Máte skúsenosti so stránkou svadobnesatynapredaj.sk?

Profilova fotka
ma niekto skusenosti so strankou svadobnesatynapredaj ?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahojte, aj mňa by zaujímalo či má niekto skúsenosti s touto stránkou!!! tiež si budem musieť dať šiť šaty na mieru a u nás v okolí čo šijú na mieru som počula len negatívne ohlasy, tak skúšam niečo cez net. Ďakujem!!!
Odpovedať
Profilova fotka
nie.ja tiez sijem a poviem ze namas sa co bat..........ten kdo je na nete isto je dobry ................
Odpovedať
Profilova fotka
hamptonka a šiješ len tak pre seba, alebo šiješ nebodaj svadobné šaty??? Ide o to, že mám dosť zložitú postavu. Či sa budem vedieť správne odmerať. Ale teraz čo som si objednávala jedny letné šaty tiež korzetové tak som sa našťastie trafila ;-)
Odpovedať
Moje skusenosti su s nimi zatial dobre a urcite sa tam treba ist aj pozriet, aby ste videli s akych materialov a hlavne ako su site a urcite vam aj poradia ako sa spravne odmerat a aky typ siat by bol pre vas ten spravny.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si odtial objednavala spodnicku, pani bola velmi mila, rychlo mi to poslala, spodnicka je fajn, som spokojna :)
Odpovedať
Profilova fotka
*** siska85 • Dnes o 15:30 Ahojte dievčatá, potrebovala by som radu. Nakupovala si nektorá z Vás svadobné šaty cez internetový obchod? Vyhliadla som si pekné šatočky na svadobnesatynapredaj , ale potrebujem nejaké referencie. Ďakujem
Odpovedať
ahojte, ja som si tiez vyhliadla svadobne saty cez tutu stranku, ale ak sa mam priznat tiez mam strach a preto sa tam chcem ist v sobotu pozriet osobne. Takze budem merat dlhu cestu do Lucenca. Siska85 dam ti vediet ako som dopadla.
Odpovedať
Ahojte baby, jeej tuto temu som este nevidela :-D. Aj ja planujem ist v novembri do toho obchodu pozriet, tak ak mi mozete dat nejake referencie, budem velmi rada, ci sa oplati merat taku cestu alebo nie. Dakujeeem :-D
Odpovedať
ahjojte a ten obchod kde sa nachadza?? len v jednom meste alebo je vo viacerich?? ci to sa len objednava cez net ??
Odpovedať
ja tam idem teraz v sobotu, aspon dufam, ze mi to vyjde. Tak vam dam info. Pozerala som tento obchod na nete a adresa je tam len jedna a to v Lucenci. Skusim este zavolat tej pani a opytam sa jej.
Odpovedať
Hej je to v Lucenci iba a je to predovsetkym internetovy obchod. Ale pani je velmi mila a da sa s nou dohovorit na stretnuti. Martina - daj nam potom pls vediet...diky :-)
Odpovedať
samozrejme, ze dam :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte dievcata, dnes mi to zial nevyslo ist sa osobne pozriet do toho Lucenca, pretoze lezim s chripkou uz dva dni. ale hovorila som s pani Brezinskou a dohodli, sme sa ze sa stretneme v novembri, ked pojdem za rodicmi. bola velmi mila, takze sa tam uz tesim.
Odpovedať
Tak to je fajn, ja tam tiez planujem ist v novembri, len aby sa mi to oplatilo, tak budem cakat na odpoved :-D. Pekny vecer
Odpovedať
Profilova fotka
Ja vám intern. obchod svadobnesatynapredaj môžem len odporúčať.. ja som si objednala šaty, majiteľka je veľmi milá a ochotná.. a so šatami som bola veľmi, ale veeeľmi spokojná... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, napíšte mi prosím či si niektorá z vás objednávala zo svadobnesatynapredaj spodničku ale bez kruhov. Majú tam jednu v ponuke ale bojím sa že keď to dám pod šaty sa len veľmi mierne nadýchnu. Nechcem zrovna tortový tvar ale aspoň 1m priemer. A kruhy nemám rada, zavadzajú mi.
Odpovedať
Ahojte baby, tak dneska som bola pozrieť v Lučenci. Šatičky sú úplne super - a asi som si aj vybrala :-))). Čo sa týka kruhu určite by som odporúčala ten jednokruhový. Skúsala som aj ten s troma kruhmi a bol moc veľký. Ten jednokruhový mi padol ako uliaty - a to som malinká má veľkosť 34/36
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) ja som tam bola minulý týždeň, s prístupom som bola veľmi spokojná, majiteľka je ochotná, milá. Určite si dopredu dohodnite stretnutie, ona tam nie je stále, funguje to prevažne ako internetový obchod, ale má veľa modelov aj v salóne, ktoré je možné si vyskúšať. Bolo mi povedané, že akýkoľvek model si vyberiem, bude vyzerať ako na obrázku. Pravdupovediac, trochu sa toho bojím, lebo šaty ktoré by som asi chcela, sú dosť zložito šité a keď si ich raz dám ušiť, už ich treba kúpiť.. musím si to poriadne premyslieť.
Odpovedať
Ahojte, mate nejake nove informacie, skusenosti? dajte nám vediet ako ste doopadlii
Odpovedať
ahojky, tak mne maju prist saty do dvoch tyzdnov, dufam...Som zvedava :-)
Odpovedať
ahojte, tiez som volala do Lucenca, ale nevedela som sa tam dostat, tak som pobehala po BA. A v jednom salone (Wedding Elegance) sa daju objednat saty na mieru. Aj spolocenske aj svadobne. Ja mam velkost 52 a nebol problem. Maju vsetky velkosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky, co potom urobite s tymi satickami po svadbe? :)
Odpovedať
Profilova fotka
A vedeli by usit aj saty ake nemaju v ponuke?
Odpovedať
@michala.s Skus sa ist pozriet do toho salonu, ale myslim, ze usiju cokolvek.
Odpovedať
Profilova fotka
Salon je pre mna strasne daleko
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s mne povedali, že ušijú aj podľa obrázku :-)
Odpovedať
Ja sa tam chcem ísť pozrieť, že aké používajú materiály a ak zistím, že majú peknú čipku, tak asi nebudem váhať a dám si u nich ušiť moje šaty :-)
Odpovedať
ja som si tiež stadiaľ objednala som z Lučenca takže som si bola aj pár svadobných šiat vyskúšať tie pre ktoré som sa rozhodla mi boli velké takže ma pani odmerala a šaty budú na mieru v strede apríla by mali prísť
Odpovedať
Profilova fotka
stela27 - vďaka za tip na Wedding Elegance....hneď to pozriem. pre mňa Bratislavčanku je Lučenec dosť ďaleko, to sa mi v konečnom dôsledku neoplatí...asi :) ale šaty mám zhruba vybrané...obávam sa skôr strihu, či mi sadne, keď som si ich vybrala len tak odhadom podľa môjo "oka"
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky ja sa chystam do Lucenca na bud.tyzden tak potom Vam podam info :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?