Materiál svadobných šiat. Čo je pohodlnejšie?

Ahojte nevesticky, nasla som si kraasne saty, ale su usite zo satenu, maju siroku suknu a zdaju sa mi byt riadne tazke (maggie sottero).. Naopak skusala som saty LA SPOSA z hodvabu a citila som sa ako naha :-D Svadbu mame v lete a bojim sa, ze sa roztopim:-N Ktore mi odporucate? co je pohodlne.. Dlhka vlecka, ktora sa na satach vypne vam neprekaza?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ja som si vybrala ťažšie šaty zo saténu, ale svadbu mám 21. novembra, takže počítam, že ma aj pred zimou v kostole trošku ochránia. Ale najväčšia časť svadby, ktorú v šatách stráviš, je aj tak hostina a ak rada tancuješ tak ti bude horúco až až. Vybrala by som si na tvojom mieste La sposa. Čo sa vlečky týka, ja večku mám a celkom dosť dlhú. Šaty sú samozrejme o to ťažšie, ale ja som si to od dievčatka predstavovala s vlečkou, takže v mojom prípade byť musí ;-)
Odpovedať
zuzanka - z vlastnej skusenosti ti radim na leto lahsie... pri behani na foteni, v aute (kym sa rozbehne klima) a gratulaciach na slnku to ocenis :-)
Odpovedať
zuzanka..ja som mala pronovias..maju lahky material,ale aj dost vrstiev..no velmi sa mi pacili a aj napriek 35stupnom som si ich obliekla..viem,ze teplo robi svoje,ale vyber si tie,ktore sa ti pacia a citis sa v nich prijemne :-) po 10-15min chodenia v satach ani nezbadas,ze mas niekolko kil navyse na sebe :-N :-)
Odpovedať
zuzanka555, velmi lahke a krasne saty su od Giovany Sbiroli aj ta najväcsia roba je neskutocne lahka, nekrcia sa , su kvalitne a lahulinke. 8-) 8-)
Odpovedať
zuzanka, hod link na šaty, medzi ktorými sa rozhoduješ ;-) lebo nie všetky šaty od maggie sotterro su vyrobene z ťažkých materiálov. niektoré su aj celkom ľahučke... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
lya22 • Včera o 11:04 Ahojte baby! Zaujimalo by ma, ktore mate skusenosti so sirokymi svadobnymi satami, ako sa fungovali pocas celeho toho dna. Ako sa tancovalo, ako ste s tymi kruhmi, resp. spodnickami chodili na wecko a tak podobne :) kvietocekpd • Včera o 23:46 tez by ma zaujala nejaka skusenost neviest kast • Dnes o 08:50 Tak na toto som aj ja zvedavá. Tiež si nad tým lámem hlavu
Odpovedať
Ahojte, ja som mala Maggie Sottero - Mona lisa, velka vlecka, saty sa mi nezdali tazke, ale popravde, ked som ich mala cely den na sebe, citila som ich.... co sa tyka vlecky, ta mi pri tancovani nevadila, lebo bola vypnuta...ako sa pisalo vyssie, je "vo vacsich" satach teplejsie... a co sa tyka wcka, tak to som chodila s maminou...samej mi to neslo, drzat si aj kruhy,aj saty aj taaak.. :-) ale da sa to zvladnut... moje saty boli moje vysnivane, takze som si splnila princeznovsky sen, ale keby som sa este raz mala vydavat, tak urcite v lahsich...
Odpovedať
ja by som určite zvolila ľahšie. ja som v salóne skúšala ťažké maggie sottero šaty...náááádherné, ale cítila som sa ako v xy storočí, a nevedela som ani dýchať, ani krok spraviť a nieže tancovať a ešte keď si predstavím vyspké topáky, no určite by som si nabila nos... :-D :-D :-D som totiž športový typ a na nohách večne botasky... našla som ale lahulinké šaty, kt. sú aj princeznovské, nekrčivé a hlavne pohodlné, lahulinké a mojeeee....a ešte tá cena...no myslím, že to bola moja najlepšia investícia do svadby
Odpovedať
ja som mala dost tazke saty,Pronovias-Davis. Boli cele zo satenu, tak si to asi viete predstavit. ked som ich prvy krat obliekla, tak som myslela, ze nic tazsie som na sebe este nemala. ale ked som sa v nich uvidela a sadli mi ako uliate(nebolo treba absolutne ziadne upravy na sirku ani na dlzku),tak nebolo o com 8-) . a v den D som ani nevedela, ze ich mam na sebe, to proste akosi nevnimate :-D . tak ja hlavne radim, treba si vybrat take ake sa vam pacia a ake vam sedia ako uliate. ostatne veci nie su podstatne ;-)
Odpovedať
Ja môžem odporúčať hodváb. Treba si uvedomiť, že človek v nich strávi celý deń a nie je nad pohodlnosť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?