Máte skúsenosti so svadobnými šatami Mary Bride?

Profilova fotka
Ahojte baby, chcem sa spýtať, máte nejaké skúsenosti so svadobnými šatami Mary Bride? Na fb ich ponúka stránka svadby podľa ely. Len by som chcela vedieť, či tu je nejaká baba, čo má s tými šatami osobnú skúsenosť. Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No mňa by to tiež zaujímalo, lebo sú krásne a za super cenu :)
Odpovedať
@94lucy94 ja by som si ich pozrela, lebo foto je foto a tá nízka cena! veď tá nestačí ani materiál
Odpovedať
no musim si ich ist pozriet ked pisete ze su pekne, ja neviem ktore su to :/
Odpovedať
Profilova fotka
@petrana01 preto sa práve pýtam, či s nimi niekto nemá skúsenosti. Tiež sa mi nezdá tá nízka cena... :-) zato by som ich rada videla naživo
Odpovedať
ahoj baby, ja ich pravdepodobne budem objednavat, ale az tak o rok :D chcela by som ale priamo od vyrobcu - http://marybride.com/en/ Videla som aj tu na strankach v shopoch ich predavat predajcu Carovny Satnik, no samozrejme drahsie - no mozno pokial ste niektora z Presova a okolia, tak by to pre vas mohlo byt zaujimave :) maju aj nejaku vzorkovu predajnu
Odpovedať
Ahojte baby, aj mna to zaujalo, uz som napisala do agentury pre blizsie informacie. Najma by ma zaujimalo, ci na saty plati moznosti vratenia do 14 dni, ak by neboli podla predstav, predsa len ide o nakup tovaru cez internet. Saty sa nesiju presne na mieru, ale je tam standardne cislovanie, tak som zvedava.
Odpovedať
Ahojte, chcela by som sa opýtať či ste nakoniec tie šaty kupovali a ako ste boli spokojné. Tiež mám veľký záujem o kúpu, cez 'ely' ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lili1990 ak by ti odpisali, daj vedieť :-) na obrázku sú šaty pekne, a pre nevesty s nižším rozpočtom, si myslím, aj dosť lákavé.
Odpovedať
Ahojte baby, odpisali mi z svadby podla ely, ze su to saty site na Ukrajine. Vopred treba zaplatit plnu sumu siat a usiju vam ich podla vasich mier. Poslali mi aj fotky skutocnych siat, vyzerali celkom fajn, ale ja do toho nejdem, uz som mala zlu skusenost s obruckami, tak nechcem riskovat. Saty sa daju vratit do 14 dni v pripade nejakej velkej vady, ale tym ze su site na mieru predpokladam, ze by to bolo na dhe lakte.
Odpovedať
Vyzeraju uplne ako saty od ukrajinky Oksana Kanalosh, treba ist vyskusat, salon ma bud v Uzhorode alebo Velke Slemence. Ked na Slovensku, tak jej saty ma este svadobny salon YES v Kralovskom Chlmci tiez za prijatelnu cenu, ale baba ma stranku len na facebooku...
Odpovedať
Profilova fotka
@lili1990 @sisiloa Baby, ďakujem za info :-)
Odpovedať
Dakujem aj ja :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@94lucy94 ahoj, moja známa si kúpila šaty tejto značky, išla ich kúpiť na Ukrajinu, je pôvodom ukrajinka, takže tam v salóne vyskúšala a hneď aj kúpila. Šaty sú veľmi pekné, vyzerajú byť kvalitne ušité, na korzete mala ručne našívané korálky a kamienky, vyzerajú fakt pekne. Majú kratšiu vlečku, ktorá sa dá vypnúť. Bez skúšania by som ja osobne však nekupovala :-)
Odpovedať
Ahojte,tak ja skusenost bohuzial mam. Saty krasne na obrazku, v realite ako ktore - ako ktora cipka, niektore sa daju ale niektore vyslovene vidno nepravu cipku. Avsak najhorsie na tom je pani ktora ich predava. Mne bohuzial nesadla velkost a pri prvom pokuse o informaciu ci je mozne ich vratit si pani BLOKLA moje cisla ktore na mna mala. Podla mojho nazoru sa obchodnik ukaze prave pri situaciach ked nejde vsetko lahko a ja som sa s viac neprofesionalnym a arogantnym pristupom nestretla. Okrem toho v pripade ze si vyberate z katalogoveho cisla a nezadavate vlastne miery, nasa legislativa umoznuje vratenie takehoto tovaru. Pred tym ako zacnem predavat by som si mala aspon precitat komentar k zakonu. Takze ja neodporucam cez svadby podla ely. Mozno cez cesku stranku (elody) tam je slecna velmi ochotna a mila,posiela real fotky a poradi kde sa daju saty vidiet.
Odpovedať
Profilova fotka
@veba39 Dobry den. Som velmi zaskocena Vasim prispevkom, nakolko som si nikdy nezablokovala ziadne cislo. To je nejake nedorozumenie a velmi rada by som ho s Vami vyriesila. Prosim kontaktujte ma co najskor, ak by to neslo telefonicky, napiste nam email. Neviem, preco sa Vam nedalo na moje cislo dovolat, ale urcite nie preto, ze by som si Vas zablokovala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?