Nájdem nenosené svadobné šaty za mesiac a pol?

ahojte, pred par dnami som sa registrovala a nejako v tom mam zmatok :-N Zatial sa len otukavam, ale musim pridat na tempe, lebo sme sa pred tyzdnom oficialne rozhodli, ze za mesiac a pol budeme mat svadbu :-D ( nie, tehotna nie som :-) ) Ale k teme, najdem tu niekoho, kto mi za mesiac a pol vie usit saty na mieru? Ci pripapdne odporucit obchod, kde najdem nove saty, ktore este ziadna zienka nemala pozicane na svadbu? Dufam, ze pisem zrozumitelne a dakujem za rady :-)
Odpovedať
Dobrý deň, neviem teda v akom meste by ste tie šaty chceli zohnať, ale ak je Vám to jedno, tak by som poradila IRIAN SAM zo Spišskej N. Vsi. Tam majú nové a krásne šaty za super ceny :-)
Odpovedať
@weronika2 tak to som veru zabudla napisat :-) Je to veru daleko, lebo ja som z NR kraja :-| ale velmi pekne dakujem za reakciu :-)
Odpovedať
ušijeme ;-)
Odpovedať
Pisala som ti spravu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, u nás nájdete veľký výber modelov značiek Agnes Bridal Dream, Ladybird, Inmaculada Garcia či Emmi Mariage i na predaj (nové a s originál visačkou a k okamžitému odberu samozrejme). Máme najväčší výber svadobných šiat v Bratislave, budeme sa tešiť, ak nás navštívite. Viac informácií o nás nájdete v našom profile tu na mojasvadba.sk alebo na našom facebooku. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@myaaa Dobrý deň. V ponuke máme viac ako 160 modelov svadobných šiat. Šaty vždy dávame šiť pre každú zákazníčku zvlášť, takže sú úplne nové a môžete si ich prispôsobiť svojej predstave. Niektoré modely máme v ponuke aj tu na mojasvadba. Kompletnú ponuku nájdete v našom eshope (link v profile). Ak by ste mali akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. :)
Odpovedať
Dakujem Vam velmi pekne za reakcie, ale uz a mi podarilo najst pani, ktora mi tie saty usije. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň.U nás najdete určite. Dokonca začiatkom júla prídu dalšie nové modely.Pozrite si našu stránku a ak sa Vám niektoré zapáčia, budeme veľmi radi ked si ich prídete vyskúšať.Pár foto pre predstavu...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?