Máte vyhliadnuté krátke svadobné šaty?

Kocky mate niektora vyhliadnute kratke saty alebo vpredu kratke a vzadu dlhe? Alebo nejaky dobry tip ohladom nich- skusali ste, ake boli? Hrozne ma lakaju ale neviem, ci naberiem odvahu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Katka, tak ako Ty hovoris, zena kt. si oblečie krátke šaty musí to byť jednoducho v nej, musí mať na to povahu, osobnosť, musí v tých šatách jednoducho žiariť vačšinou tú to dievčatá, kt. prišli zo zahraničia, pričom ale je potrebné si uvedomiť, že aj výzdoba by mala byť v nejakom tom retro štýle...Tým som samozrejme nechcela povedať, že nemáme mi ostatné osobnosť .) a žena musí mať prinajmenšom veľmi atraktívne a dlhé nohy aspoň ja si to tak predstavujem, pri nízkej postave neviem neviem ... želám veľa šťastia pri skúšaní, ak na také natrafíš, oblečieš a budeš sa cítiť v nich úžasne, jedinečne a noblesne, tak neváhaj a nechaj si ich ...
Odpovedať
Ahoj. Ja som si vyhliadla tieto : http://www.weddingdressonlineshop.co.... Kratke som si vybrala preto, ze mojmu nastavajucemu sa pacia kratke saty, budem sa vydavat v lete a myslim, ze je to MOJ den..takze som si vybrala tie co ma oslovili... :-) budem sa vydavat pri mori..tak snad sa aj opalim :) a nechcem sa "potit" celu svadobnu hostinu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina139 ja som mala jednoduche pod kolená na prvej svadbe, proste sa hodili lepšie nez nejaké dlhé svadobné ;-) sú aj na foto v albume.
Odpovedať
Profilova fotka
Katka, ja som bola dnes objednaná v jednom BA salone a skúšala som si dokonca aj krátke svadobné šaty....mali tam rôzne, dokonca aj na predaj. Tie jedny ma zaujali, lebo sa skladali z dvoch častí, tj.spolu vytvárali šaty dlhé s vlečkou a keď si tu spodnú časť vyzliekla, mala si z toho krátke...neviem či som to napísala zrozumiteľne. Páčilo sa mi to, ale?! To čo napísala Lemata je pravda! Chce to pekné nohy a tie moje........tak som si kúpila v tom Fany tiež pre mňa výnimočné, ale dlhé za 290E ;-)
Odpovedať
ahoj, aj ja budem mat kratke saty..tesne pod kolena..a citim sa v nich super..ziadne otravne drzanie, vytahovanie, ci slapanie si po nich:))
Odpovedať
ja som si objednala v predu kratke a v zadu dlhe v pondelok si po ne idem na postu..a bojiim ze ako v nich budem vyzerat ajked som po takych satach tuzila odkedy som ako decko videla klip november rain :D ale mam pocit ze ich budem muset vratit :DDD
Odpovedať
aj ja mam vpredu kratke a vzadu dlhe ..:)
Odpovedať
Profilova fotka
tiez tuzim po kratkych... nieco v style "dirty dancing" :) ale fakt ze niiiiiiiiiiiikde som este moje vysnivane nenasla! ak nieco najdete babeny, piiiste! alebo sit na mieru? ale kde vziat naozaj super krajcirku?
Odpovedať
Profilova fotka
Síce je veľa krásnych krátkych šiat, ale ja mám krivé nohy, takže by som sa do toho nehrnula :-D
Odpovedať
Ahoj, aj ja som mala krátke svadobné šaty, cítila som sa v nich super. Kukni foto. Odporúčam.Mne ich šili cez svadobný salone v Madore v Čechách. Mám ich doma na predaj, ak by sa Ti páčili a sadli Ti....
Odpovedať
Profilova fotka
Kratke šaty možeme ušiť.
Odpovedať
Ahojte. Neviete niektorá, kde by sa dali zohnať krátke svadobné šaty? Nejaký link by sa hodil :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?