Moje saty - cim dlhsie doma, tym viac nespokojna

Ahojte, kupila som si saty...zdali sa mi uzasne...teraz uz sa mi nezdaju,...ukazala som ich viacerym ludom a maju rozdielne nazory....vsak to uces, make up, topanky a zuzenie urobi na dokonale?
Odpovedať
ahoj...podľa mňa sú krásne, pekný strih, nádherná čipka, aj ti pekne sedia, takže, keď sa ešte upravia, tak to bude perfiš a ver, že účes a make-up, ale aj správny kruh spravia ešte veľmi veľa a bude to nakoniec dokonalé...z tých reakcií si nič nerob...ja som si vybrala šaty, na ktoré mi málokto povedal, že tie, keď som sa chcela poradiť, ani na prstoch jednej ruky by som ich nezrátala :D aj tu na moja svadba som dala foto troch a takmer všetky hlasovali za tie druhé dvoje a ja nakoniec nebanujem...veď mrkni ako vyzerajú ledabolo oblečené, neupravené, bez účesu, make-upu a v svadobný deň :) myslím, že som nakoniec naozaj mohla byť spokojná :) budeš krásna!
Odpovedať
@janetta20 Nemeň ich!! Sú krásne. Presne ako píše rosekr, správny kruh, a ty tip-top a budeš úžasná.
Odpovedať
ahoj, preto som si ich dala do obalu a málokedy si ich obzerám :D a ináč tvoje šatky sú krásne :)
Odpovedať
podľa mňa sú krásne :-) jasné, chce to upraviť - zúžiť, nahodiť pod ne správny kruh, vybrať makeup, vlasy, správne topánky a budeš úplne nádherná nevesta! :-)
Odpovedať
Podla mna su krasne :) Uces, make up a usmev urobia veeela :) Tiez som na svoje saty chvilu tak pozerala, ze co ja viem a teraz, ked uz su upravene a skusala som ich posledny krat, som citila, ze su to tie spravne :) Za najpodstatnejsie povazuj tvoj pocit, ako sa v nich citis a pridaj k tomu este tu spodnicku a bude to uuuplne eňo ňuňo ;)
Odpovedať
Aj mne sa tvoje saty pacia. Ale preco sa ukazujes ludom v nich? V prvom rade si si ich okukala. Uz to nie je nic waaaw prave preto, ze si ich na seba natahujes ako hodinky :D. Druha vec presne tak isto si ich dala okukat dalsim dookola. Nikto uz nebude z teba ako nevesty nadseny/prekvapeny. Prisla si o ten moment prekvapenia. A tretia vec. Preco sa pytas na nazor inych ludi? Oni sa nejdu vydavat, ale ty! Kolko ludi tolko chuti. Kazdemu sa pacit nebudes, aj ked by si mala neviem co oblecene. Takze saty zamknut na tri zamky a nekukat nikto! Tam su neboj sa o ne. A sama budes prekvapena ak sa v nich uvidis namalovana a ucesana a hlavne ked uvidis ako velmi je zamilovany zenich (ci uz so satami, alebo bez nich :D).
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna su krasne,a ako pisu baby,kruh,dlzka,make-up,vlasy to vsetko bude potom uz dokonale.A pocity mam ako ty-mam zajednane saty a uz vymyslam,ze ich nechcem,lebo pocuvam vseliake nazory na ne,mam vybrate aj druhe a teraz mam dilemu,kotre vybrat,lebo je to 50-50 a mam hlavu v smutku,ktore...
Odpovedať
Profilova fotka
To či sú správne môžeš vedieť len ty :) Pokial sa v nich cítiš dobre tak to nerieš, hlavne ak je to iba o druhých luďoch. Takto ťa to iba oberá o energiu a radosť zo svadby. Ak s nimi naozaj nebudeš spokojná, tak ich do apríla vymeníš. Možnosti sú nekonečné. Mnohé nevesty na to zabúdajú, ale ten chlap to nerobí kvôli šatám ;) S čím sa často stretávame v salóne je, že si na neveste plnia sny mamy/sestry/kamarátky a oni na nich dajú, aj keď chcú niečo iné. Inak toto čo prežívaš je úplne normálne, tak funguje ludský mozog - čím viac možností máš, tým si nespokojnejšia a neistejšia s výberom (prežívame všetci čo i len pri výbere telefónu alebo hocičoho menej či viac hodnotnejšieho akurát pri tých drahších veciach je to viac cítiť). Preto dávame našim nevestám možnosť výberu iných šiat ako si rezervovali (ak je nevesta velmi nespokojná). Neboj sa pre neho budeš pekná za každých okolností 8-) https://blog.bufferapp.com/8-things-y...
Odpovedať
Profilova fotka
Sú nádherné! Ticho závidím, lebo je to presne môj štýl! :-p
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?