Máte skúsenosti zo šatami z dressilyme alebo jjshouse?

Profilova fotka
Máte skúsenosti s niektorou z týchto stránok? http://www.dressilyme.com http://www.jjshouse.com Neviem, či sa to oplatí risknúť. Nemôžem si dovoliť drahé šaty zo slovenských salónov. Ďakujem za vaše skúsenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
to by aj mna zaujimalo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne nemám skúsenosti práve s týmito dvomi stránkami ale môžem Ti poradiť také všeobecnejšie rady, čo si všímať a na čo si dávať pozor, keďže ja som maniak na nákupy cez internet. Základom je veľa komunikovať, pýtať sa až do zblbnutia (hlavne pýtať sa na kvalitu látka - gramáž, ak je čipka či je umelá a v akom pomere. Uprednostni radšej matné materiály, nie je na nich vidieť až tak ak nie sú úplne drahé) a NEDAŤ SA ODBYŤ, že nedá sa, nevieme. Určite by som radila vypýtať si od predajcu reálne foto šiat - dobrý predajca s tým nemá najmenší problém a ak ti napíše, že reálne foto nemá je už len na tebe či to riskneš. Skús si ísť do salóna len vyskúšať nejaké čaty aby si mala predstavu ako bude na tebe strih vyzerať. A ak už chceš šaty riešiť takto na internete skús pozrieť aj www.ebay.com - je tam veľa dobrých predajcov čo šijú kvalitu za rozumné sumy. Určite neočakávaj 100% zhodu výsledku s obrázkom na modelke. Obrázok je 100 krát retušovaný, vyžehlení a modelky sú naťahované. Každopádne želám veľa šťastia a pevné nervy.
Odpovedať
Profilova fotka
@alenka95 @ladulik42 ahojte baby. ja mam skusenosti s dressilyme a som velmi spokojna 8-) Ako nemozem povedat, ze vyzeraju 100% ako na obrazku, ale vyzeraju super :) ine saty, co som si objednala mi su trosku velke a prsia su vysoko postavene, kedze ja patrim k menej obdarenym, ale to asi nemohli tusit... ale da sa to prerobit u nejakej sikovnej krajcirky.. uz len taku najst :D lacné šaty majú aj tu http://lightinthebox.com/, teda aspoň sa mi zdá :)
Odpovedať
Profilova fotka
@wiwi28 Ďakujem, veľmi si vážim rady a určite ich využijem. Kedysi som premýšľala nad aliexpressom ale z toho som už upustila, pretože naozaj máloktoré šaty z feedbackov nevyzerajú ako handra či záclona. Obávam sa, že ebay, by mohol byť na rovnaký štýl, no s ním nemám zatiaľ žiadnu skúsenosť. Určite nečakám 100% zhodu s obrázkom ani od týchto stránok, no z feedbackov šiat, ktoré by som si vedela na sebe predstaviť, mám celkom dobrý pocit. Nejaké šaty som si už bola skúšať, aby som si vedela vybrať štýl. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alenka95 ešte by som dodala, že k cene šiat prirátaj aj clo a dph. ja som za dvoje šaty platila okolo 150 eur (vrátane splnomocnenia Fedexu na colné vybavovanie). :-)
Odpovedať
Neviem ci je to este aktualne me od nich prisli Saty a som spokojna Jedine co ze try Treba si dat pozor na farbu. Z dresslyme mam zavoj topanky a saty :-) saty davam upravit krajcirke nesedi mi dlzka sukna ale ostatok vane peknee usite a prisli pokrcene ale vyzehlit sa daju v u krajcirky alebo v cistiarni
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?