ich vyzliecť.. No a stále sa dajú ramená niečim zakryť,ak bude treba - napr. v kostole... A inak ukáže, keď budeš upravená s doplnkami :-) Mne sa asi viac páčia tie z Ali, ako tie na 1. fotke.. A keď chceš mať fotku na koni, dokombinovala by som to s rifľovou bundou, alebo flanelovou kockovanou košeľou - aspoň na fotenie. Inak by som si k nim vzala biely svetrík, nie bolerko..
Odpovedať
Profilova fotka
asi tie prve sa mi teda z tychto pacili najviac...
Odpovedať
názor za mňa...tie prvé sú krásne, vôbec sa mi nezdajú nekvalitné, odstávajúce ani málo tylu, ani foto nie je zlá, ale súhlasím s ostatnými, že sa v nich strácaš, vyzeráš aj malinká, máš peknú postavu, na tvojom ieste by som išla do odhalených ramien, ale sukňu by som ponechala A-čko či princess alebo aká to je a nie takú zúženú, ako majú tie druhé...svokra-nesvorka, hlavne, ak sa to páči tebe a si v tom celkovo krásna, čo sa týka šiat, môže povedať svoj názor, ale nie vyberať, aké môžeš mať a aké nie
Odpovedať
no mne sa práve tiež páči tá čipka cez ramená, Tie zúžené som si len skúšala, že ako by mi išiel ten strih, ale hneď sme sa zhodli, že jednoznačne princess :-) A maličká práve nie som, práveže ak by som si dala trochu vyššie podpätky, prevýšim ženícha :-D
Odpovedať
@methexis no podla mna ti velmi nejdu, taka, akoby ti boli velka, viem, ze sa daju zuzit, ale to podla mna nepomoze, tie na veltrhu boli ovela krajsie, skus mozno aj bazarik, aj ja som pozerala, vela neviest predava krasne saty za super cenu a este stale to mas lepsie ako z pozicovne, nie 10x preprate a zosednute...:)
Odpovedať
joj a vyzeráš taká drobučká :) to asi preto, že pôsobíš jemne, ako sa tu spomenulo...mne sa tiež veľmi páčia tie krajky, ale môjmu absolútne nie ako jediné k tomu mal naozaj výhradu, inak nechal na mňa, ale má šťastie, mne to tiež vôbec nesedí, má do toho úzke ramená aleboja neviem prečo :D
Odpovedať
:-D no u nas v rodine som najvyssia :-D asi ich dam zuzit a uvidim, co to urobi, ci to pomoze...
Odpovedať
Profilova fotka
Zdieľame podobný štýl šiat, takže ti ich určite odobrujem. Keď sa v nich cítiš pohodlne a hlavne nádherne, nie je o čom premýšľať. Vynikajú najmä tie druhé a tretie. Máš útle, ženské ramená (čím sa ja nemôžem chváliť), takže strih, ktorý ti ich odhaľuje, ti veľmi pristane. :-)
Odpovedať
marianna_peskova: no s tými útlymi ramenami sú len problémy, všetky kabelky mi padajú 8-)
Odpovedať
Jsou krásné, myslím, že ti sluší, ale pokud se v nich necítíš, tak hledej dál :)
Odpovedať
@methexis podobné mala susedkina dcéra na prvom sv.prijímaní
Odpovedať
ja teda na tých prvých šatách nevidím chyby ako niektoré z vás...podľa mňa sú pekné a sedia ti, možno trošku vyzerá že padajú na pleciach, ale zúženie určite pomôže... záleží teda už len od teba či sa cítiš v nich dostatočne dobre a ako nevesta :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?